Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 06.04.2023

Υδροχόε, σήμερα ακούς απόψεις που θα τις εκλάβεις αρκετά σαν κριτική… Και η κριτική, όλοι ξέρουμε πως δεν σου αρέσει!

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Πέμπτης 06.04.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Νιώθεις μέσα στα νερά σου, Κριέ, γιατί βράζει ο τόπος γύρω σου από ένταση και δεν αισθάνεσαι μόνος σου! Το πράγμα όμως δεν είναι τόσο καλό όσο το νιώθεις. Προσοχή σε παρορμητικές αντιδράσεις και λόγια που λέγονται απερίσκεπτα! Άσε την Πέμπτη να περάσει όσο πιο αναίμακτα γίνεται…

Ταύρος
Ξαφνικές αλλαγές στην καθημερινότητά σου, Ταύρε, σε ταράζουν σήμερα και δεν σε αφήνουν σε χλωρό κλαρί! Δεν υπάρχει ιδιαίτερη ροή, γιατί τρέχεις να προσαρμοστείς στις αλλαγές αυτές και δεν έχεις το μυαλό για να ανταποκριθείς στις δουλειές σου! Πρόσεξε τα λεγόμενά σου σε συναδέλφους και γενικά στη δουλειά σου σήμερα!

Δίδυμοι
Η αισιοδοξία και η θετική διάθεση υπάρχει και σήμερα μέσα στη μέρα σου, Δίδυμε. Θέλω να προσέξεις λίγο αυτά που θα ακούσεις και να μη δώσεις τη σημασία που πας να δώσεις. Η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι και θα συναντήσεις πολλούς έξαλλους σήμερα – αν δεν είσαι κι εσύ έξαλλος στο μεταξύ… Μέρα είναι θα περάσει!

Καρκίνος
Σήμερα ή που θα σκεφτείς «τι ήθελα και βγήκα από το σπίτι σήμερα;» ή που θα πεις «δεν καθόμουν καλύτερα σπίτι μου;»… Η κατάσταση είναι έντονη και έχεις μια κυκλοθυμική διάθεση που σα να μην ξέρεις τι θέλεις να κάνεις και τι θέλεις να πεις… Κράτα μετρημένα λόγια και μην πεις μεγάλες κουβέντες για να αποφύγεις και τις κακοτοπιές που σήμερα θα είναι κάμποσες…

Λέων
Έχεις ένα θέμα υπερβολής στη σκέψη σου -ναι, σε βρίσκει κι εκεί σήμερα- και δίνεις έναν τόνο dramaστην ατμόσφαιρα. Λες και δεν υπάρχει ήδη αρκετή ένταση γύρω σου - αφού το ξέρεις μωρέ, το νιώθεις! Προετοιμάσου για να ακούσεις απαντήσεις που δεν θα σου αρέσουν και που, αν δεν προνοήσεις, θα σε οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις…

Παρθένος
Πίεση, Παρθένε. Οικονομική πίεση και μια ταραχή γιατί προκύπτουν έξοδα από το πουθενά. Ίσως μάθεις και κάτι για τα οικονομικά που να σε ξαφνιάζει. Και κλονίζεται η ασφάλεια και η ρουτίνα της καθημερινότητάς σου! Όσο και να προσπαθείς να το βάλεις σε ρέγουλα, δύσκολο το βλέπω. Είναι από αυτές τις μέρες που ίσως χρειάζεται να αφήσεις τα πράγματα στη ροή τους!

Ζυγός
Ζυγέ, σήμερα η μέρα είναι ιδιαίτερη… Δείχνει πως θα είναι φυσιολογική, όμως κάτι δεν σου κολλάει, και δικαίως! Σήμερα θα ακούσεις πολλά που θα σε βγάλουν από τα ρούχα σου, οπότε συνιστώ ψυχραιμία! Ειδικά αν είναι δεσμευμένος! Γενικά η μέρα είναι έκρυθμη και θέλει προσεκτικούς χειρισμούς!

Σκορπιός
Μια εσωστρέφεια που, ναι μεν δε σου είναι άγνωστη, αλλά συνοδεύεται από σκέψεις και υποψίες για συνεργάτες, ή ακόμα και για τη σχέση σου! Σήμερα λοιπόν, είναι μια μέρα που θα ήταν καλά να μην έχεις τίποτα παραπάνω από τα τυπικά με όλους στη δουλειά σου! Όσον αφορά τη σχέση σου, πες τι σε απασχολεί. Ο καλύτερος τρόπος να εκτονώσεις την ένταση που νιώθεις είναι η συζήτηση, πίστεψέ με!

Τοξότης
Ο κοινωνικός σου κύκλος και οι φίλοι σου είναι το επίκεντρο της προσοχής σου, Τοξότη. Κι αυτό, γιατί παρατηρείς μια κινητικότητα περίεργη, διαφορετική και σου κάνει εντύπωση αυτή η αλλαγή. Μαθαίνεις πράγματα για άτομα της παρέας που θα αλλάξουν τη γνώμη που έχεις, πράγμα που δε σου αρέσει καθόλου και σου δημιουργεί μια ταραχή…

Αιγόκερως
Έχεις έγνοιες στη δουλειά, Αιγόκερε, και το θέμα είναι πως σε απασχολούν σε τέτοιο βαθμό που γίνεσαι νευρικός και έντονος. Δεν έχεις τη δυνατότητα να κρατηθείς. Αν μπορέσεις να αποφύγεις σήμερα τις εντάσεις στη δουλειά, θα σου πω πως η μέρα σου θα είναι πολύ καλή! Κράτα όσο μπορείς το στόμα σου κλειστό και μην ξεστομίσεις μεγάλα λόγια… Άκου που σου λέω!

Υδροχόος
Υδροχόε, σήμερα ακούς απόψεις που θα τις εκλάβεις αρκετά σαν κριτική… Και η κριτική, όλοι ξέρουμε πως δεν σου αρέσει! Η ένταση που νιώθεις σήμερα, διαστρεβλώνει κάπως το πρίσμα που βλέπεις τα πράγματα, και η αλλαγή στη διάθεση είναι μεγάλη. Σκαμπανεβάσματα που γίνονται αντιληπτά από τους γύρω σου!

Ιχθύες
Έχεις μια διάθεση περίεργη σήμερα, Ιχθύ. Σε πιάνει μια μαυρίλα περίεργη, που δε μπορείς να την εξηγήσεις. Στην ουσία, ξυπνούν ανασφάλειες που είχες καιρό να νιώσεις. Και το θέμα είναι πως προσπαθείς να κρατήσεις αποστάσεις για να βρεις ηρεμία, αλλά θα σου πω πως ίσως ήρθε η ώρα να τις δουλέψεις και να απαλλαγείς -έστω και εν μέρει- από αυτές!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ