Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της εβδομάδας | 30 Μαΐου - 5 Ιουνίου 2022

Δίδυμε, είσαι ο πρωταγωνιστής της εβδομάδας, καθώς «φιλοξενείς» τη Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο σου

zarastro.jpg
Zarastro
ΤΕΥΧΟΣ 830
10’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
didymoi.jpg

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 30 Μαΐου - 5 Ιουνίου 2022.

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους τη Δευτέρα, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 1ου - αρχές 2ου δεκαημέρου. Πρόκειται για ένα θετικό φεγγάρι, που σε καλεί να ξαναβρείς τη «φωνή» σου και τον τρόπο που παρουσιάζεις τον εαυτό σου και τις ιδέες σου στο περιβάλλον σου, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα προσωπικά. Η επιρροή του εκτείνεται  για τέσσερις εβδομάδες, στις οποίες η καθημερινότητά σου θα είναι γεμάτη από κοινωνικές αλληλεπιδράσεις, επαφές με συνεργάτες, συναντήσεις, διαπραγματεύσεις, συζητήσεις για νέα σχέδια στη δουλειά, πλάνα για τις σπουδές σου αν βρίσκεσαι σ’ αυτή την ηλικία, π.χ. για ένα μεταπτυχιακό, αλλά και σχέδια για το που θα κάνεις φέτος τις διακοπές σου, με τα ταξίδια να ευνοούνται ιδιαίτερα. Η ανάγκη να βγεις, να επικοινωνήσεις με τους άλλους πιο ουσιαστικά, αλλά και να πάρεις αποφάσεις θα είναι μεγάλη, όμως όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν μετά το Σάββατο 4/6, όταν ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία. Μέχρι τότε είναι είναι καλό να οργανωθείς, να κάνεις την οποία «έρευνά» σου, ώστε να είσαι έτοιμος μετά να περάσεις σε δράση. Ακόμα θα πρέπει να προσέχεις το πως επεξεργάζεσαι τις πληροφορίες που σου μεταφέρονται και το πως τις μοιράζεσαι με τους γύρω σου, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Την ίδια μέρα ο Κρόνος γυρίζει σε αναδρομή πορεία ως 23/10 βοηθώντας σε να αντιληφθείς ποιοι είναι οι πραγματικοί σου φίλοι.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στους Διδύμους (30/5), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 1ου - αρχές 2ου δεκαημέρου, «δείχνοντας» τα οικονομικά σου. Αυτά γίνονται τώρα και για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες προτεραιότητα, προσπαθώντας να βρεις νέους τρόπους για να διαμορφώσεις μια σχετική ασφάλεια και σταθερότητα σ’ αυτόν τον τομέα -πάντα υπό τις υπάρχουσες συνθήκες- πράγμα πολύ σημαντικό για το δικό σου ζώδιο ούτως ή άλλως. Πιθανώς να μπεις και στη διαδικασία της αναθεώρησης της μέχρι τώρα «τακτικής» σου σ’ αυτό τον τομέα, με την έννοια τυχόν λάθος χειρισμών,  κινήσεων, παραλείψεων που διαμόρφωσαν την τωρινή σου κατάσταση. Μήπως ήσουν αμελής με τις υποχρεώσεις σου; Είχες αφήσει για καιρό πληρωμές λογαριασμών και χρεών «στον αέρα», κοιτώντας να περάσεις και λίγο καλά, ξοδεύοντας αλόγιστα για την καλοπέρασή σου (και των ανθρώπων που αγαπάς) ως μια αντίδραση στην παραδοχή «ουσιαστικά δουλεύω μόνο για να πληρώνω τα έξοδα μου»; Καιρός λοιπόν να ασχοληθείς με τη ρύθμιση οφειλών και να ξεκινήσεις ένα πλάνο αποταμίευσης, συμμαζεύοντας τυχόν «ατασθαλίες». Το Σάββατο ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου, «αίροντας» σταδιακά το πέπλο σύγχυσης και ασάφειας στη ζωή σου, ενώ την ίδια μέρα ο Κρόνος γυρίζει ανάδρομος ως 23/10 στον 10ο οίκο της καριέρας σου, βοηθώντας σε συνειδητοποιήσεις στόχων και κατευθύνσεων, επιβραδύνοντας ωστόσο κάπως τις εξελίξεις.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Είσαι ο πρωταγωνιστής της εβδομάδας, καθώς «φιλοξενείς» τη Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιό σου την Δευτέρα, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 1ου - αρχές 2ου δεκαημέρου. Αυτό το φεγγάρι σου δίνει τη δυνατότητα να ανοίξεις νέους δρόμους στη ζωή σου, εκεί που νιώθεις ότι το έχεις πιο πολύ ανάγκη, π.χ. στα προσωπικά, τα επαγγελματικά, τα θέματα υγείας/ φυσικής κατάστασης, εμφάνισης με τα δύο τελευταία να ευνοούνται ένα «τσικ» περισσότερο. Το γεγονός ότι πραγματοποιείται πάνω στα γενέθλια σου σημαίνει δύο πράγματα: αφενός ότι επηρεάζει όλη τη γενέθλια χρονιά σου -για όσους έχουν γεννηθεί αυτές τις μέρες- και αφετέρου ότι σου δίνει το drive να προχωρήσεις δυναμικά, «αγκαλιάζοντας» την προοπτική της αλλαγής στη ζωή σου. Αυτό φυσικά για κάποιους μπορεί να αφορά και τη διαδικασία του «αποχαιρετισμού» ανθρώπων και καταστάσεων που δεν σε εξυπηρετούν πια, παρά μόνο κακό σου κάνουν, αποτελώντας πηγές σταθερής τοξικότητας. Το σύμπαν όμως σε καλεί να εστιάσεις στα θέλω και τις ανάγκες σου, χωρίς άλλες αναβολές, ξεκόβοντας με τις βλαπτικές «συνήθειες». Φυσικά ο κυβερνήτης σου Ερμής είναι ανάδρομος, οπότε κάνε τώρα τον σχεδιασμό σου και θέσε σε εφαρμογή τα σχέδιά σου μετά το Σάββατο 4/6 όπου θα επιστρέφει σε ορθή φορά. Την ίδια μέρα ο Κρόνος γυρίζει ανάδρομος ως 23/10 φέρνοντας αναθεωρήσεις σε θέματα σπουδών, ταξιδιών, εξωτερικού ή νομικών υποθέσεων.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Η εβδομάδα ξεκινά με μια Νέα Σελήνη στους Διδύμους και στον 12ο ηλιακό σου οίκο, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 1ου - αρχές 2ου δεκαημέρου. Πρόκειται σίγουρα για μια πιο «εσωτερική» επιρροή, που σε καλεί να κάνεις μια «κατάδυση» εντός σου, παίρνοντας τον χρόνο σου μακριά από τη βαβούρα της καθημερινότητας, των υποχρεώσεων, των αναγκών των άλλων, των πρέπει και όλων όσων σε κάνουν να νιώθεις σαν το «χαμστεράκι» που τρέχει χωρίς νόημα. Ώρα να κοιτάξεις λίγο -βασικά απόλυτα- κι εσένα, το σώμα σου, τις συναισθηματικές σου ανάγκες, ηρεμώντας και ξεκουράζοντας το μυαλό σου από τα «φέρε και φέρε» που σε έχουν εξαντλήσει. Οι επόμενες τέσσερις εβδομάδες είναι σούπερ για να ξεκινήσεις ένα σωστό πλάνο ποιοτικού ύπνου, σωστής διατροφής, αλλά και για να εντάξεις κάποια μορφή άσκησης στο πρόγραμμά σου, που θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις καλύτερα σ’ αυτή τη φάση. Απλά περίμενε μέχρι τις 4/6 που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή φορά για να «εγκαινιάσεις» τις αλλαγές σου. Ίσως σε «επισκεφτούν» και κάποιες πιεστικές ή απαισιόδοξες σκέψεις που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν, όμως δεν θα πρέπει να πέσεις στην παγίδα της αυτομομφής και της απογοήτευσης, ορθώνοντας το ψυχολογικό σου «ανάστημα». Σύμμαχός σου σ' αυτό θα είναι και η ανάδρομη πορεία του Κρόνου από 4/6 - 23/10 που θα σε εξελίξει ριζικά στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τοξικά άτομα και καταστάσεις, απομακρύνοντας εαυτόν από όσους δεν σέβονται τα όριά σου.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Η εβδομάδα κάνει έναρξη με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους τη Δευτέρα, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 1ου - αρχές 2ου δεκαημέρου, φωτίζοντας τον τομέα των στόχων, της συλλογικής δουλειάς και των φιλικών σου σχέσεων. Είναι ένα καλό φεγγάρι για να οργανώσεις τις συνεργασίες σου στα επαγγελματικά, βρίσκοντας ενδεχομένως και νέους «συμμάχους», δηλαδή πρόσωπα που μπορούν να σε υποστηρίξουν με τις γνώσεις, τις διασυνδέσεις και τις συμβουλές τους για να προχωρήσεις παρακάτω με τα πλάνα σου. Σημαντικό βέβαια είναι να είσαι και εσύ ανοιχτός σε νέες ιδέες, αλλά και «διπλωματικός» στον τρόπο επικοινωνίας σου, καθώς ο Ερμής είμαι ακόμα ανάδρομος, οπότε το πως λες ή ζητάς κάτι έχει μάλλον περισσότερη βαρύτητα από το τι ακριβώς λες. Μετά τις 4/6 που θα γυρίσει σε ορθή φορά θα μπορέσεις σταδιακά να βάλεις μπρος στα σχέδιά σου, χωρίς τα εμπόδια του προηγούμενου διαστήματος. Το νέο φεγγάρι θα μπορούσε επίσης να φέρει και ένα άνοιγμα στην κοινωνική σου ζωή ενόψει καλοκαιριού, δίνοντάς σου δυνατότητες για νέες γνωριμίες, καινούργιες φιλίες και χαλαρές στιγμές με γέλια και καλαμπούρι με το παρεάκι. Το Σάββατο ο Κρόνος γυρίζει ανάδρομος απέναντί σου ως 23/10 βοηθώντας σε να επανεξετάσεις ορισμένες προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, είτε εντοπίζοντας δύσκολα σημεία που μπορούν να δουλευτούν, είτε λέγοντας «αντίο» σε ουσιαστικά ήδη τελειωμένες καταστάσεις.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Η καριέρα σου έρχεται σε πρώτο πλάνο αυτή την εβδομάδα με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους τη Δευτέρα, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 1ου - αρχές 2ου δεκαημέρου. Είναι η στιγμή που πρέπει να ασχοληθείς σοβαρά με τα θέλω και τις επιδιώξεις σου σ’ αυτόν τον τομέα από’ δω και κάτω, κάνοντας και μια σχετική ειλικρινή «συζητησούλα» με τον εαυτό σου. Είσαι ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα πορεία σου; Θεωρείς ότι βρίσκεσαι σε έναν εργασιακό χώρο που αξιοποιεί επαρκώς τις ικανότητες και τη δημιουργικότητά σου; Εισπράττεις την ανάλογη αναγνώριση για τις υπηρεσίες σου ή πιστεύεις ότι είσαι «ριγμένος» σ’ αυτό το κομμάτι; Αν μπορούσες να κάνεις μια αλλαγή, από που θα ξεκινούσες πρώτα; Food for thought λοιπόν, αφού για να προχωρήσεις μπροστά πρέπει προηγουμένως να έχεις κατασταλάξει ουσιαστικά μέσα σου και αυτό το φεγγάρι έχει τη δυναμική να σε βοηθήσει να ανοίξεις έναν νέο κεφάλαιο στα επαγγελματικά σου, προβάλλοντας καλύτερα τα προσόντα σου σε περίπτωση που ψάχνεις για δουλειά, φέρνοντας ίσως και μια ευκαιρία, μια νέα πρόταση, μια προαγωγή κ.λπ. Μην ξεχνάς όμως ότι ο κυβερνήτης σου Ερμής είναι ανάδρομος ως το Σάββατο 4/6, επομένως σκέψεις και αποφάσεις είναι ακόμα μπερδεμένες στο μυαλό σου. Στην πορεία όμως θα αρχίσουν όλα να μπαίνουν σε μια σειρά. Την ίδια μέρα ο Κρόνος γυρίζει ανάδρομος ως 23/10 καλώντας σε να αναδιαμορφώσεις έτσι το πρόγραμμα και τις ρουτίνες στην καθημερινότητά σου, ώστε να μένει χρόνος για ποιοτικότερη φροντίδα της υγείας σου.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Όμορφα και ελπιδοφόρα ξεκινά η εβδομάδα, με μια Νέα Σελήνη στους Διδύμους τη Δευτέρα, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 1ου - αρχές 2ου δεκαημέρου. Αυτό το φεγγάρι έρχεται για να  επεκτείνει τους πνευματικούς σου ορίζοντες, βοηθώντας σε να κάνεις μια νέα αρχή σε ζητήματα σπουδών -η καλή επιτυχία θα είναι με το μέρος των μικρών Ζυγών που δίνουν Πανελλήνιες!- ψάχνοντας προγράμματα μεταπτυχιακών, εκμάθησης μιας καινούργιας ξένης γλώσσας, ερευνώντας ενδεχομένως πως θα μπορούσες να κάνεις μια μετεκπαίδευση στο αντικείμενό σου κ.λπ. ή ασχολούμενος με τις δυνατότητες εξέλιξης και νέων σχεδίων που αφορούν τα επαγγελματικά σου, ιδίως στους τομείς του εμπορίου, των ΜΜΕ, των εκδόσεων, της διαφήμισης. Από την άλλη είναι η στιγμή για να δικτυωθείς καλύτερα με το εξωτερικό, αλλά και να οργανώσεις τις φετινές σου καλοκαιρινές διακοπές, επιλέγοντας ίσως κάποιον μη συνηθισμένο ή ακόμα και μακρινό εξωτικό προορισμό. Φυσικά θα πρέπει να περιμένεις μέχρι το Σάββατο που ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή φορά για να κάνεις initiate τα σχέδιά σου, αποφεύγοντας την άσκοπη ταλαιπωρία. Την ίδια μέρα ο Κρόνος γυρίζει ανάδρομος ως 23/10, «απαιτώντας» αναθεώρηση δεδομένων και πεπραγμένων στην ερωτική σου ζωή, βοηθώντας σε να συνειδητοποιήσεις «με ποιους να πας και ποιους ν’ αφήσεις». Ίσως μάλιστα προκύψει και ένα (οριστικό) καλοκαιρινό revisit σε μια σχέση από το παρελθόν.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Η εβδομάδα ξεκινά με τη Νέα Σελήνη του μήνα στους Διδύμους τη Δευτέρα, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 1ου - αρχές 2ου δεκαημέρου, αγγίζοντας ένα πιο «ευαίσθητο» σημείο του ωροσκοπίου σου. Σε βάζει στη διαδικασία της ψυχολογικής «βουτιάς» στα ενδότερα της ζωής σου, προσωπικής και ερωτικής, με σκοπό να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου στο τώρα, όπως έχουν διαμορφωθεί ως αποτέλεσμα των επιλογών σου. Είσαι ικανοποιημένος από τη συναισθηματική ανταπόκριση του συντρόφου σου; Από τη μεταξύ σας σεξουαλική επικοινωνία; Νιώθεις μήπως ως ο αδύναμος κρίκος στην όλη εξίσωση; Καιρός για αποφάσεις λοιπόν. Αυτό το φεγγάρι όμως αφορά και τα οικονομικά σου, στρέφοντας την προσοχή σου σε αναγκαίες κινήσεις που πρέπει να γίνουν ώστε να τακτοποιήσεις μέσα στις επόμενες τέσσερις εβδομάδες παρελθοντικά θέματα με τράπεζες, εφορίες, κληρονομικά, δάνεια αλλά και τυχόν χρέη που δημιουργήθηκαν ίσως και με υπαιτιότητα άλλων, όπως π.χ., συντρόφου -αν υπάρχει κοινό πορτοφόλι-, γονιών, συνεταίρων. Δεν αποκλείεται όμως να προκύψει και μια ευκαιρία για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, όπως μια αύξηση στη δουλειά, ένα επίδομα, μια επένδυση που αποφέρει κέρδος κ.λπ. Όλα αυτά βέβαια μετά το Σάββατο και την επιστροφή του Ερμή απέναντί σου σε ορθή πορεία. Την ίδια μέρα ο Κρόνος γυρίζει ανάδρομος ως 23/10 «αναμοχλεύοντας» θέματα που αφορούν τις ρίζες σου, την πατρική εστία ως σπίτι, την οικογένεια και τους γονείς σου, που έχουν ανάγκη την φροντίδα σου.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Με μια Νέα Σελήνη απέναντί σου στους Διδύμους τη Δευτέρα, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους τέλος 1ου - αρχές 2ου δεκαημέρου, κάνει ξεκίνημα η εβδομάδα, φέρνοντας σχέσεις και συνεργασίες στο προσκήνιο. Με σύμμαχο αυτό το φεγγάρι μπορείς μέσα στις επόμενες τέσσερις εβδομάδες να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην ζωή σου, αποσαφηνίζοντας όμως πρώτα μέσα σου τι χρειάζεσαι στη δεδομένη φάση για να νιώθεις ολοκληρωμένος στο κομμάτι της συντροφικότητας. Οι σχέσεις μας είναι ο καθρέφτης μας και καθώς αναπόφευκτα αλλάζουμε όσο περνά ο καιρός, πρέπει να παίρνουμε τον χρόνο για να δούμε αν το «είδωλο» που έχει διαμορφωθεί είναι αποτέλεσμα πραγματικής σύνδεσης ή απλά συνήθειας. Το θέμα της ανανέωσης με τον άνθρωπό σου είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, αν όμως το χάσμα μεταξύ σας είναι «αγεφύρωτο» ίσως πρέπει να παρθούν αποφάσεις που σε βοηθούν να προχωρήσεις στην αναζήτηση για κάτι καλύτερο. Οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες θα είναι άλλωστε αρκετές, ενώ αν τα πράγματα κυλάνε ομαλά, ίσως η σχέση εξελιχτεί στο επόμενο στάδιο. Σε κάθε περίπτωση, το πως πρέπει να κινηθείς θα το δεις σταδιακά μετά το Σάββατο που ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία. Την ίδια μέρα ο Κρόνος παίρνει «σειρά» και γυρίζει ανάδρομος ως 23/10 φέρνοντας αναθεωρήσεις σε θέματα σπουδών και επαγγελματικών, προώθησης της δουλειάς σου μέσω νέων τεχνολογιών, αλλά και πιθανές δυσκολίες σχετικά με ταξίδια.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Πόσο αποτελεσματική είναι η οργάνωση της καθημερινότητάς σου; Αυτό είναι το ερώτημα της Νέα Σελήνη στους Διδύμους στο ξεκίνημα της εβδομάδας (30/5), επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 1ου - αρχές 2ου δεκαημέρου. Γενικά «το έχεις» με το πρόγραμμα και την πειθαρχία σχετικά με all things business και εκεί έγκειται και το «πρόβλημα», αφού μπορείς εύκολα να πιαστείς «κορόιδο» ζώντας μόνο για να δουλεύεις στην ουσία, μην έχοντας άλλου είδους «ζωή» αλλά και χρόνο για να σε φροντίσεις. Αυτό το φεγγάρι σου δίνει τη δυνατότητα να αντιληφθείς αν τελικά «ο γιαλός πάει στραβά ή στραβά αρμενίζεις» -το δεύτερο μάλλον- ωθώντας σε να ασχοληθείς περισσότερο και με πράγματα που σε ευχαριστούν, βρίσκοντας την πολυπόθητη ισορροπία. Επίσης, είναι ώρα να βάλεις σε προτεραιότητα την υγεία σου, βελτιώνοντας τη φυσική σου κατάσταση μέσα από την υιοθέτηση ενός διαιτολογίου πλούσιου σε βιταμίνες που σου δίνουν την απαιτούμενη ενέργεια μέσα στη μέρα, εισάγοντας παράλληλα και λίγη άσκηση στο πρόγραμμά σου, γιατί η καθιστική ζωή έχει και τα όρια της. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ευκαιρίες αν ψάχνεις για δουλειά ή καινούργιες προτάσεις για ορισμένους, περίμενε όμως μέχρι το Σάββατο που ο Ερμής γυρίζει σε ορθή φορά για να πάρεις τις όποιες αποφάσεις σου. Ο κυβερνήτης σου Κρόνος γυρίζει ανάδρομος την ίδια μέρα ως 23/10 απαιτώντας «να σφίξεις τα λουριά» στην οικονομική διαχείριση, φέρνοντας ίσως και κάποια παραπάνω έξοδα.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στους Διδύμους στο ξεκίνημα της εβδομάδας, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 1ου - αρχές 2ου δεκαημέρου, βγάζει προς τα έξω την πιο χαλαρή και αισιόδοξη πλευρά σου. Μια «ανάσα» πριν τον Ιούνιο, έχεις ανάγκη να βγεις, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις, να κάνεις τα χόμπι σου, απολαμβάνοντας «τα ωραία της ζωής» θέλοντας να αφήσεις λίγο πίσω σου υποχρεώσεις, οικονομικές έγνοιες και λοιπά «άχαρα πραγματάκια» που σου προκαλούν μόνιμο άγχος. Αυτό το φεγγάρι αβαντάρει τα ερωτικά σου, βοηθώντας σε ανανεώσεις την σχέση με τον σύντροφό σου, κανονίζοντας ίσως κάποιο ρομαντικό ταξιδάκι, να γνωρίσεις ένα άτομο που σου κάνει τώρα κλικ, πιστεύοντας και πάλι στην αγάπη, αλλά και να ελευθερώσεις ίσως τον εαυτό σου από σχέσεις που δεν σου ταιριάζουν, αναζητώντας αλλού την ευτυχία σου σ’ αυτό το κομμάτι. Μερικοί μπορεί να έχουν και επισκέψεις πρώην από το παρελθόν, που διεκδικούν εκ νέου το ενδιαφέρον σου, θα πρέπει όμως να δώσεις χρόνο πρώτου προχωρήσεις σε αποφάσεις, ιδανικά από το Σάββατο και μετά που ο Ερμής γυρνά σε ορθή πορεία. Την ίδια μέρα ο Κρόνος γυρνά ανάδρομος στο ζώδιό σου ως 23/10 «περνώντας» σε από μια πιο εσωτερική διαδικασία ωρίμανσης, που αφορά την επαναξιολόγηση των δεδομένων στα προσωπικά και τα επαγγελματικά, ζητώντας σου να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα πράγματα, αναλαμβάνοντας και τις ευθύνες σου για τα μέχρι τώρα αποτελέσματα.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετό άγχος και ένα εσωτερικό restlessness, απόρροια της Νέας Σελήνης στους Διδύμους (30/5), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 1ου - αρχές 2ου δεκαημέρου. Αυτό το φεγγάρι σου δημιουργεί ένα είδος ψυχικής πίεσης και ανάγκης για αλλαγή που σχετίζεται με το κομμάτι του σπιτιού, της οικογένειας, των γονιών ή των ατόμων με τα οποία συγκατοικείς. Θα έχεις μια μεγαλύτερη ευαισθησία ή και ευθιξία για πράγματα που συνδέονται ενδεχομένως με παραλήψεις, αδικίες, απωθημένα και ανασφάλειες που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν ή ακόμα και στα παιδικά σου χρόνια, θέλοντας ίσως και «να ζητήσεις τον λόγο» από αυτούς που θεωρείς υπαίτιους για τη δική σου «ταλαιπωρία». Είναι σημαντικό για’ σένα να αισθάνεσαι άνετα συναισθηματικά στον χώρο σου και αν κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει λόγω συγκεκριμένων ατόμων, θα πάρεις αποφάσεις για μια χωροταξική αλλαγή. Δεν αποκλείεται βέβαια να υπάρξει μια τέτοια ανάγκη μέσα στις επόμενες εβδομάδες για λιγότερο «δραματικούς» λόγους, όπως μια μετακόμιση εξαιτίας των επαγγελματικών, του ερχομού ενός καινούργιου μέλους στην οικογένεια, ή λόγω σπουδών που σηματοδοτούν τον απογαλακτισμό από την πατρική εστία. Ενάρξεις για όλα τα παραπάνω φυσικά μετά το Σάββατο, όπου ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία. Την ίδια μέρα ο Κρόνος γυρνά ανάδρομος ως 23/10 εφιστώντας την προσοχή σου σε θέματα υγείας που θέλουν περισσότερη φροντίδα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ