Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 25.03.2023

Θαρρώ σήμερα η μέρα είναι λίγο περίεργη συναισθηματικά, Δίδυμε

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια του Σαββάτου 25.03.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Ασταθή τα οικονομικά. Ενώ το πράγμα φαίνεται να κάνει την αρχή κι εσύ χαλαρώνεις από το άγχος, έρχονται μικρά αλλά απρόοπτα έξοδα να σε βγάλουν εκτός προγράμματος, Κριέ! Σήμερα σε θέλω προσεκτικό στο πώς θα αποφασίσεις να ξοδέψεις, για να μη σε πιάσουν τα νεύρα σου μετά!

Ταύρος
Σήμερα, μέρα γιορτάρα, που η χαλάρωση φαίνεται να είναι μονόδρομος, κι εσύ Ταύρε σα να είσαι στα δέντρα… Δε μπορείς να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις! Πολλές οι αλλαγές που σε βρίσκουν τα τελευταία χρόνια, αλλά το να τις βάλεις σε μια σειρά, να ξέρεις δε γίνεται σε μια μέρα και δυο… Απόλαυσε το Σάββατο και μην αναλώνεσαι σε εξωπραγματικά πλάνα!

Δίδυμοι
Θαρρώ σήμερα η μέρα είναι λίγο περίεργη συναισθηματικά, Δίδυμε. Υπάρχουν πράγματα και κυρίως σκέψεις που σε βασανίζουν. Το θέμα είναι πως ενώ μπορείς να τα βάλεις σε μια σειρά, αν τα αναλύσεις στο μυαλό σου σαν να σε αγχώνουν περισσότερο… Πάρε χαρτί και μολύβι, βαλ’ τα κάτω σε πλάνο και θα δεις πόσο απλά μπορεί να γίνουν τα πράγματα!

Καρκίνος
Βγες έξω, Καρκίνε, σήμερα. Μπορεί όλα να σου λένε πως πρέπει να μείνεις σπίτι για να νιώσεις πιο ασφαλής, αλλά να ξέρεις πως τελικά ούτε σήμερα θα πέσει ο ουρανός στο κεφάλι σου! Βρίσκεσαι με φίλους και περνάς όμορφες στιγμές, ενώ μέσα από εκεί βρίσκεις ενδιαφέροντα άτομα! Ή μπορεί να επιστρέψουν και άτομα στην παρέα που τράβηξαν παλιότερα το ενδιαφέρον σου… Οπότε εκεί την καταλαβαίνω την ταραχή σου!

Λέων
Δουλειά, πίεση και πώς θα πάρεις αυτή τη θέση που θέλεις, είναι τα κυριότερα που σε απασχολούν και σήμερα, Λέοντα! Απλά, φαίνεται πλέον να παίρνει και λίγο τη μορφή εμμονής, κυρίως από το ότι μιλάς έντονα για αυτά τα θέματα! Ξέρω, το θέλεις, αλλά χαλάρωσέ το λίγο… Για το καλό σου!

Παρθένος
Είπες να νιώσεις κι εσύ μια θετικότητα και να δεις λίγο πιο ανάλαφρα τα πράγματα! Πρώτον, θα σου πω συγχαρητήρια για την προσπάθεια! Δεύτερον, θα σου πω πως ναι, σε αγχώνει αυτό το πράγμα γιατί σε βγάζει από τα νερά σου σήμερα. Δε χρειάζεται ωστόσο να κάνεις τις γνωστές υπερβολές σου και να καταστρέφεις αυτά τα ελάχιστα λεπτά (μην πω δευτερόλεπτα) που άφησες τον εαυτό σου να χαλαρώσει…

Ζυγός
Τι συμβαίνει γύρω σου και νιώθεις τόση ανασφάλεια; Κανονικά, τώρα που το πράγμα πάει κάπως να σταθεροποιηθεί -και γύρω σου αλλά και στο μυαλό σου- κάτι σε πιάνει. Ένα άγχος περίεργο. Γενικά σήμερα το μυαλό σου βασανίζεται από αυτές τις σκέψεις. Μοιράσου τες με φίλους για να μπορέσεις να περάσεις καλά και να νιώσεις πιο άνετα, Ζυγέ!

Σκορπιός
Σήμερα έχεις μια ένταση στη σχέση σου, Σκορπιέ… Γίνεσαι και φαίνεσαι (να το ξέρεις, όσο και να θες να το κρύψεις) κυκλοθυμικός και σα να μην ξέρεις τι σου φταίει! Λόγω της φύσης σου, το πιθανότερο είναι να ξέρεις τι σου φταίει… Το ότι δεν το λες όμως είναι το πρόβλημα! Αν πάλι δεν είσαι σε σχέση, βγαίνει στους φίλους σου αυτό το περίεργο!

Τοξότης
Η καθημερινότητα σα να αποκτά μια αστάθεια, που όμως καταλαβαίνεις σου φέρνει μια κυκλοθυμία, Τοξότη… Σα να βγήκες για λίγο από τα νερά σου και να πρέπει να ξαναμπείς σε μια ρουτίνα, που δεν σου αρέσει και πολύ, όσο και να δείχνεις το αντίθετο…

Αιγόκερως
Κι εκεί που περνάς καλά και νιώθεις επιτέλους λίγο πιο χαλαρός, σε πιάνει το άγχος σου για καταληκτικές ημερομηνίες, για projects, για τη δουλειά… Η Αιγοκερίλα σου δηλαδή! Είναι Σάββατο, άνθρωπέ μου! Πάρε μια ανάσα και θα έρθει και το κομμάτι αυτό με τη σειρά του! Give yourself a break!

Υδροχόος
Ωραίο το σπίτι και η χαλάρωση που σου προσφέρει, Υδροχόε, αλλά το να μείνεις κλεισμένος εκεί μέσα δεν είναι λύση… Μη φοβηθείς να βγεις με λίγους πολύ κοντινούς σου φίλους και να μοιραστείς κάποιες από τις σκέψεις σου για να μπορέσεις να νιώσεις πιο ανάλαφρος!

Ιχθύες
Προσπαθείς να ενταχθείς στον κόσμο μας, Ιχθύ, και μπράβο σου για αυτό! Βιώνεις όμως την ταραχή που δημιουργείται από την αλλαγή αυτή στην επικοινωνία σου (γιατί αλλάζουν και άλλοι τομείς) και σε πιάνει μια τάση να γυρίσεις πίσω γρήγορα στο γνώριμο για να ηρεμήσει και το άγχος σου! Πες αυτό που νιώθεις σήμερα και δες τι μπορεί να πάει καλά! Θα βρεις ανταπόκριση!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ