Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 26.03.2022

Υδροχόε, ​μάθε να συγχωρείς τον εαυτό σου και να μην τον ψέγεις συνεχώς για πράγματα που δεν σου «βγήκαν»

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δύο φίλες που γελούν στην παραλία.
© Unsplash

Τα Ζώδια του Σαββάτου 26.03.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Κανένα απωθημένο δεν «γιατρεύεται» μονομιάς, ούτε σ’ αφήνει «ήσυχο» τα βράδια επειδή έχει περάσει καιρός. Όλα τα άλλα είναι απλά «Ευχολόγια».

Ταύρος
Πολλές φορές φταίνε «απλά» οι (μεγάλες) προσδοκίες σου για την απογοήτευση που βιώνεις, προσωπικά ή επαγγελματικά. C’est triste à dire, mais c’est comme ça.

Δίδυμοι
Be more flexible σχετικά με τις θεωρίες για όσα «θα» κάνεις στο άμεσο μέλλον, βάζοντας λίγο σε «ισχύ» και ένα προγραμματάκι, χωρίς να εξαρτάσαι τόσο από τι κάνουν οι «άλλοι».

Καρκίνος
Το να πας με τα «νερά» των υπολοίπων σήμερα είναι μάλλον «μονόδρομος», ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση δεν αποκλείει το να περάσετε καλά altogether.

Λέων
Αν είχες «ξεφύγει» λίγο τον τελευταίο καιρό health wise, το Σάββατο μπορεί να σε βοηθήσει να ξαναβρείς τη φόρμα σου, κάνοντας για αρχή καλύτερες διατροφικές επιλογές.

Παρθένος
Ακόμη κι αν έχεις «ξεμείνει» στην πόλη, επιβάλλεται σήμερα να βγεις έξω, να κάνεις τις βόλτες σου, να συναντήσεις φίλους, έστω να παραγγείλετε «πίτσα με λάδι τρούφας», έτσι μωρέ για αλλαγή.

Ζυγός
Μη μπαίνεις στο default «τρυπάκι» σου να πεις και να κάνεις αυτά που θα ευχαριστήσουν τους άλλους, ενάντια σε όσα επιθυμείς εσύ. Έστω και ασυνείδητα «πληγώνεις» toi-même.

Σκορπιός
Και «τσούκου-τσούκου» μια χαρά το πας το «παρλάτο» στα ερωτικά σου, με το Σάββατο να κρίνεται καλό και για πρώτες προσεγγίσεις ή ραντεβουδάκια.

Τοξότης
Το να καταλάβεις «τι κάνεις λάθος» μέσα σε μια προσωπική σχέση είναι αρκετά «εύκολο» today. Το να αποφασίσεις να αλλάξεις την συμπεριφορά σου είναι ένα άλλο ζήτημα.

Αιγόκερως
Σου βγαίνει ένα mood «γυριστρούλας» έστω και «στο παρά πέντε», αλλά μη σκας, αφού you still got time για μια μικρή απόδραση!

Υδροχόος
Μάθε να συγχωρείς τον εαυτό σου και να μην τον ψέγεις συνεχώς για πράγματα που δεν σου «βγήκαν». Έτσι θα έχεις και περισσότερες πιθανότητες να τα «καταφέρεις» τελικά.

Ιχθύες
«Φουλ» στην κοινωνικότητα και σήμερα, οπότε «move your @ss!» και κάνε κάτι γι’ αυτό, παίρνοντας πρωτοβουλίες για καλέσματα και εξόδους με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ