Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της εβδομάδας | 23 - 29 Μαΐου 2022

Δίδυμε, μπαίνεις σε μια φάση «εσωτερικού διαλόγου»

zarastro.jpg
Zarastro
ΤΕΥΧΟΣ 829
10’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
didymoi.jpg

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 23 - 29 Μαΐου 2022.

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Η τελευταία εβδομάδα του Μαΐου ξεκινά με τον Ερμή να περνά την Δευτέρα ανάδρομος στον Ταύρο ως 4/6, καλώντας σε να ασχοληθείς με οικονομικές εκκρεμότητες που βρίσκονται on hold εδώ και καιρό. Δεν αποκλείεται βέβαια αυτές να σε «επισκεφθούν» και μόνες τους, με την έννοια κάποιων χρεών που είχες ξεχάσει ή είχες αφήσει εντελώς στην τύχη τους, σχετικά με ατακτοποίητα κληρονομικά, φορολογικά, λογαριασμούς και λοιπές οφειλές. Παράλληλα μπορεί να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα, ενώ πρέπει να προσέχεις να μην βγεις εκτός μπάτζετ λόγω σπατάλης και φυσικά να αποφύγεις τις αγορές ηλεκτρονικών ειδών και προϊόντων τεχνολογίας αυτό το διάστημα. Ακόμα, καλό θα ήταν να αναβάλεις υπογραφές συμφωνιών και συμβολαίων. Πάρα ταύτα, καθώς το Σάββατο θα εισέλθει και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο ως 28/6, θα έχεις κάποιες βοήθειες ώστε να  τακτοποιήσεις τα πράγματα σ’ αυτόν τον τομέα, με μόνη παγίδα και πάλι το να «ξεφύγεις» λόγω όρεξης για «λούσα, αρώματα και λουλούδια». Την Τετάρτη ο κυβερνήτης σου Άρης περνά ύστερα από δύο χρόνια στο ζώδιο σου ως 5/7 και το αίμα χτυπάει τώρα πιο δυνατά στις φλέβες σου, δίνοντας σου το drive για να πάρεις στα χέρια σου τα ηνία της ζωής σου. Αφήνεις πίσω την εσωστρέφεια και τον πεσιμισμό και γεμάτος ενθουσιασμό ορμάς να πετύχεις τους στόχους σου, με τους ρυθμούς βέβαια να είναι υπερεντατικοί, οπότε προσοχή στα νεύρα και την εξάντληση, αν και έχοντας ως αντίβαρο το ακαταμάχητο sexiness, μάλλον θα περάσεις καλά.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας και συγκεκριμένα την Δευτέρα, ο Ερμής «οπισθοχωρεί» ανάδρομος στο ζώδιο σου ως 4/6, βάζοντας σε σε μια διαδικασία αναγκαίων αναθεωρήσεων στα προσωπικά και τα επαγγελματικά σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να επαναφέρει κάποια ζητήματα που σε είχαν απασχολήσει στο παρελθόν σχετικά με αυτούς τους δύο τομείς ή ακόμα και ορισμένα πρόσωπα, καλώντας σε να ξαναδείς την όλη κατάσταση με μια άλλη «ματιά». Αυτό όμως που σίγουρα δεν πρέπει να κάνεις είναι να βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και να καταλήξεις σε αποφάσεις, αφού το κριτήριο σου δεν θα είναι «επαρκές». Στο μυαλό σου θα επικρατεί αρκετή σύγχυση και μπορεί να νιώθεις ότι οι άλλοι δεν σε καταλαβαίνουν (ή και δεν θέλουν να σε καταλάβουν) με αποτέλεσμα είτε να κλείνεσαι στον εαυτό σου, είτε να εκφράζεσαι με λάθος τρόπο, δημιουργώντας παρεξηγήσεις με το περιβάλλον σου. Την Τετάρτη ο Άρης εισέρχεται στον Κριό και τον 12ο οίκο σου ως 5/7, διαμορφώνοντας με τη σειρά του μια συνθήκη μεγαλύτερης εσωστρέφειας και μια ανάγκη για απόσυρση μέσα στην καθημερινότητα σου, που σε συνδυασμό με τον ανάδρομο μπορεί να σε ζορίσει περισσότερο ψυχολογικά. Είναι η στιγμή που πρέπει να πάρεις τον χρόνο σου και να κοιτάξεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου αλλά και την υγεία σου, φροντίζοντας σε ουσιαστικά. Σε αυτό θα σε βοηθήσει η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σου, που περνά το Σάββατο στο ζώδιο σου ως 28/6, δίνοντας σου επίσης γοητεία και «γκελ» στο κομμάτι του φλερτ.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Με τον ανάδρομο Ερμή να εγκαταλείπει το ζώδιο σου και να «πισωγυρίζει» την Δευτέρα στον Ταύρο ως 4/6 μπαίνεις σε μια φάση «εσωτερικού διαλόγου», όπου προτιμάς να επεξεργάζεσαι τα πράγματα κάπως πιο «μυστικά», χωρίς να μοιράζεσαι όλες τις σκέψεις και τις αποφάσεις σου με τους άλλους. Αισθάνεσαι ίσως ότι βρίσκεσαι σε μια «μετέωρη» κατάσταση, χωρίς να μπορείς να διακρίνεις ακριβώς το «παρακάτω» του πράγματος σχετικά με τα προσωπικά σου θέλω ή και σε επίπεδο επαγγελματικών, γι’ αυτό πρέπει λίγο να αφήσεις τον χρόνο να κυλήσει, δίνοντας περισσότερο βάση στη διαίσθηση σου που είναι τώρα αρκετά αυξημένη. Δεν αποκλείεται πάλι να σε απασχολούν και κάποια θέματα υγείας, ψάχνοντας για παράδειγμα τους κατάλληλους ειδικούς ή την σωστή θεραπεία για την περίπτωση σου, ενώ σίγουρα θα πρέπει να κάνεις «χώρο» για ξεκούραση μέσα στην καθημερινότητα σου. Αρωγός σου σ’ αυτό θα είναι η Αφροδίτη, που περνά και αυτή στον Ταύρο το Σάββατο ως 28/6, βοηθώντας σε να  χαλαρώνεις και να αφήνεις γρηγορότερα πίσω σου το άγχος και την στεναχώρια. Με την είσοδο άλλωστε του Άρη στον Κριό την Τετάρτη ως 5/7, ολοκληρώνεται ένα διάστημα μεγαλύτερης έντασης και απαιτήσεων στα επαγγελματικά και μπορείς πλέον να κοιτάξεις και το κομμάτι της κοινωνικότητας, των φιλικών συναναστροφών αλλά και των ερωτικών σου, έχοντας ανάγκη να κυκλοφορήσεις περισσότερο ενόψει καλοκαιριού.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Kαθώς ο ανάδρομος Ερμής αλλάζει ζώδιο την Δευτέρα, περνώντας στον Ταύρο ως 4/6, είναι πιθανόν να έχεις επιστροφές προσώπων από το ερωτικό, φιλικό ή και επαγγελματικό παρελθόν σου. Μπορεί για παράδειγμα ένας πρώην να προσπαθήσει τώρα να επικοινωνήσει εκ νέου μαζί σου, ζητώντας «μετανιωμένος» μια δεύτερη ευκαιρία ή αντίθετα να πάρεις εσύ μια τέτοια απόφαση, κάνοντας κάποιες κινήσεις προς αυτή την πλευρά, αν και καλό θα ήταν να ζυγίσεις πρώτα αν κάτι τέτοιο όντως αξίζει τον κόπο και τον χρόνο σου. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις με φίλους, συνεργάτες ή σύντροφο, ακόμα και για ασήμαντες αφορμές, που όμως στην ουσία φανερώνουν ίσως πιο βαθιές «παθογένειες» της σχέσης σας. Η παρουσία βέβαια της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο από το Σάββατο ως 28/6 θα λειτουργήσει «αποσυμπιεστικά» για τα όποια προβλήματα, δίνοντας αβάντες στην κοινωνική σου ζωή αλλά και στο φλερτ. Το πόσο θα καταφέρεις όμως να τα «χωρέσεις» όλα αυτά στο καθημερινό σου πρόγραμμα είναι ένα άλλο θέμα, αφού την Τετάρτη ο Άρης εισέρχεται στον Κριό και το Μεσουράνημα σου ως τις 5/7, αυξάνοντας κατακόρυφα τις φιλοδοξίες σου, αλλά και τις υποχρεώσεις στα επαγγελματικά. Αυτό το διάστημα πρέπει «να σηκώσεις τα μανίκια» και να τα δώσεις όλα για την εξέλιξη της καριέρας σου, αφού οι ευκαιρίες θα είναι πολλές, βρίσκοντας όμως και έναν τρόπο να «αποφορτίζεσαι» από το άγχος, ώστε να μην εξαντληθείς ενεργειακά.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Η τελευταία εβδομάδα της Άνοιξης ξεκινά με τον ανάδρομο Ερμή να περνά την Δευτέρα στον Ταύρο ως 4/6, επηρεάζοντας τώρα τον τομέα της καριέρας σου, φέρνοντας σε «αντιμέτωπο» με διάφορα ευτράπελα και σχετικές «αναποδιές».  Σχέδια και πρότζεκτς μπορεί να αναβληθούν, να καθυστερήσουν ή να βγάλουν «χίλια δυo» εμπόδια, ενώ η ασυνεννοησία και οι παρεξηγήσεις με συνεργάτες, προϊσταμένους, συναδέλφους, πελάτες, όπως επίσης και τα διλήμματα αναφορικά με την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσεις από’ δω και κάτω είναι μερικά από τα σενάρια αυτής της διέλευσης. Ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσεις κάποια δεδομένα ή αποφάσεις σου, ωστόσο μη βιαστείς να δεσμευτείς σε κάτι καινούργιο ή να κυνηγήσεις τώρα ένα νέο ξεκίνημα, αφού το όλο σκηνικό είναι αρκετά ρευστό. «Χείρα βοηθείας» σε όλο αυτό όμως θα απωλέσει η παρουσία της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο από το Σάββατο ως 28/6, λειτουργώντας ως ένα είδος «buffer» για τις ανασφάλειες σου, δείχνοντας σου τον δρόμο της αυτοπεποίθησης και της εμπιστοσύνης στις δυνατότητες σου. Με τον Άρη να εισέρχεται άλλωστε από την Τετάρτη στον φιλικό Κριό ως 5/7, κάτι αλλάζει στην ενέργεια και στη διάθεση σου μέσα στην καθημερινότητα. Ονειρεύεσαι ξανά, προγραμματίζεις το μέλλον των επαγγελματικών ή των σπουδών σου με άλλη αισιοδοξία (Τoi, Τoi, Τoi, στα Λιονταράκια που δίνουν Πανελλήνιες) δικτυώνεσαι με το εξωτερικό και ξεκολλάς από τη «ρουτίνα» στα προσωπικά.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Με τον κυβερνήτη σου Ερμή να συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του «οπισθοχωρώντας» την Δευτέρα στον Ταύρο ως 4/6 είσαι υποψήφιος για αρκετά «Άρτζι, Μπούρτζι και λουλάς» μέσα στην καθημερινότητα σου. Οφείλεις να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που επικοινωνείς, καθώς μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με φίλους, σύντροφο, συνεργάτες κ.λπ., αφού άλλα θέλεις να πεις, άλλα λες και άλλα τελικά καταλαβαίνουν οι απέναντι σου και αυτό φυσικά δεν αφορά μόνο τον προφορικό λόγο, αλλά όλα τα μέσα επικοινωνίας, οπότε διπλοτσέκαρε μηνύματα και μέιλ -making sure ότι τα στέλνεις και στον σωστό παραλήπτη!- αλλά και το τι ποστάρεις στα social media για να αποφύγεις «ξεκατινιάσματα». Έχε επίσης τα μάτια στο τιμόνι όταν οδηγείς και απόφυγε αγορές μεταφορικού μέσου και προϊόντων τεχνολογίας. Αναβολές και καθυστερήσεις σε θέματα επαγγελματικών, σπουδών και ταξιδιών δεν μπορούν να αποκλειστούν, η παρουσία όμως της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο από το Σάββατο ως 28/6 θα «φουντώσει» ακόμα παραπάνω την ανάγκη σου για φυγή «σε μέρη μακρινά» ενόψει άλλωστε καλοκαιριού, καλύτερα όμως να τα «αφήσεις» για μετά τις 4/6, ώστε να μην ταλαιπωρηθείς. Παράλληλα φέρνει διάθεση για φλερτ και ανανέωση στα ερωτικά και σε συνδυασμό με την είσοδο του Άρη στον Κριό από την Τετάρτη ως 5/7, κάνει την λίμπιντο σου «hot stuff». Αυτή η θέση μπορεί βέβαια να βγάλει και μια πίεση σε προσωπικό και συναισθηματικό επίπεδο, αλλά ενδεχομένως και αυξημένα έξοδα.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Από το ξεκίνημα της εβδομάδας ο ανάδρομος Ερμής «μετακομίζει» ζώδιο (23/5) και περνά στον Ταύρο ως 4/6 στρέφοντας το ενδιαφέρον σου στην τακτοποίηση των οικονομικών σου, ιδιαίτερα όσων σχετίζονται με εκκρεμότητες από το παρελθόν. Απλήρωτοι λογαριασμοί, παλιά χρέη προς το δημόσιο, την εφορία, θέματα δανείων, διατροφών θα σε απασχολήσουν τώρα περισσότερο, ενώ μπορεί να δημιουργηθούν καθυστερήσεις και εμπόδια σε σχέση με κληρονομικά, συμφωνίες, υπογραφές συμβολαίων, με τις συνθήκες να μην είναι κατάλληλες για επενδύσεις. Από την άλλη, μπορεί να υπάρξει μια επιστροφή ενός ατόμου στα ερωτικά, προκειμένου να δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία ή το πράγμα να οδηγηθεί σε μια οριστική «απομάκρυνση». Ίσως πάλι έρθουν στην επιφάνεια κάποια μυστικά ή αποκαλύψεις που σε ταράζουν συναισθηματικά. Η είσοδος όμως της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο (28/5) σε βοηθά να «γιατρέψεις» ευαίσθητα σημεία στα προσωπικά, «δουλεύοντας» σχετικά τραύματα και ανασφάλειες. Το ζήτημα είναι αν θα βρεις τον χρόνο και την «διάθεση» για κάτι τέτοιο, καθώς από την Τετάρτη και μέχρι τις 5/7 ο Άρης παίρνει θέση απέναντι σου στον Κριό, δοκιμάζοντας τις αντοχές σου στο κομμάτι των σχέσεων και των συνεργασιών. Η πίεση και το τρέξιμο θα είναι for real, έχοντας μάλιστα την αίσθηση ότι κινείσαι στους ρυθμούς που διαμορφώνουν οι άλλοι, οπότε χρειάζεται ψυχραιμία για να διατηρηθούν οι ισορροπίες. Οι αδέσμευτοι πάντως ευνοούνται σημαντικά σε νέες γνωριμίες.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας ο ανάδρομος Ερμής συνεχίζει την πορεία του παίρνοντας τώρα θέση απέναντι σου στον Ταύρο ως τις 4/6, φέρνοντας μπλεξίματα και δυσκολίες στην επικοινωνία μέσα σε προσωπικές σχέσεις και επαγγελματικές συνεργασίες. Ουσιαστικά έρχεσαι αντιμέτωπος με την πιθανότητα του εφέ «χαλασμένου τηλεφώνου» στην καθημερινότητα σου, όπου άλλα εννοείς και άλλα καταλαβαίνουν οι γύρω σου, γεγονός που βγάζει εκνευρισμό και τάση για παρεξηγήσεις. Χρειάζεται μάλλον να ακούς περισσότερο και να μιλάς λιγότερο, όντας προσεκτικός με υπογραφές νέων συμβολαίων και συμφωνιών, προτιμώντας να τις αναβάλεις για μετά τις 4/6 ει δυνατόν. Πρόσωπα με τα οποία συνεργάστηκες στο παρελθόν, φίλοι αλλά και πρώην σύντροφοι μπορεί τώρα να επικοινωνήσουν με κάποιο τρόπο μαζί σου, ωστόσο, ειδικά αναφορικά με την τελευταία περίπτωση, θα πρέπει να είσαι «επιλεκτικός» και κατασταλαγμένος για το τι πραγματικά θέλεις από αυτήν την σχέση. Το πέρασμα όμως της Αφροδίτης στον Ταύρο το Σάββατο ως 28/6 αυξάνει την εξωστρέφεια σου και την όρεξη να ξαναβρείς τις ισορροπίες με τον άνθρωπο σου, λειτουργώντας ανανεωτικά για το je t’ aime σας, ενώ αν είσαι αδέσμευτος οι μετοχές σου ανεβαίνουν σημαντικά. Η είσοδος πάλι την Τετάρτη του Άρη στον Κριό ως 5/7 δίνει πιο εντατικούς ρυθμούς στο πρόγραμμα σου, βοηθώντας σε να «φανείς» μέσα στη δουλειά, φορτώνοντας σε φυσικά με παραπάνω υποχρεώσεις, οπότε μην αμελείς και το κομμάτι της υγείας σου.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Η μετακίνηση την Δευτέρα του ανάδρομου Ερμή στον Ταύρο ως 4/6 βγάζει μεγαλύτερο άγχος μέσα στην καθημερινότητα, δυσχεραίνοντας αρκετά την επικοινωνία στο εργασιακό σου περιβάλλον. Σχέσεις με συνεργάτες, συναδέλφους, πελάτες, υπαλλήλους, προϊσταμένους βγάζουν μια κάποια δυσκολία στην συνεννόηση, κουράζοντας σε νοητικά και ενεργειακά, με την οργάνωση του χρόνου σου να είναι πολλή σημαντική για να μην τα «φτύνεις» μέσα στο 24ωρο. Αναβολές και καθυστερήσεις αναφορικά με πρότζεκτς και σχέδια στα επαγγελματικά to be expected as well, με το διάστημα να είναι ωστόσο κατάλληλο για να ασχοληθείς λίγο παραπάνω με τις διατροφικές σου συνήθειες, την έλλειψη άσκησης στη ζωή σου και την γενικότερη κατάσταση της υγείας σου, επαναξιολογώντας τις προτεραιότητες σου. Βοηθός σου σ’ αυτό η παρουσία της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο από το Σάββατο ως 28/6, που σου θυμίζει ότι το να αγαπάς, να σέβεσαι και να φροντίζεις το σώμα σου σου κάνει καλό και ψυχολογικά, συμβάλλοντας έτσι στην ευεξία σου. Όσο γι’ αυτό έχεις και έναν «άσο στο μανίκι» από την Τετάρτη, που δεν είναι άλλος από την είσοδο του Άρη στον Κριό ως 5/7, μια θέση που σου ταιριάζει πολύ, γεμίζοντας σε ενθουσιασμό και όρεξη για διασκέδαση ενόψει καλοκαιριού. Η δημιουργικότητα, η διάθεση για εξόδους και νέες κατακτήσεις στα ερωτικά ή ανανέωση της σχέσης σου, όπως και η γονιμότητα σου, θα είναι τώρα ανεβασμένες,


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Καθώς ο ανάδρομος Ερμής εισέρχεται στο ξεκίνημα της εβδομάδας στον Ταύρο ως 4/6 καλείσαι να κάνεις μια επαναξιολόγηση της κατάστασης στην ερωτική σου ζωή, εντοπίζοντας τυχόν λάθη, «παραλείψεις» ή μη λειτουργικές συμπεριφορές, με σκοπό να βελτιώσεις τα πράγματα, ούτως ώστε να αντλείς πλέον μεγαλύτερη ευχαρίστηση και πληρότητα. Αυτό ωστόσο δεν αποκλείει την εμφάνιση δυσκολιών στην επικοινωνία με τον σύντροφο σου (ή και τα παιδιά για ορισμένους) με την ενσυναίσθηση να αποδεικνύεται πολύ χρήσιμη, βοηθώντας σε να αποκαταστήσεις γρηγορότερα τις ισορροπίες. Παράλληλα είσαι prone σε ερωτικές επιστροφές από το παρελθόν on  both ways, αφού μπορεί πραγματικά εντελώς ξαφνικά ένας πρώην να σε προσεγγίσει με κάποιον τρόπο ή από την άλλη πλευρά μπορεί εσύ να θελήσεις να «ανοίξεις» ξανά αυτό το κεφάλαιο, δες όμως πρώτα αν όντως είναι προς όφελος σου κάτι τέτοιο. Εξάλλου με την Αφροδίτη να περνά στο ίδιο ζώδιο το Σάββατο ως 28/6 έχεις περισσότερες ευκαιρίες στο φλερτ, άρα και πιθανότητες να βρεις κάτι που σου ταιριάζει καλύτερα σε αυτή τη φάση, καθώς γεγονός είναι ότι αρέσεις πολύ και δεν περνάς απαρατήρητος. Αν πάλι είσαι ήδη σε σχέση μπορεί να σε «σπρώξει» να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφο σου, αν και με την είσοδο του Άρη στον Κριό από την Τετάρτη ως 5/7 θα έχεις ταυτόχρονα και μια συνθήκη μεγαλύτερου εκνευρισμού και έντασης μέσα σε προσωπικές σχέσεις ή άτομα με τα οποία συγκατοικείς.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Στην αρχή της εβδομάδας (23/5), ο ανάδρομος Ερμής εισέρχεται μέχρι τις 4/6 στον Ταύρο, ανασύροντας μνήμες και ανασφάλειες του παρελθόντος, σε μια ασυνείδητη προσπάθεια να σε κάνει να τις αντιληφθείς στην τωρινή φάση ζωής σου, ώστε να μπορέσεις εν συνέχεια να τις αφήσεις οριστικά πίσω σου. Αυτό ακούγεται απλό, όμως σίγουρα δεν είναι εύκολο, αφού το συναίσθημα που γεννάται δεν μπορεί να «δουλευτεί» επιφανειακά, με αποτέλεσμα να νιώθεις «πεσμένος» ώρες ώρες, ίσως ακόμα και «εξαντλημένος» ενεργειακά, χωρίς διάθεση για πολλά πολλά με τρίτους. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και προσεγγίσεις από πρώην, ίσως και μέσω μιας δικιάς σου απόπειρας «επανένωσης», πείθοντας τον εαυτό σου για μια τελευταία ευκαιρία. Προσοχή ωστόσο σε διαφωνίες που ενδέχεται να προκύψουν με σύντροφο, γονείς ή άτομα με τα οποία συγκατοικείς. Η παρουσία βέβαια της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο από αυτό το Σάββατο ως της 28/6 θα απαλύνει το όλο «μπέρδεμα», ηρεμώντας σε σταδιακά και ψυχικά, καλώντας σε να βρεις την πολυπόθητη ισορροπία με το περιβάλλον σου, ενώ μετά το τέλος του ανάδρομου μπορεί να σε ευνοήσει και σε ζητήματα οικογενειακών και ακίνητης περιουσίας. «Νότα δροσιάς» και αλλαγής στην καθημερινότητα σου φέρνει φυσικά η είσοδος του Άρη στον Κριό την Τετάρτη, όπου και θα παραμείνει ως 5/7, «ξεκλειδώνοντας» σε επικοινωνιακά -ίσως και σε υπερβολικό βαθμό- κάνοντας την καρδιά σου να «χτυπά» για ταξιδάκια και αποδράσεις σε παραθαλάσσιους προορισμούς.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Η «μετάβαση» του ανάδρομου Ερμή στον Ταύρο τη Δευτέρα ως 4/6 θέλει «διπλωματία» και προσεκτικότερη προσέγγιση στην επικοινωνία με σύντροφο, συνεργάτες, αδέρφια, κ.λπ. Το «τι εννοεί άραγε ο ποιητής» θα επανέρχεται συχνά πυκνά στο μυαλό σου, κάνοντας σε να γελάς νευρικά και εσύ όμως μπορεί να δυσκολεύεσαι να βρεις τα κατάλληλα λόγια ανά περίσταση, για να εκφράσεις αυτά που θέλεις. Ένα backup στα αρχεία του υπολογιστή σου θα ήταν μια καλή ιδέα, ενώ μπορεί να προκύψουν και καθυστερήσεις αναφορικά με σχέδια των επαγγελματικών ή σχετικά με τις σπουδές σου, αν βρίσκεσαι σ’ αυτή την ηλικία. Ο τρόπος που οδηγείς θέλει προσοχή, ενώ προβλήματα μπορεί να βγουν και σε σχέση με το μεταφορικό σου μέσο ή γενικότερα τις μετακινήσεις σου. Τέλος, απόφυγε -για το δικό σου καλό!- αγορές μεταφορικού μέσου, προϊόντων τεχνολογίας και συσκευών. Με την παρουσία της Αφροδίτης στον Ταύρο από το Σάββατο ως τις 28/6 θα γίνεις μια «μικρή μελισσούλα» στο φλερτ, βγάζοντας παραπάνω «κέφι» λόγω καλοκαιριού, με τον οργανισμό σου να ζητά παράλληλα απεγνωσμένα περισσότερα breaks για μίνι αποδράσεις μέσα στην καθημερινότητα. Την Τετάρτη ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιο σου και εισέρχεται στον Κριό ως 5/7, δίνοντας σου «ανάσες» ύστερα από ένα απαιτητικό διάστημα, φέρνοντας τα οικονομικά σου στο προσκήνιο. Θα υπάρχει μεν το κίνητρο για να αυξήσεις το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου, ίσως όμως «παίξουν» και παραπάνω έξοδα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ