Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της εβδομάδας | 16 - 22 Μαΐου 2022

Ταύρε, σημαντική αυτή η εβδομάδα για σένα

zarastro.jpg
Zarastro
ΤΕΥΧΟΣ 828
10’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tavros.jpg

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 16 - 22 Μαΐου 2022.

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Η εβδομάδα ξεκινά με την Ολική Σεληνιακή Έκλειψη - Πανσέληνο στον Σκορπιό την Δευτέρα, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου, δημιουργώντας μεγαλύτερη ψυχική αναστάτωση και μια ανησυχία για τα δεδομένα στον οικονομικό τομέα. Με κάποιο τρόπο αυτό το φεγγάρι «ταρακουνά» την αίσθηση της ασφάλειάς σου σε αυτούς τους δύο τομείς, βγάζοντας στην επιφάνεια ευαισθησίες, κάνοντας σε να νιώθεις πως κινείσαι σε «αχαρτογράφητα νερά». Μιας και ο Ερμής είναι ανάδρομος, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός αυτές τις μέρες με κάθε είδους δοσοληψίες, ηλεκτρονικές συναλλαγές, φορολογικές εκκρεμότητες από το παρελθόν, παλιά χρέη, ενώ μπορεί να υπάρξουν και ξαφνικά έξοδα που σε «πετάνε» εκτός προϋπολογισμού. Επίσης, αυτό το διάστημα δεν είναι κατάλληλο για επενδύσεις, για να πάρεις ένα ρίσκο, να δανείσεις ή να δανειστείς χρήματα, ενώ ίσως χρειαστεί να «ανακατευτείς» εμμέσως με τα οικονομικά του συντρόφου σου, μιας συνεργασίας, με κληρονομικά και περιουσιακά θέματα που πρέπει τώρα να τακτοποιηθούν. Δεν αποκλείεται όμως να προκληθούν και συγκρούσεις μέσα σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις εξαιτίας της οικονομικής διαχείρισης και επειδή το συναίσθημα θα είναι στην «τσίτα» μπορεί να ξυπνήσουν τραύματα από το παρελθόν που ζητούν τώρα «λύτρωση». Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους το Σάββατο δίνει εξωστρέφεια αλλά και ανάγκη για ανανέωση μέσα στην καθημερινότητα.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Σημαντική αυτή η εβδομάδα για σένα, Ταύρε μου, καθώς αρχίζει με μια Ολική Σεληνιακή Έκλειψη - Πανσέληνος απέναντί σου στον Σκορπιό που ολοκληρώνεται το πρωί της Δευτέρας, πάνω ακριβώς στα γενέθλιά σου, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου, με επίδραση όμως για ολόκληρη την γενέθλια χρονιά για όσους είναι γεννημένοι κοντά σ’ αυτή την ημερομηνία. Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο και η λειτουργικότητα, η χρησιμότητα αλλά και η «συμβατότητα» τους με τις ανάγκες σου, όπως έχουν διαμορφωθεί πλέον, μπαίνει τώρα για τα καλά στο «μικροσκόπιο». Αν λοιπόν όλα βαίνουν καλώς, αντλείς χαρά, ευχαρίστηση και στήριξη μέσα από αυτή την «σύμπλευση», μπορεί να παρθούν αποφάσεις για να εξελιχθεί όλο αυτό σε κάτι μεγαλύτερο, μέσω μιας συμβίωσης, συγκατοίκησης, επισημοποίησης κ.λπ. Αν όμως ήδη υπήρχαν «σύννεφα» μεταξύ σας, συμπεριφορές που δημιουργούσαν δυσφορία και απογοήτευση μπορεί τώρα να υπάρξει μια «κορύφωση», καθώς τα συναισθήματα θα είναι δύσκολο να τιθασευτούν, οδηγώντας σε συγκρούσεις και ενδεχομένως σε οριστικές ρήξεις, ανάλογα την περίπτωση. Ίσως πάλι απλά η άλλη πλευρά σου ανακοινώσει τις αποφάσεις της, πιάνοντας σε φαινομενικά στον «ύπνο», αν και μέσα σου μάλλον γνώριζες το που πάνε τα πράγματα. Το Σάββατο τα γενέθλιά σου ολοκληρώνονται καθώς ο Ήλιος εγκαταλείπει για φέτος το ζώδιό σου και προχωρά στους Διδύμους, στρέφοντας το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Πιεστικά ξεκινά η εβδομάδα, με μια Ολική Σεληνιακή Έκλειψη - Πανσέληνο στον Σκορπιό την Δευτέρα, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο, φέρνοντας αλλαγές στις συνθήκες της καθημερινότητας, της δουλειάς, αλλά και σε θέματα υγείας. Υπάρχει μια ένταση που προκαλείται ίσως από τον αυξημένο φόρτο στα επαγγελματικά, αφού έχεις καταπιαστεί με πολλά τον τελευταίο καιρό, είναι και ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιό σου, οπότε όλο και κάποια εμπόδια/ καθυστερήσεις δημιουργεί στα σχέδιά σου, add to that και την συναισθηματική φόρτιση απ’ αυτό το «ματωμένο φεγγάρι» και κάπως έτσι...«φλερτάρεις» με την υπερκόπωση και το ψυχολογικό «άδειασμα». Το άγχος μπορεί να προέρχεται και εξαιτίας παραπάνω ευθυνών που χρειάζεται να αναλάβεις τώρα λόγω αλλαγών στις συνθήκες της δουλειάς, σχετικά με τα ωράρια, το πόστο, κάποιες επιπλέον αρμοδιότητες για να καλύψεις ίσως για έναν συνάδελφο, λόγω του τέλους μιας συνεργασίας ορισμένου χρόνου κ.λπ. Από την άλλη, είναι η κατάλληλη στιγμή για να κοιτάξεις σοβαρά το θέμα «εγώ και η υγεία μου» κατανοώντας ότι ασχέτως του τι «παίζει» στη ζωή σου in a daily basis, η φροντίδα του εαυτού σου είναι -ή θα πρέπει να είναι- ανάγκη αδιαπραγμάτευτη. Το Σάββατο ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιό σου και τα γενέθλιά σου ξεκινούν για φέτος, φέρνοντας την αισιοδοξία για καλύτερες προοπτικές στη συνέχεια, ιδιαίτερα μετά και την ολοκλήρωση της πορείας του ανάδρομου Ερμή (4/6) βοηθώντας σε να πάρεις και πάλι πρωτοβουλίες.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Με περίεργη διάθεση ξεκινά η εβδομάδα, αφού τη Δευτέρα πραγματοποιείται η Ολική Σεληνιακή Έκλειψη - Πανσέληνος στον Σκορπιό, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου, δημιουργώντας έντονες συναισθηματικές αντιδράσεις μέσα σε προσωπικές σχέσεις Επειδή η Σελήνη είναι ο κυβερνήτης σου, οι Εκλείψεις πάντα σε «πιάνουν» στο ψυχολογικό κομμάτι, κάνοντας σε να παίρνεις τα πάντα πιο προσωπικά, εκδηλώνοντας τη φόρτιση που νιώθεις με έναν πιο «ακατέργαστο» τρόπο. Ωστόσο, καλύτερα να αποφύγεις τις «εν θερμώ» αποφάσεις, γιατί καθώς έχουμε και έναν ανάδρομο Ερμή, ίσως αργότερα αλλάξεις γνώμη. Εντούτοις, μπορεί να προκύψουν θέματα που αφορούν τα παιδία ή τα οικονομικά, ενώ σχέσεις τοξικές, που αντιμετωπίζουν προβλήματα, ή αισθάνεσαι ότι εσύ είσαι μόνιμος αυτός που κάνει όλη την προσπάθεια μπορεί τώρα να ολοκληρώσουν τον κύκλο τους. Αντίθετα, αν το πάθος με το ταίρι σου καλά κρατεί, μπορεί αυτό να εξελιχθεί και να περάσει στο επόμενο στάδιο. Για τους αδέσμευτους «παίζουν» νέοι έρωτες με τονισμένο το στοιχείο της σεξουαλικής έλξης, ενώ κάποιοι ίσως δουν μια φιλική σχέση με εντελώς «αλλά μάτια». Αν είσαι καλλιτέχνης, ασχολείσαι με τη showbiz ή απευθύνεσαι στο κοινό, η δουλειά σου μπορεί τώρα να αναγνωριστεί. Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους το Σάββατο σε καλεί να είσαι πιο caring από 'δω και κάτω με την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Η εβδομάδα «ανοίγει» με την δεύτερη Έκλειψη στον ζωδιακό σου σταυρό γι’ αυτή την Άνοιξη, namely μια Ολική Σεληνιακή Έκλειψη - Πανσέληνο στον Σκορπιό τη Δευτέρα, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο. Το συναίσθημα αναμοχλεύεται και η διάθεση «κουμπώνει», δημιουργώντας μια ανάγκη να αποτραβηχτείς λίγο απ’ όλους και απ’ όλα και να το ρίξεις στην «κλάψα» -κυριολεκτικά ή μεταφορικά- για όλα τα «δεινά» -παρελθοντικά και aktuelle- της ζωής σου. Πιθανώς αυτό το φεγγάρι να «ξυπνήσει» ανασφάλειες, φόβους και απογοητεύσεις για οικογενειακά, προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα, βγάζοντας «πικρή γεύση» για την αδυναμία ή την ατολμία σου να αναλάβεις κάποιες ευθύνες ή να αντιδράσεις με διαφορετικό τρόπο στην όποια κατάσταση. Για άλλους αντίθετα, θα είναι ο θυμός που κάνει τώρα κουμάντο, οδηγώντας πιθανόν και σε συγκρούσεις με μέλη της οικογένειας, σύντροφο, συνεργάτες που καλό θα ήταν να αποφύγεις, γιατί το πράγμα μπορεί εύκολα να ξεφύγει αυτές τις μέρες και να μην «μαζεύεται» μετά. Ίσως πάλι υπάρξουν πρακτικές αλλαγές και εξελίξεις αυτό το διάστημα, που αφορούν την ακίνητη περιουσία, μια επαγγελματική συμφωνία, το γάμο σου, τις συνθήκες στη δουλειά, ή το σπίτι ως ακίνητο. Μπορεί για παράδειγμα να χρειαστεί να αλλάξεις σπίτι επειδή η οικογένειά σου θα μεγαλώσει ή επειδή ο ιδιοκτήτης το θέλει για ιδιοκατοίκηση κ.λπ. Το Σάββατο ο Ήλιος εισέρχεται στους Διδύμους αυξάνοντας την κοινωνικότητα και την εξωστρέφειά σου.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας πραγματοποιείται η Ολική Σεληνιακή Έκλειψη - Πανσέληνος στον Σκορπιό (16/5), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου, όντας σε γενικές γραμμές λιγότερο «δύσκολη» για’ σένα, σε σχέση πάντα με άλλα ζώδια. Ωστόσο, δημιουργεί μεγάλη νοητική υπερένταση και ένα αγχωτικό πλαίσιο μέσα στην καθημερινότητά σου, που από μόνο του αρκεί για να σου κάνει «τα νεύρα τσατάλια». Το πρόγραμμά σου θα είναι μάλλον φουλ με συζητήσεις, επαφές, εξόδους, συναντήσεις, meetings, προσπάθειες για να προωθήσεις τη δουλειά σου καθώς και διάφορα «τρεχάματα» σε περίπτωση που δεν εργάζεσαι, σε μια περίοδο που ούτως ή άλλως έχουμε και ανάδρομο Ερμή, οπότε δεν θέλει και πολύ για να βγει ένα «χάος» στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου. Έχε επίσης υπόψη σου ότι και οι γύρω σου θα είναι «σεληνιασμένοι» και μάλιστα πολύ περισσότερο από’ σένα, επομένως δείξε κατανόηση και απόφυγε να εμπλακείς αυτές τις μέρες σε διαφωνίες και αντιπαραθέσεις με συναδέλφους, συνεργάτες, υπαλλήλους, προϊσταμένους, πελάτες, σύντροφο, φίλους, αδέρφια και δε συμμαζεύεται. Ίσως πάλι προκύψει μια αλλαγή στις συνθήκες στα εργασιακά, στα σχέδιά σου για κάποιο ταξίδι, ενώ χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός αν πρέπει να υπογράψεις μια συμφωνία ή ένα συμβόλαιο, τσεκάροντας «τα ψιλά γράμματα». Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους το Σάββατο ρίχνει το βάρος στην καριέρα σου.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Με μια Ολική Σεληνιακή Έκλειψη - Πανσέληνο στον Σκορπιό την Δευτέρα, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο και αφορά κυρίως τα οικονομικά σου, αρχίζει η εβδομάδα. Πιθανώς αυτό το φεγγάρι να σε φέρει «έναντι των ευθυνών σου» αναφορικά με κάποια παλιά χρέη και αρρύθμιστες οφειλές από το παρελθόν, που με κάποιο τρόπο έρχονται τώρα ξανα στο προσκήνιο, πιέζοντας σε ως προς την τακτοποίηση τους. Ίσως πάλι είναι κάποιο καινούργιο, απρόοπτο έξοδο, που σε αναγκάζει να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη και σε κάνει να αγωνιάς για το πως θα τα φέρεις βόλτα μέχρι το τέλος του μήνα. Οι ούτως ή άλλως ρευστές συνθήκες αυτής της περιόδου δεν βοηθούν ιδιαίτερα την «εμπέδωση» μιας αίσθησης ασφάλειας σ' αυτόν τον τομέα, όμως θα υπάρχει από την άλλη και μια -αυτοκαταστροφική να την πω- τάση για αλόγιστες σπατάλες σε ορισμένους, προσπαθώντας μάλλον να καλύψουν άλλου είδους «κενά». Απόφυγε σε κάθε περίπτωση τα ρίσκα και πρόσεχε πολύ με υπογραφές συμβολαίων και συμφωνιών. Ίσως πάλι τα οικονομικά και η διαχείριση τους να αποτελέσουν αιτία εντάσεων με το σύντροφο, τα παιδιά ή κάποιον συνεργάτη, ενώ μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια και κάποια αρνητικά συναισθήματα στα ερωτικά που δημιουργούν νευρικότητα και κυκλοθυμικό disposition. Καθώς ο Ήλιος προχωρά το Σάββατο στους Διδύμους, η διάθεσή σου για εξόδους και ταξίδια αυξάνεται κατακόρυφα.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Είσαι ο πρωταγωνιστής της εβδομάδας, καθώς το πρωί της Δευτέρας ολοκληρώνεται η Ολική Σεληνιακή Έκλειψη - Πανσέληνος στο ζώδιό σου, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο. Πρόκειται για ένα έντονο φεγγάρι που «ανακατεύει» επικίνδυνα ψυχολογία και διαθέσεις, κάνοντας σε «επιρρεπή» σε σπασμωδικές αντιδράσεις μέσα σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Και αφού η ψυχραιμία θα είναι «δυσεύρετη» αυτές τις μέρες, νιώθοντας να «μπουκώνεις» συναισθηματικά, έχοντας μαζέψει «μπόλικα» εδώ και καιρό, μπορεί με κάποιο τρόπο να προκαλέσεις μια ακραία συμπεριφορά, θέλοντας ίσως να βάλεις ένα τέλος σε μια κατάσταση που δεν πάει άλλο. Και μολονότι η τάση για ρήξεις και χωρισμούς θα είναι μεγάλη, η συμβουλή είναι να δώσεις χρόνο στα πράγματα, αποφεύγοντας βιαστικές αντιδράσεις και αποφάσεις, καθώς βρισκόμαστε σε περίοδο ανάδρομου Ερμή (που next week θα περάσει απέναντί σου) οπότε μετά ίσως το μετανιώσεις. Σχέσεις που έχουν βρει τις ισορροπίες δεν έχουν «φόβο», οι αδέσμευτοι μάλιστα μπορεί να κάνουν και νέες γνωριμίες αυτό το διάστημα, θα πρέπει όμως να προσέχεις παραπάνω την υγεία σου, όπως επίσης και τη σχέση/ συμπεριφορά σου απέναντι σε κάποια σημαντική γυναίκα στη ζωή σου, σύντροφο, μητέρα, αδερφή. Ίσως αυτή η Έκλειψη δείξει μια αλλαγή στη δίκη τους ζωή. Από το Σάββατο που ο Ήλιος περνά στους Διδύμους, θα ασχοληθείς ακόμη περισσότερο με τα οικονομικά σου.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Όλες οι μέρες δεν είναι ίδιες και έτσι μπορεί με την Ολική Σεληνιακή Έκλειψη - Πανσέληνο στον Σκορπιό την Δευτέρα, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο, να νιώσεις μια ξαφνική ψυχολογική και σωματική «αναταραχή». Αυτό το Supermoon σχηματίζεται άλλωστε μέσα στον 12ο οίκο σου, κάνοντας τη «δράση» του λίγο «περίεργη» και δύσκολη να την αντιληφθείς μέσω της απλής λογικής. Η κυκλοθυμία και το εύκολο «στράβωμα» θα είναι μέσα στο παιχνίδι αυτές τις μέρες, όχι μόνο για’ σένα βέβαια, αλλά και για όλους τους υπόλοιπους, επομένως μια λάθος κουβέντα αρκεί για να σε βάλει σε «μπελάδες» με συνεργάτες, συναδέλφους, σύντροφο κ.λπ. Αιτία για όλο αυτό μπορεί να είναι φυσικά η κούραση στα επαγγελματικά, καθώς οι απαιτήσεις είναι αυξημένες, με αποτέλεσμα «να τρέχεις και να μη φτάνεις» με deadlines και τα σχετικά, τεστάροντας τα όρια και τα νεύρα σου, ενώ ίσως προκύπτουν τώρα και κάποιες αλλαγές στη δουλειά, αναφορικά με τα καθήκοντά σου, τον τρόπο που κάνεις τα πράγματα, τα ωράρια, λόγω της ολοκλήρωσης μιας συνεργασίας κ.λπ. που διαμορφώνουν νέα δεδομένα. Προσοχή χρειάζεται σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης, για πολλούς όμως αυτό το φεγγάρι θα είναι η αφορμή για να κόψουν κακές συνήθειες, να βελτιώσουν τη διατροφή τους, να ασχοληθούν λιγάκι περισσότερο με τον εαυτό τους δηλαδή ενόψει Καλοκαιριού. Άλλωστε το Σάββατο περνά και ο Ήλιος απέναντί σου στους Διδύμους, οπότε το θέμα «αρέσω στους άλλους» σε καίει περισσότερο.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Εβδομάδα που κάνει «έναρξη» με μια Ολική Σεληνιακή Έκλειψη - Πανσέληνο στον Σκορπιό την Δευτέρα η συγκεκριμένη, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο, αν και σε σύγκριση με αλλά ζώδια θα σε δυσκολέψει σαφώς λιγότερο. Πάρα ταύτα, δημιουργεί μια ανησυχία για τις εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα, σχετικά με στόχους, νέα σχέδια, πρότζεκτς που ενδεχομένως καθυστερούν, μην ξεχνάς όμως ότι έχουμε και έναν ανάδρομο Ερμή στο όλο «κάδρο» μέχρι τις 4/6, οπότε υπάρχουν ούτως ή άλλως κάποια εμπόδια στη δράση σου. Από την άλλη, σε αγχώνει τώρα περισσότερο και ο οικονομικός τομέας, με τις μέρες να μην είναι κατάλληλες για επενδύσεις, ρίσκα, διεκδικήσεις αυξήσεων καθώς και υπογραφές συμβολαίων και συμφωνιών. Αν δεν μπορείς να το καθυστερήσεις «με την καμία», τσέκαρε τουλάχιστον «τα ψιλά γράμματα» με τη βοήθεια κάποιου πιο ειδικού. Ίσως τα οικονομικά αποτελέσουν τώρα αφορμή για μια διαφωνία με έναν συνεργάτη, έναν φίλο ή τον σύντροφο, με αυτό το «ματωμένο φεγγάρι» να δείχνει ενδεχομένως μια αλλαγή στην προσωπική ή κοινωνική σου ζωή, για διάφορους λόγους, π.χ. λόγω εξωτερικών συνθηκών ή απλά επειδή you have outgrown this relationship και επιλέγεις τώρα -ή η άλλη πλευρά επιλέγει- να βάλεις ένα τέλος, ολοκληρώνοντας έναν κύκλο. Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους το Σάββατο, σε καλεί να δείξεις παραπάνω «πρακτικό» ενδιαφέρον για την φροντίδα της υγείας και της φυσικής σου κατάστασης.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Το ξεκίνημα της εβδομάδας φιλοξενεί τη δεύτερη Ανοιξιάτικη Έκλειψη στον σταθερό σταυρό τη Δευτέρα, μια Ολική Σεληνιακή Έκλειψη - Πανσέληνο στον Σκορπιό, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο, «διαταράσσοντας» τις σταθερές στον άξονα καριέρας-οικογένειας. Ψυχολογικά θα είσαι λίγο «σε τεντωμένο σχοινί» καθώς σχηματίζει και ένα τετράγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου, οπότε όπως καταλαβαίνεις η πίεση θα είναι for real, τόσο σε πρακτικό επίπεδο, αφού οι απαιτήσεις στα επαγγελματικά σε εξαντλούν ενεργειακά, με τις αλλαγές σχετικά με τις ευθύνες, τις συνθήκες και την γενικότερη κατεύθυνση της δουλειάς σου να είναι ένα από τα σενάρια αυτού του φεγγαριού, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο, αφού η «αντανάκλαση» όλων των παραπάνω μπορεί να αποτελέσει αιτία για συγκρούσεις με τον σύντροφο, συγγενείς, γονείς και πρόσωπα με τα οποία συγκατοικείς. Ίσως πάλι το «ξεβόλεμα» αφορά καθαρά νέα δεδομένα σχετικά με το σπίτι, όπως μια μετακόμιση για λόγους σπουδών, για να ανεξαρτητοποιηθείς πλέον από τους γονείς σου, για να φτιάξεις τη δική σου οικογένεια, για να διαμορφώσεις διαφορετικά τον χώρο σου έτσι ώστε να μπορείς να «τρέξεις» ένα νέο προσωπικό επαγγελματικό εγχείρημα κ.λπ. Το Σάββατο ο Ήλιος εισέρχεται στους Διδύμους, φέρνοντας την «υπόσχεση» για μια πιο εξωστρεφή διάθεση, όρεξη για έρωτες και φλερτ αλλά και διασκέδαση στην καθημερινότητά σου.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Η εβδομάδα «εγκαινιάζεται» με μια Ολική Σεληνιακή Έκλειψη - Πανσέληνο στον Σκορπιό (16/5), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο, χωρίς όμως να πηγαίνει «κόντρα» στο δικό σου ζώδιο, εκτός βέβαια αν έχεις πλανήτες στα σταθερά στο ωροσκόπιό σου. Still όμως, δεν παύει να είναι μια Έκλειψη, οπότε βγάζει μπόλικη ένταση στην ατμόσφαιρα, σε συλλογικό επίπεδο, σε σχέση με πιθανά γεωφυσικά φαινόμενα -όχι μόνο στη χώρα μας- και στις επαφές μέσα στην καθημερινότητά σου. Το τρέξιμο για εξωτερικές δουλειές, πάρε-δώσε με το δημόσιο και διάφορες υπηρεσίες, συζητήσεις και συναντήσεις για τη δουλειά, το άγχος για τις εξελίξεις στα επαγγελματικά, το διάβασμα για τις εξετάσεις αν βρίσκεσαι σ’ αυτή την ηλικία βγάζουν κούραση και «ευερεθιστότητα» στις αντιδράσεις με κοντινά πρόσωπα, συνεργάτες και σύντροφο, που επειδή θα είναι και αυτά πιεσμένα, καλό είναι να αποφύγεις να αναλωθείς σε διαφωνίες «για ψύλλου πήδημα». Μην ξεχνάς ότι βρισκόμαστε παράλληλα σε περίοδο ανάδρομου Ερμή, άρα η σύγχυση και το μπέρδεμα είναι ήδη «στην ημερησία διάταξη», ενώ μπορεί τώρα να προκύπτουν κάποια εμπόδια σε σχέση με το μεταφορικό σου μέσο, νομικές υποθέσεις, σπουδές, ταξίδια, μετακινήσεις, σχέσεις με το εξωτερικό κ.λπ. αν και για ορισμένους θα υπάρξουν και ευκαιρίες επέκτασης σ’ αυτούς τους τομείς. Η παρουσία του Ήλιου στους Διδύμους από το Σάββατο, στρέφει το ενδιαφέρον σου στην οικογένεια και στα ζητήματα ακινήτων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ