Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 09.11.2022

Σκορπιέ, εκρηκτική μέρα η σημερινή, με τον Ερμή και τον Ήλιο από το ζώδιό σου να έρχονται σε σύγκρουση με τον Ουρανό απέναντί σου

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Ζώδια της Τετάρτης 09.11.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Τα Ζώδια της Τετάρτης 09.11.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Η τάση για αντίδραση και για εναντίωση μέσα σε ομάδες που συμμετέχεις ή αναφορικά με μια συνεργασία που σου «σπάει» τα νεύρα θα είναι έντονη σήμερα (2ο δεκαήμερο ιδιαίτερα). Προσπάθησε να συγκρατηθείς, απόφυγε κάθε είδους παρορμητικές σπατάλες και μείνε ψύχραιμος σε πιθανά έκτακτα έξοδα.
Ταύρος
Η αντίθεση του Ερμή και του Ήλιου απέναντί σου με τον Ουρανό από το ζώδιό σου προμηνύει μια ακόμη ζόρικη μέρα, όπου οι αλλοπρόσαλλες αντιδράσεις και οι ξαφνικές αποκαλύψεις μπορούν να επηρεάσουν άμεσα μια προσωπική σχέση ή συνεργασία (2ο δεκαήμερο ιδιαίτερα).
Δίδυμοι
Μια ακόμη ημέρα γεμάτη στρες η σημερινή, με την καθημερινότητα να «παίζει» με το νευρικό σου σύστημα και την αδυναμία συγκέντρωσης σε οτιδήποτε πρακτικό να δυσκολεύει τα πράγματα (2ο δεκαήμερο ιδιαίτερα). Ουφ.
Καρκίνος
Η αίσθηση καταπίεσης και «ασφυξίας» μέσα σε μια προσωπική σχέση ή συνεργασία είναι παρούσα σήμερα (2ο δεκαήμερο ιδιαίτερα). Ίσως απλά χρειάζεσαι ένα διάλειμμα απ’ όλους και απ’ όλα, κάτι σε διασκεδαστικό που θα σ’ ανεβάσει ενεργειακά.
Λέων
Η πιο «τρελή» μέρα της εβδομάδας -σε ένα σερί ζόρικων ημερών- είναι εδώ, με την εσωτερική υπερένταση να κάνει «πάρτι» και ’σένα να γίνεσαι χίλια κομμάτια για ν’ ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου και στα όσα «κουλά» συμβούν (2ο δεκαήμερο ιδιαίτερα). Υπομονή. 
Παρθένος
Και σήμερα η επικοινωνία αλλά και οι μετακινήσεις σου γίνονται «μετά κόπων και βασάνων» οπότε καλύτερα ν’ αφήσεις σημαντικές επαφές και συζητήσεις, προσέχοντας επίσης κινητά, υπολογιστές και το μεταφορικό σου μέσο, γιατί μπορούν να βγάλουν «θεματάκια» (2ο δεκαήμερο ιδιαίτερα). 
Ζυγός
Μολονότι και νοήμων άνθρωπος είσαι και διπλωμάτης, το πείσμα και η αντίδραση χωρίς πολλή σκέψη μπορούν εύκολα να πάρουν τα «ηνία» σήμερα, με καταστροφικές συνέπειες μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες (2ο δεκαήμερο). Ίσως πάλι βγει κάποια «έκτακτη λαχτάρα» σε οικονομικό επίπεδο.
Σκορπιός
Μια εκρηκτική μέρα η σημερινή, με τον Ερμή και τον Ήλιο από το ζώδιό σου να έρχονται σε σύγκρουση με τον Ουρανό απέναντί σου, οδηγώντας εύκολα σε ξεσπάσματα και ρήξεις μέσα σε προσωπικές σχέσεις ή συνεργασίες (2ο δεκαήμερο ιδιαίτερα). Π ρ ο σ ο χ ή.
Τοξότης
Με ένταση και απαιτήσεις στη δουλειά και την καθημερινότητα η Τετάρτη, προσπάθησε να μην αναλάβεις καθήκοντα πέραν των δυνάμεών σου και απόφυγε το λεκτικό «ping pong» με συναδέλφους, πελάτες, συνεργάτες (2ο δεκαήμερο ιδιαίτερα).
Αιγόκερως
Φημίζεσαι για τον σαρκασμό και το «μαύρο χιουμορ» σου, ωστόσο μια μέρα σαν τη σημερινή, όπου οι αντιδράσεις δεν έχουν καμία επαφή με τη λογική στις επαφές με τα παιδιά σου, τον σύντροφο, έναν φίλο, έναν συνεργάτη, δεν θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα, οπότε... watch your tongue (2ο δεκαήμερο κυρίως).
Υδροχόος
«Τα νεύρα μου, τα χάπια μου κι ένα ταξί να φύγω» η φάση σήμερα, ποιο ταξί θα μου πεις αφού κι αυτό γιόκ, το θέμα όμως είναι πως τελείς υπό γενικευμένη εσωτερική σύγχυση, όντας π ο λ ύ επιρρεπής σε ξεσπάσματα στον άξονα σπιτιού - επαγγελματικών, ειδικά αν έχεις «μαζέψει» καταπίεση (2ο δεκαήμερο ιδιαίτερα).
Ιχθύες
«Welcome to the jungle» φωνάζει η Τετάρτη και πραγματικά η «Βαβέλ» σε επίπεδο συνεννόησης και μετακινήσεων είναι γεγονός, ενώ πρέπει να είσαι προσεκτικός με υπολογιστές, κινητά, ίντερνετ καθώς και όταν οδηγείς, γιατί παίζουν βλάβες και λοιπά «απρόοπτα» (2ο δεκαήμερο ιδιαίτερα). «Watch it bring you to your sha-n-n-n-n-n-n-n knees knees...».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ