Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 11.02.2023

Αιγόκερε, αν είναι να «σκίζεσαι» συναισθηματικά, είναι σημαντικό να το ξέρουν τουλάχιστον αυτοί που τους αφορά

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Ζώδια του Σαββάτου 11.02.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Τα Ζώδια του Σαββάτου 11.02.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Απόφυγε να εμπλακείς σε πράγματα που δεν θέλεις να κάνεις, χωρίς όμως να κάνεις την «επανάστασή» σου (και) γι’ αυτό. Κάτι σε πιο smooth και διπλωματικό χρειάζεται.

Ταύρος
Όσο πηγαίνεις στην κατεύθυνση του να τα «γυρίσεις» όπως σε βολεύει, ειδικά στα αισθηματικά, η επικοινωνία «χωλαίνει», ή απλώς επαναλαμβάνεσαι.

Δίδυμοι
Επεξεργάζεσαι σχέδια της τελευταίας στιγμής, επειδή λυσσάς «να κάνεις κάτι», απλά φρόντισε ν’ αξίζουν όντως την προσπάθεια.

Καρκίνος
Κάπως «tricky» το να συντονίσεις το οικογενειακό με τις παρέες και αυτά που όντως γουστάρεις να κάνεις Σαββατιάτικα και μάλλον δε θ’ αποφύγεις τον συμβιβασμό.

Λέων
Πολύ πιο εύκολο και «ταιριαστό» με το mood σου το να είσαι κοινωνικός σήμερα, τσέκαρε μόνο ότι έχεις και την κατάλληλη παρέα και το... αποτέλεσμα είναι εγγυημένο.

Παρθένος
Το νου σου και λίγο στην τσέπη σου, δεν είναι ok ν’ αμελείς λογαριασμούς και σχετικές υποχρεώσεις για «χάρη» των εκπτώσεων ή άλλων splurges.

Ζυγός
Πάψε να προσπαθείς να «αναμορφώσεις» τους άλλους και να το παίζεις συνεχώς «μαμά» εν ολίγοις, γιατί εκτός από αναποτελεσματικό είναι και σπαστικό.

Σκορπιός
Αν για οποιοδήποτε λόγο νιώθεις «πεσμένος» ή μέσα στα νεύρα, έχει αξία να προσπαθήσεις να βρεις το πως συνέβαλες εσύ σε όλο αυτό.

Τοξότης
Καμιά φορά ο πολύς ενθουσιασμός επικοινωνιακά βγαίνει σαν πίεση προς τους άλλους. No need for drama, άλλαξε λίγο προσέγγιση και «το ’χεις».

Αιγόκερως
Αν είναι να «σκίζεσαι» συναισθηματικά, είναι σημαντικό να το ξέρουν τουλάχιστον αυτοί που τους αφορά. Αλλιώς τζάμπα κόπος.

Υδροχόος
Μην αφήσεις τις δυναμικές στο σπίτι να σε «σαμποτάρουν» από διάθεση και κοίτα να διασκεδάσεις όσο μπορείς, ακόμα κι αν «ξεβολευτείς».

Ιχθύες
Η μέρα σε βάζει να τακτοποιήσεις ίσως και κάποιες πρακτικές εκκρεμότητες, έστω κι αν αυτό που θες είναι οτιδήποτε άλλο. Yep.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ