Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της εβδομάδας | 2 - 8 Μαΐου 2022

Ταύρε, βρισκόμαστε στο μεσοδιάστημα δύο Εκλείψεων στον άξονά σου

zarastro.jpg
Zarastro
ΤΕΥΧΟΣ 826
10’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tavros.jpg

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 2 - 8 Μαΐου 2022.

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Η πρώτη εβδομάδα του Μαΐου χρήζει αξιοποίησης σχεδόν σε όλα τα επίπεδα και αν πραγματικά οργανωθείς θα μπορέσεις να ξεμπερδεύσεις με αρκετές εκκρεμότητες, καθώς ο Ερμής από τους Διδύμους σου χαρίζει ευστροφία, γρήγορα αντανακλαστικά, ικανότητες για multitasking, ευνοώντας συζητήσεις και συναντήσεις στα επαγγελματικά, πριν γυρίσει ανάδρομος next week, «ανατρέποντας» τρόπον τινά όλα τα παραπάνω, δείχνοντας το γνωστό του πρόσωπο μέσα στην καθημερινότητα σου, φέρνοντας δηλαδή καθυστερήσεις, «χαλασμένο τηλέφωνο», αυξημένο άγχος. Σημαντικό να επισπεύσεις αγορές μεταφορικών μέσων και προϊόντων τεχνολογίας, αλλά και να κάνεις back up σε αρχεία, υπολογιστές, κ.λπ. Τη Δευτέρα η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο σου ως τις 28/5 και γίνεσαι πιο αυθόρμητος στην έκφραση του συναισθήματος σου, αλλά και πιο διεκδικητικός στα ερωτικά, γεγονός που σου δίνει «αβαντάζ» στο φλερτ και τις νέες γνωριμίες, αφού απ’ όπου περνάς «θα γυρίζουν κεφάλια», ενώ θα μπορέσεις να περιποιηθείς και παραπάνω την εξωτερική σου εμφάνιση, να δοκιμάσεις έναν καινούργιο στυλ ντυσίματος κ.λπ. Το εξάγωνο Δία-Πλούτωνα την Τετάρτη, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους τελευταίες μέρες, μπορεί να φέρει κάποιες ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα για να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα ή να εισπράξεις την αναγνώριση που σου αξίζει, όμως η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού την Πέμπτη θέλει λίγη προσοχή, καθώς μπορεί να βγάλει ανατρεπτικές καταστάσεις στον οικονομικό τομέα (2ο δεκαήμερο).


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Βρισκόμαστε στο μεσοδιάστημα δύο Εκλείψεων στον άξονά σου, με την εβδομάδα να ξεκινά στον «απόηχο» της Ηλιακής της 30ης Απριλίου στο ζώδιό σου και την επιρροή της Σεληνιακής απέναντί σου στον Σκορπιό στις 16 Μαΐου να «βρίσκει» ίσως ήδη τους πιο attuned ενεργειακά. Τη Δευτέρα ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, εισέρχεται στον Κριό και ένα πιο «σκοτεινό» κομμάτι του ωροσκοπίου σου μέχρι τις 28/5, διαφοροποιώντας τον τρόπο που δίνεις και παίρνεις αγάπη, κάνοντας σε ίσως λίγο πιο διστακτικό και άτολμο ή ακόμα και «ανόρεχτο» να εμπλακείς σε αισθηματικές υποθέσεις, προτιμώντας να περνάς ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σου. Η παρουσία του Ερμή στους Διδύμους σε προτρέπει να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου και μάλιστα θα πρέπει να τρέξεις γρήγορα σχετικές συζητήσεις, διακανονισμούς, ρυθμίσεις χρεών καθώς και υπογραφές συμφωνιών και συμβολαίων, αφού από την επόμενη βδομάδα θα γυρίσει ανάδρομος, βάζοντας κατά μια έννοια «κόφτη» σε τέτοιες κινήσεις. Το εξάγωνο Δία-Πλούτωνα την Τετάρτη, που αφορά κυρίως τους γεννημένους τελευταίες μέρες, ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου, δίνοντας άλλη οπτική σε στόχους και όνειρα που έχεις για το μέλλον, φέρνοντας ίσως και κάποιες ευκαιρίες για ορισμένους, μέσα από τη στήριξη προσώπων του κύκλου σου, ενώ η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού στο ζώδιό στου την Πέμπτη δημιουργεί ένα ασταθές πλαίσιο, φέρνοντας ξαφνικές αλλαγές ιδιαίτερα για το 2ο δεκαήμερο, καθώς η ανάγκη να σπάσεις το κατεστημένο της ζωής σου «θεριεύει».


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Η εβδομάδα ξεκινά με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Κριό την Δευτέρα ως 28/5, βγάζοντας πιο allegra διάθεση στις κοινωνικές σου συναναστροφές, θέλοντας πλέον, όσο καλοκαιριάζει ο καιρός, να περνάς όλο και περισσότερο χρόνο εκτός σπιτιού, κανονίζοντας εξόδους με φίλους, βλέποντας παραπάνω τον σύντροφό σου, ενώ αν είσαι single οι πιθανότητες να γνωρίσεις ένα άτομο που σου κάνει «κλικ» θα είναι σαφώς περισσότερες, αρκεί να «δραστηριοποιηθείς». Μια καλή μέρα γι’ αυτό είναι η Παρασκευή με το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους πρώτες μέρες, βοηθώντας σημαντικά στην έκφραση των συναισθημάτων, στη διασκέδαση, στις κοινωνικές επαφές, αλλά παράλληλα και στις επαγγελματικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, στο να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου με συνεργάτες κ.λπ. Μην ξεχνάς πως ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιό σου, οπότε «στροφάρεις» γενικώς, όμως θα πρέπει να βιαστείς με εκκρεμότητες καθώς και νέα σχέδια, αφού θα γυρίσει ανάδρομος next week, ξεκινώντας το γνωστό «μαρτύριο» της ασυνεννοησίας, του παιδέματος στις μετακινήσεις, του «τρέχω και δεν φτάνω» και...δεν συμμαζεύεται. Το εξάγωνο Δία-Πλούτωνα την Τετάρτη, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους τελευταίες μέρες,  ευνοεί τις οικονομικές συζητήσεις και συμφωνίες στα επαγγελματικά, τα κληρονομικά, τις ρυθμίσεις οφειλών κ.λπ., η Πέμπτη όμως είναι αρκετά «νευρική» με τη σύνοδο Ήλιου-Ουρανού και μπορεί να σε ζορίσει κάπως (2ο δεκαήμερο).


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Η πρώτη εβδομάδα του μήνα ξεκινά με την Αφροδίτη να παίρνει θέση στον Κριό και στο υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σου τη Δευτέρα ως τις 28/5, δίνοντάς σου αυτοπεποίθηση να διεκδικήσεις όσα σου αξίζουν στα επαγγελματικά, προβάλλοντας τον εαυτό σου με μεγαλύτερη δυναμικότητα και αμεσότητα. Εκμεταλλεύσου αυτή την «στήριξη» για να κερδίσεις τις εντυπώσεις, αλλά και την εύνοια προσώπων σε θέσεις ισχύος, καθώς και για να ασχοληθείς με νέα σχέδια. Αυτά ωστόσο θα πρέπει να επισπευσθούν, αφού ο Ερμής που βρίσκεται στους Διδύμους, δείχνοντας πως υπάρχει έντονη κινητοποίηση, αλλά κάπως «under the radar», στα εργασιακά, θα γυρίσει ανάδρομος από την άλλη βδομάδα, δυσχεραίνοντας τα πλάνα σου με καθυστερήσεις, δυσκολίες στην επικοινωνία κ.λπ. Βιάσου λοιπόν, τακτοποιώντας και τυχόν σημαντικές εκκρεμότητες. Τα εξάγωνο Δία-Πλούτωνα (4/5), που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους τελευταίες μέρες, είναι εξαιρετικό για επαγγελματικές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, φέρνοντας ευκαιρίες συνεργασίας, αλλά και θετικές εξελίξεις σε θέματα σπουδών, εξωτερικού, νομικών υποθέσεων και προσωπικών. Το εξάγωνο Άρη-Ουρανού την Τετάρτη βοηθά στην υλοποίηση πλάνων που σχετίζονται με συλλογικά πρότζεκτς και εγχειρήματα με ομάδες ανθρώπων, όπως επίσης στην κοινωνικότητα και στο φλερτ, ενώ η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού την Πέμπτη μπορεί να φέρει και σχετικές ξαφνικές εξελίξεις (2ο δεκαήμερο).


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Θετικά ξεκινά η εβδομάδα φίλε Λέοντα, με την Αφροδίτη να προχωρά την Δευτέρα στον Κριό ως τις 28/5, ανεβάζοντας τη διάθεσή σου μέσα σε μια περίοδο επιρροής των Ανοιξιάτικων Εκλείψεων στον ζωδιακό σου σταυρό (η επόμενη πραγματοποιείται στις 16/5). Έτσι λοιπόν, «ανεβάζεις ταχύτητες» στις κοινωνικές συναναστροφές και στο φλερτ, εκδηλώνοντας μεγαλύτερη εξωστρέφεια στην καθημερινότητά σου, προγραμματίζοντας μάλιστα και κάποια ταξιδάκια ή μίνι αποδράσεις με το σύντροφο και τους φίλους για το επόμενο διάστημα, ειδικά αν δε κατάφερες να «ξεσκάσεις» το Πάσχα ή το τριήμερο της Πρωτομαγιάς. Θέματα που αφορούν σπουδές και νομικές υποθέσεις μπορούν να πάνε καλύτερα, ενώ με την ταυτόχρονη παρουσία του Ερμή στους Διδύμους, η συλλογική δουλειά και οι επαφές με συνεργάτες μπορούν να ρολάρουν καλύτερα. Υπάρχει όμως ένα «αλλά» και αυτό γιατί από την επόμενη βδομάδα θα γυρίσει ανάδρομος, αρχίζοντας τα γνωστά «παρατράγουδα» με καθυστερήσεις, δυσκολίες στην συνεννόηση κ.λπ., επομένως πρέπει να αξιοποιήσεις αυτές τις μέρες για να βγάλεις τα «δύσκολα». Το εξάγωνο Δία-Πλούτωνα την Τετάρτη, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους τελευταίες μέρες, μπορεί να βοηθήσει σε οικονομικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις για τα εργασιακά, όμως η Πέμπτη με τη σύνοδο Ήλιου-Ουρανού φέρνει απαιτήσεις, αλλά και ξαφνικές αλλαγές στα επαγγελματικά (2ο δεκαήμερο).


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Η πρώτη εβδομάδα του Μαΐου κάνει «ποδαρικό» την Δευτέρα με την είσοδο της Αφροδίτης στον Κριό ως τις 28/5, μια θέση ευνοϊκή για τα οικονομικά σου, δίνοντάς σου δυνατότητες να βάλεις σε μια σειρά παλιά χρέη, να προχωρήσεις σε διακανονισμούς, να ρυθμίσεις κληρονομικά, διατροφές, φορολογικά κ.λπ. Ταυτόχρονα ξυπνά και την ερωτική σου διάθεση, θέλοντας τώρα να νιώσεις έντονες «συγκινήσεις» σ’ αυτό το κομμάτι, να διεκδικήσεις με θάρρος το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αν είσαι ελεύθερος, να ανανεώσεις σεξουαλικά τη σχέση σου, απόφυγε όμως υπερβολές ζήλιας και κτητικότητας που χαλάνε το κλίμα. Ο κυβερνήτης σου, Ερμής, κινείται στον τομέα της καριέρας σου, βοηθώντας τις φιλοδοξίες σου, θα πρέπει όμως να μπεις σε πρόγραμμα και να τρέξεις σημαντικές επαφές και αποφάσεις για νέα σχέδια, καθώς από την άλλη βδομάδα θα αρχίσει η ανάδρομη πορεία του, φέρνοντας εμπόδια, αναβολές, «φρενάρισμα» στην επικοινωνία και... πολλά νεύρα, οπότε «run  Forrest, run!» όσο προλαβαίνεις. Το εξάγωνο Δία-Πλούτωνα την Τετάρτη, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους τελευταίες μέρες, μπορεί να φέρει επιτυχία σε δημιουργικά και επιχειρηματικά σχέδια, στα αισθηματικά, αλλά και σε θέματα παιδιών. Η Πέμπτη με τη σύνοδο Ήλιου-Ουρανού είναι αρκετά αγχώδης και...απρόβλεπτη, καθώς μπορεί να φέρει μια αλλαγή στα πλάνα σου, ενώ θέλει προσοχή στις μετακινήσεις (2ο δεκαήμερο).


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Με τις καλύτερες προδιαγραφές ξεκινά η εβδομάδα σου, αφού την Δευτέρα ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, η Αφροδίτη, περνά απέναντί σου στον Κριό ως τις 28/5, ανοίγοντάς σου την «όρεξη» για καινούργια ρομάντζα και γνωριμίες στα προσωπικά το επόμενο διάστημα αν είναι single, για να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, ξεπερνώντας εμπόδια και παρεξηγήσεις που είχαν τυχόν προκύψει, κάνοντας ένα πιο «τολμηρό» βήμα συναισθηματικά, βοηθώντας επίσης και σε επαγγελματικές συνεργασίες. Η Παρασκευή μάλιστα με το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης, που αφορά κυρίως τους γεννημένους τις πρώτες ημέρες, είναι σούπερ για εμπορικές δοσοληψίες, αλλά και για πρώτα ραντεβού, ερωτικές εξομολογήσεις, εξόδους και ταξιδάκια με φίλους ή το αμόρε. Με τον Ερμή να βρίσκεται στους Διδύμους, η καθημερινότητά σου έχει γρήγορους ρυθμούς και πολλές επαφές, ενώ θέματα σπουδών σε απασχολούν περισσότερο -αν βρίσκεσαι σ’ αυτή την ηλικία- όμως πρέπει να βιαστείς με νέα σχέδια και εκκρεμότητες που έχουν απαιτήσεις, καθώς την άλλη βδομάδα γυρίζει φαινομενικά ανάδρομος, γεγονός που θα σε κουράσει σε επίπεδο επικοινωνίας -«ναι παρακαλώ, μ’ ακούει κανείς»- και μετακινήσεων. Το εξάγωνο Δία-Πλούτωνα την Τετάρτη, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους τελευταίες μέρες,  είναι βοηθητικό για τα οικογενειακά, τα θέματα ακινήτων, αλλά και τις συνθήκες στα επαγγελματικά, ενώ με τη σύνοδο Ήλιου-Ουρανού την Πέμπτη ίσως προκύψουν ξαφνικά έξοδα (2ο δεκαήμερο).


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Η εβδομάδα που ξεκινά βρίσκεται στο Μεσοδιάστημα δύο Εκλείψεων στον άξονά σου, με την Ηλιακή στον Ταύρο που προηγήθηκε το Σάββατο και την Σεληνιακή στο ζώδιό σου που έπεται στις 16/5 να βαράνε δυνατά το «ντέφι» των αλλαγών στη ζωή σου. Η Πέμπτη μάλιστα είναι μια μέρα στην ίδια περίπου...«λογική» και με αρκετά «similarities» με την έννοια των εκπλήξεων και των απρόοπτων καταστάσεων στον τομέα στην σχέσεων και των συνεργασιών σου, επηρεάζοντας ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο, με τη σύνοδο Ήλιου-Ουρανού στον Ταύρο να δημιουργεί ένα κλίμα αστάθειας και μια τάση για ξεσπάσματα και ρήξεις, οπότε θέλει προσοχή. Παρά ταύτα, η είσοδος της Αφροδίτης την Δευτέρα στον Κριό ως 28/5 σε βοηθά να βελτιώσεις -να προσπαθήσεις τουλάχιστον- την ποιότητα της καθημερινότητάς σου, οργανώνοντας καλύτερα τον χρόνο σου, φροντίζοντας περισσότερο το σώμα ενόψει του Καλοκαιριού, κανονίζοντας π.χ. και κάποιο μασάζ που θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις από την όλη ένταση των ημερών. Ο Ερμής από τους Διδύμους σε κινητοποιεί να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου, θα πρέπει όμως να το κάνεις άμεσα, αν ασχολείσαι με διαπραγματεύσεις, χρηματοδοτήσεις και νέα συμβόλαια, αφού από την επόμενη βδομάδα γυρίζει ανάδρομος, φέρνοντας εμπόδια στα σχέδιά σου. Το εξάγωνο Δία-Πλούτωνα πάντως την Τετάρτη, που αφορά κυρίως τις τελευταίες μέρες, ευνοεί συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, την υλοποίηση επιχειρηματικών και δημιουργικών σχεδίων, αλλά και τα ερωτικά σου.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Όμορφα ξεκινά η εβδομάδα για σένα, Τοξότη μου, με την Αφροδίτη να προχωρά την Δευτέρα στον Κριό ως 28/5 βάζοντας σε όχι μόνο σε Ανοιξιάτικο αλλά και σε Καλοκαιρινό σιγά σιγά mood, φέρνοντας μεγαλύτερη χαρά και ενθουσιασμό στην καθημερινότητά σου. Έχεις όρεξη να ασχοληθείς με δημιουργικές δραστηριότητες, να κάνεις κάποιο αγαπημένο σπορ που ανεβάζει την αδρεναλίνη, νιώθοντας παράλληλα αυξημένη αυτοπεποίθηση και στον ερωτικό τομέα, εισπράττοντας και «απτή ανταπόκριση» από το περιβάλλον σου, αφού τώρα «αρέσεις παιδί μου, αρέσεις»! Εξαιρετικό διάστημα για «να γυρίσεις, να μυρίσεις και να κατακτήσεις» αν είσαι ελεύθερος και να απολαύσεις τον έρωτά σου αν ήδη τον έχεις βρει, με την Παρασκευή μάλιστα να είναι σούπερ για πρώτα ραντεβουδάκια, εξόδους και αποδράσεις με το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης, ιδιαίτερα για τους γεννημένους πρώτες μέρες. Ο Ερμής βέβαια βρίσκεται απέναντί σου στους Διδύμους και καθώς next week θα γυρίσει ανάδρομος φρόντισε να ολοκληρώσεις άμεσα σημαντικές εκκρεμότητες ή «να δώσεις τα χέρια» για τυχόν συμφωνίες και υπογραφές, καθώς μετά όλα αυτά θα πάνε πίσω, βγάζοντας τα γνωστά προβλήματα. Το εξάγωνο Δία-Ποσειδώνα την Τετάρτη μπορεί να φέρει εύνοια σε θέματα ακινήτων, κληρονομικών, αγοραπωλησιών και οικογενειακών, κυρίως για τους γεννημένους τελευταίες μέρες, ενώ η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού την Πέμπτη ίσως βγάλει κάποια απρόοπτα σε θέματα υγείας και εργασίας (2ο δεκαήμερο).


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό την Δευτέρα ως 28/5 δημιουργεί μια πιο χαλαρή και cozy ατμόσφαιρα στο περιβάλλον του σπιτιού και πιθανώς τώρα να θέλεις ν’ ασχοληθείς περισσότερο με τον προσωπικό σου χώρο, κάνοντας μερικές αλλαγές στη διαρρύθμιση, αγοράζοντας ίσως καινούργια έπιπλα, προχωρώντας σε κάποιες επισκευές, ένα βάψιμο ορισμένων δωματίων, δίνοντας έναν πιο φρέσκο αέρα στο «ησυχαστήριό» σου. Η ανάγκη σου άλλωστε θα είναι τέτοια, που μπορεί να πιάσεις τον εαυτό σου να αναζητά την απομόνωση ώρες ώρες για να «ρυθμιστεί» σε ενεργειακό επίπεδο. That being said, μην ξεχνάς πως παράλληλα βρίσκεται και ένας Ερμής στους Διδύμους μέσα στον οίκο της εργασίας, της καθημερινότητας και της υγείας σου, έτοιμος να γυρίσει ανάδρομος από την επόμενη βδομάδα, μια συνθήκη που θα στρεσάρει και θα σε «τρέξει αρκετά», οπότε κοίταξε άμεσα καινούργια σχέδια που έχεις σε αναμονή, γιατί μετά ενδέχεται να αντιμετωπίσουν εμπόδια και καθυστερήσεις. Αν επίσης ήθελες να ξεκινήσεις διατροφή και άσκηση, ξεκίνα χτες, γιατί μετά θα είσαι ανακόλουθος με το πρόγραμμά σου. Το εξάγωνο Δία-Πλούτωνα πάντως την Τετάρτη, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους τελευταίες μέρες, δίνει εύνοια σε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, αγοραπωλησίες και επιτυχία σε επαγγελματικά θέματα, ενώ η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού την Πέμπτη μπορεί να φέρει συναρπαστικές γνωριμίες για ορισμένους (2ο δεκαήμερο).


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Ενώ βρισκόμαστε στην περίοδο των Ανοιξιάτικων Εκλείψεων στον ζωδιακό σου σταυρό, η πρώτη έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή και η επόμενη έρχεται στις 16/5, η είσοδος την Δευτέρα της Αφροδίτης στον Κριό ως 28/5 είναι σίγουρα good news για σένα, Υδροχόε μου. Μέσα στο γενικότερο ασταθές πλαίσιο των επικείμενων αλλαγών στη ζωή σου, σε βοηθά να δεις (και να ξαναθυμηθείς) λίγο την χαρούμενη πλευρά της καθημερινότητας, να περιορίσεις την εσωστρέφειά σου, να έρθεις σε επαφή με περισσότερο κόσμο, να κανονίσεις ένα ταξιδάκι με το ταίρι και τους φίλους σου, να φλερτάρεις ξανά, έτσι, just got the fun of it, δίνοντας και παίρνοντας επιβεβαίωση. Η Παρασκευή με το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους πρώτες μέρες, είναι πολύ επικοινωνιακή και πολυάσχολη, βοηθώντας σε να ξεδώσεις αλλά και να κάνεις νέες γνωριμίες. Ούτως ή άλλως, με τον Ερμή στους Διδύμους το μυαλό σου σκέφτεται τα ερωτικά, ασχέτως των όποιων θεμάτων, όμως από την επόμενη εβδομάδα θα περάσει σε αναδρομή πορεία, άρα καλό είναι αυτές τις μέρες να δώσεις «γκάζια» ξεμπερδεύοντας με ό,τι «μπελαλίδικο» που μπορεί αργότερα να αντιμετωπίσει εμπόδια. Η Τετάρτη με το εξάγωνο Δία-Πλούτωνα μπορεί να βγάλει κάτι θετικό στα οικονομικά, κυρίως για τους γεννημένους τελευταίες μέρες, η Πέμπτη όμως με τη σύνοδο Ήλιου-Ουρανού είναι μέρα «εκπλήξεων» για θέματα οικογενειακών και σπιτιού (2ο δεκαήμερο).


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Με τον Ερμή να βρίσκεται στους Διδύμους, θέματα που αφορούν το σπίτι και τα οικογενειακά σου με κάποιο τρόπο σε απασχολούν περισσότερο, ενώ καθώς στο ξεκίνημα της εβδομάδας η Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό ως τις 28/5, μπαίνουν και τα οικονομικά ζητήματα στο προσκήνιο, ιδίως όσα σχετίζονται με αγοραπωλησίες, μισθώσεις ακινήτων, περιουσιακά κ.λπ. Λαμβάνεις τώρα βοήθειες για να τα οργανώσεις σωστά, αφού μπορείς να προχωρήσεις σε διαπραγματεύσεις, να ζητήσεις προσφορές, να ετοιμάσεις τα φορολογικά σου ή ακόμα και να ξεκινήσεις αποταμίευση για τις διακοπές του καλοκαιριού. Όμως, θα πρέπει να δράσεις ταχύτατα, αφού ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος από την άλλη εβδομάδα βγάζοντας καθυστερήσεις και μπλεξίματα, οπότε ότι δεν καταφέρεις να ολοκληρώσεις άμεσα θα πρέπει να το αφήσεις για μετά τις 4/6. Το εξάγωνο Δία-Πλούτωνα την Τετάρτη ευνοεί τις επαφές, τις δοσοληψίες αλλά και τις επιτυχίες μέσα σε ομάδες ανθρώπων με κοινούς στόχους (κυρίως για τους γεννημένους τελευταίες ημέρες), ενώ τα εξάγωνα Άρη-Ουρανού και Ήλιου-Άρη, την Τετάρτη και το Σάββατο αντίστοιχα, φέρνουν ενθουσιασμό και όρεξη για ανάληψη πρωτοβουλιών στα επαγγελματικά, όντας εξαιρετικά για διαπραγματεύσεις, συνεντεύξεις για δουλειά, παρουσιάσεις κ.λπ. (2ο δεκαήμερο). Παράλληλα δίνουν θάρρος στο ερωτικό παιχνίδι, χαρίζοντας άλλη «δυναμική» στο φλερτ. Η Πέμπτη ωστόσο με τη σύνοδο Ήλιου-Ουρανού θέλει προσοχή στις μετακινήσεις και τις επικοινωνίες σου (2ο δεκαήμερο).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ