Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 10.02.2023

Ζυγέ, έντονα συναισθηματική η Παρασκευή

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro
© Marlene Leppänen / Pexels

Τα Ζώδια της Παρασκευής 10.02.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro 

Κριός
Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για συζητήσεις με συνεργάτες και ανώτερους και μάλιστα αν είσαι γεννημένος τελευταίες μέρες χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε χειριστικές συμπεριφορές.

Ταύρος
Η συνειδητοποίηση ότι μπορείς να αλλάξεις την κοσμοθεωρία σου, αποκτώντας περισσότερη «ανοιχτωσιά» ως άνθρωπος, μπορεί να σε λυτρώσει και σε θέματα προσωπικής ζωής.

Δίδυμοι
Η Παρασκευή βγάζει μια υπερβολή στο συναίσθημα, που μπορεί να «εξαφανίσει» τη λογική ολοσχερώς. Η ανάγκη για σεξουαλική εκτόνωση είναι απόλυτη.

Καρκίνος
Μια προσωπική σχέση ή συνεργασία μπορεί να εξελιχθεί ή να διακοπεί, αναλόγως του βαθμού εμπιστοσύνης ανάμεσα στις δύο πλευρές (γεννημένοι τελευταίες μέρες). Η πολύ καχυποψία οδηγεί σε παρανοήσεις.

Λέων
Κάποιες κουβέντες με συνεργάτες μπορούν να βγάλουν ένταση ή να δημιουργήσουν ένα αίσθημα αδικίας, ιδιαίτερα αν υπήρχαν ήδη προβλήματα (γεννημένοι τελευταίες μέρες). 

Παρθένος
Η μέρα προσφέρεται για σημαντικές κουβέντες και συζητήσεις στα προσωπικά σου και μάλιστα ίσως γίνεις αποδέκτης κάποιας ερωτικής εξομολόγησης (γεννημένοι τελευταίες μέρες).

Ζυγός
Έντονα συναισθηματική η Παρασκευή, κάνει πιο δύσκολη την όλη διαχείριση στον τομέα του σπιτιού, αφού ίσως προκύψει και κάποιο γεγονός στα οικογενειακά ή μια ένταση με κάποιον συγγενή (γεννημένοι τελευταίες μέρες).

Σκορπιός
Το μυαλό σου λειτουργεί με όρους «ντετέκτιβ» και μπορείς να αντιληφθείς τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια στα λεγόμενα των άλλων. Ίσως μάλιστα σου αποκαλυφθεί κάποιο μυστικό (γεννημένοι τελευταίες μέρες).

Τοξότης
Μολονότι το άγχος σου γύρω από τα οικονομικά είναι μεγάλο, δεν αποκλείεται να προκύψει μια συμφέρουσα οικονομική πρόταση σήμερα, αν είσαι γεννημένος τελευταίες μέρες.

Αιγόκερως
Τα λόγια σου έχουν μεγαλύτερη πειθώ και ο τρόπος που εκφράζεσαι βγάζει έναν μαγνητισμό που μπορεί να σου «κερδίσει» πράγματα. Εκμεταλλεύσου το ποικιλοτρόπως.

Υδροχόος
Η μέρα προσφέρεται για «μυστικές» διαπραγματεύσεις και κινήσεις στα επαγγελματικά, ίσως όμως σου είναι δύσκολο να «καμουφλάρεις» τη διάθεσή σου στα κοντινά σου άτομα.

Ιχθύες
Θετική μέρα για να στείλεις βιογραφικά και περάσεις από συνέντευξη για δουλειά, αν όμως είσαι γεννημένος τελευταίες μέρες, ίσως τα βρεις «σκούρα» με κάποια κριτική στα επαγγελματικά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ