Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 27.10.2022

Κριέ, μπερδεύεσαι κάπου ανάμεσα στη θεωρία και στην πράξη

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro
© Pawel Szvmanski / Unsplash

Τα Ζώδια της Πέμπτης 27.10.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Μπερδεύεσαι κάπου ανάμεσα στη θεωρία και στην πράξη, ιδιαίτερα αν ψάχνεις να ανανεωθείς ερωτικά, χωρίς ωστόσο πραγματική διάθεση για αλλαγές.

Ταύρος
Η ικανότητά σου να πείσεις είναι αυξημένη σήμερα. Απλά χρειάζεται λίγο «διάκριση» αναφορικά με το ποιον και γιατί ακριβώς θέλεις να πείσεις.

Δίδυμοι
Με περισσότερη όρεξη για παρεούλα και χαλαρουίτα ιδιαίτερα από το απόγευμα και μετά, απλά συνδύασέ το αρμονικά και με το τι σε «παίρνει» οικονομικά.

Καρκίνος
Έχεις ένα μεγάλο ταλέντο: να υποτιμάς τους αστάθμητους παράγοντες στα προσωπικά σου, που σε ορισμένες περιπτώσεις κάνουν όλο το «παιχνίδι». Μην τους υποτιμάς.

Λέων
Το δεύτερο μισό της μέρας έχει περισσότερο χιούμορ και εξωστρεφή διάθεση, ωστόσο ίσως δεν «εκτιμηθεί» τόσο μέσα σε μια προσωπική σχέση. Be aware.

Παρθένος
Μην μπεις στη διαδικασία του «ποιος φταίει» για την κατάσταση στο σπίτι ή στο γραφείο σήμερα. Το πιθανότερο να παίξει η γνωστή επανάληψη και να «κλειδώσεις» on top of that.

Ζυγός
Στη ζυγαριά του τι προέχει περισσότερο στα προσωπικά, η λύση ή η επίρριψη ευθυνών, η απάντηση είναι σαφής. Εκτός αν έχεις όρεξη για τζάμπα «δράματα»

Σκορπιός
Είναι σημαντικό να ξέρεις τι κάνεις και γιατί το κάνεις, με τη λογική ότι ίσως υπάρχει μεγαλύτερη «πρακτική» ανάγκη, παρά ψυχολογική, ακόμα κι αν δεν φαίνεται έτσι.

Τοξότης
Η επιθυμία να λειτουργήσεις άμεσα μπορεί να σε κάνει να αντιδράσεις και κάπως «άγαρμπα» αν δεν συντονιστείς με τους άλλους επικοινωνιακά. Πάρ’το λίγο πιο ήρεμα.

Αιγόκερως
Θα προτιμούσες σήμερα να σ’ αφήσουν λίγο όλοι τους στην ησυχία σου ή να δουλέψεις ιδανικά alone και undistracted for the most part. Dream on...

Υδροχόος
Οι επαναλήψεις και τα λάθη είναι μέσα στο «παιχνίδι», ειδικά αν έχεις όντως αποφασίσει να αλλάξεις πραγματικά. Είναι το τεστ που «πιστοποιεί» ότι you’ re actually working on it.

Ιχθύες

Ένα μεγάλο applause για τους λίγους ήρωες φίλους που μένουν εκεί «βράχοι» να σε στηρίζουν όταν κολλάς για πολλοστή φορά στα ίδια συναισθηματικά σκ@¥@.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ