Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 22.04.2023

Καρκίνε, νιώθεις το κεφάλι σου έτοιμο να εκραγεί

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια του Σαββάτου 22.04.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Η σκέψη σου θέλει μια ανανέωση και ο τρόπος επικοινωνίας σου θέλει μια οργάνωση και μια οριοθέτηση, Κριέ. Το βλέπεις σήμερα, καθώς πολλά από αυτά που θα πεις ή θα παρεξηγηθούν ή θα δημιουργήσουν θέματα από το πουθενά και θα βρεθείς εσύ εκτεθειμένος και, κατά συνέπεια, θυμωμένος!

Ταύρος
Ταύρε, σήμερα κάπως θα ζοριστείς με το οικονομικό, γιατί μάλλον θα αντιληφθείς το πόσο σου έμεινε από τον μισθό για να περάσεις μέχρι τέλος του μήνα. Εντάξει, έχεις στην άκρη, αλλά όλοι ξέρουμε ότι δεν θες να τα πειράξεις! Ένα μικρό άγχος λοιπόν σήμερα, αλλά δεν θα κρατήσει πολύ, καθώς θα τη βρεις την άκρη σου και όλα θα ηρεμήσουν!

Δίδυμοι
Οι όποιες συζητήσεις μπορεί να έκανες χτες, Δίδυμε, σε οδηγούν σήμερα στο τι μπορείς να κάνεις για να βελτιωθείς. Βέβαια, θα νιώθεις αρκετά πιεσμένος ή ότι δεν πάει τίποτε καλά. Δεν είναι κάτι, μέσα στη μέρα αυτό θα αρχίσει να ξεθωριάζει και θα δεις μια βελτίωση στην ψυχολογία σου. Be cool!

Καρκίνος
Καρκίνε, σήμερα νιώθεις το κεφάλι σου έτοιμο να εκραγεί. Κατά πώς σε κόβω, έχεις μαζέψει πολλά μέσα σου και δεν αντέχεις άλλα. Η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι, όμως αντιλαμβάνεσαι πως μια έκρηξη δεν είναι η λύση. Το να τα συζητήσεις είναι μια λύση, αρκεί να το κάνεις με μια σχετική ηρεμία, την οποία δεν διαθέτεις και πολύ…

Λέων
Είσαι έξω καρδιά, μωρέ Λέοντα. Όλοι το ξέρουμε! Υπάρχουν και οι μέρες όμως που δεν θέλεις να δεις άνθρωπο… Ε, μια τέτοια μέρα είναι η σημερινή! Τουλάχιστον έτσι ξεκινά! Θέλεις την ησυχία σου και να μην πεις πολλά πολλά! Σταδιακά όμως, από το απογευματάκι και μετά θα βγεις με παρέες και όλα μέλι γάλα!

Παρθένος
Στη δουλειά σου, Παρθένε, ψάχνεις να βρεις τρόπους να βάλεις σε μια τάξη τα ζητήματα που τρέχουν. Και αυτό σου δημιουργεί μια πίεση για να προλάβεις να είσαι έτοιμος για τη Δευτέρα. Άγχος και πίεση επομένως για σήμερα, που όσο περνάει η μέρα θα χαλαρώνει σταδιακά και θα ηρεμείς κι εσύ!

Ζυγός
Πώς πρέπει να κινηθείς, Ζυγέ; Τι πρέπει να κάνεις για να γίνει η ζωή σου καλύτερη; Τα φιλοσοφικά σου σήμερα είναι σε φάση έξαρσης και ψάχνεις να βρεις ένα νόημα σε ό,τι κάνεις. Αυτό που μάλλον δεν κατάλαβες – και στο δείχνει η μέρα – είναι πως εσύ ο ίδιος πρέπει να βάλεις ένα νόημα σε αυτά που κάνεις!

Σκορπιός
Περισυλλογή (πάλι), ενδοσκόπηση και ερωτήσεις που ψάχνουν απαντήσεις σε βασανίζουν, Σκορπιέ. Σάββατο κι εσύ επιλέγεις να δεις τι φταίει. Από μόνος σου (κλασσικά)! Υπάρχουν ζητήματα που θέλεις να λύσεις άμεσα γιατί πυροδοτούν φοβίες και άγχη που δε μπορείς να διαχειριστείς άμεσα, κι αυτό σε τρελαίνει, και γενικά αλλά σήμερα είναι τύπου στο πικ του!

Τοξότης
Η σχέση σου σήμερα και κυρίως εσύ, Τοξότη, που συγκατοικείς θα σε πιέσει κάπως, κυρίως με θέματα υποχρεώσεων σχετικά με το σπίτι. Καλά, και θέματα απλής συγκατοίκησης θα σε φέρουν λίγο στα όριά σου σήμερα, αλλά θέλω να σου πω πως θα ηρεμήσεις σταδιακά. Ψυχραιμία και συζήτηση θέλει!

Αιγόκερως
Και αφού πέρασες καλά χτες (ελπίζω δηλαδή), τα κεφάλια μέσα, Αιγόκερε! Η καθημερινότητα τρέχει και εσύ χρειάζεται να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για να είσαι δυο βήματα μπροστά, γιατί όλοι ξέρουμε πως το ένα δεν είναι αρκετό! Λίγη προσοχή με την υγεία σου, γιατί αχνοφαίνεται η υπερκόπωση!

Υδροχόος
Η μέρα θέλει διασκέδαση και να ασχοληθείς με πράγματα για να ξορκίσεις αυτή την πίεση που νιώθεις, Υδροχόε! Η μέρα έχει μια ενέργεια που δε σου είναι άγνωστη, καθώς υπάρχει πίεση που σταδιακά θα υποχωρήσει κι εσύ θα νιώσεις πιο ελεύθερος και χαλαρός! Και σε αυτό θα βοηθήσει και η παρέα σου!

Ιχθύς
Το σπίτι, οι υποχρεώσεις και τα θέματα που το αφορούν άμεσα, ζητούν λύσεις εδώ και καρό, αλλά εσύ πετάς αετό. Σήμερα το πράγμα θα χρειαστεί την αμέριστη προσοχή σου, Ιχθύ, για να μπορέσουν να κλείσουν τα θέματα που αγνοείς εδώ και καιρό, κι ας μη θες να ασχοληθείς καθόλου!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ