Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 08.04.2022

Παρθένε, η «πικρή» αλήθεια της ζωής είναι ότι κανένας δεν είναι υπεύθυνος για τη δική σου ευτυχία, παρά μόνον εσύ ο ίδιος

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα κορίτσι.
© Unsplash

Τα Ζώδια της Παρασκευής 08.04.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Zarastro

Κριός
Οι άνθρωποι που νιώθουν «ανάξιοι» της αγάπης, προσπαθούν μέσα από ακραίες  συμπεριφορές να προκαλέσουν το αντίστοιχο συναίσθημα στις προσωπικές τους σχέσεις. Yes indeed.

Ταύρος
Πολυάσχολη η Παρασκευή, κλείνει όμως με τρόπο «κατάλληλο» για μια ωραία έξοδο με φίλους/ σύντροφο που μπορεί να σε ανανεώσει, οπότε πάρε πρωτοβουλία για να κανονίσεις κάτι.

Δίδυμοι
Το να «πείσεις» τον εαυτό σου να πιστέψει ή να καταφύγει σε ψέματα, απλά για να διατηρήσεις μια κατάσταση που... «μυρίζει» ήδη είναι λίγο χαζό. Άσε που δεν σε βοηθάει.

Καρκίνος
Ένα επαγγελματικό ή οικονομικό θέμα μπορεί να σε πιέσει αρκετά, αλλά το βράδυ μπορεί να φέρει και μια ευχάριστη συνάντηση με την παρέα, βοηθώντας σε να χαλαρώσεις.

Λέων
Άσε τα πολλά «ζογκλερικά» για σήμερα και κοίτα πώς να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου με όσο το δυνατόν μίνιμουμ έφορτ για να σε φροντίσεις παραπάνω.

Παρθένος
Η «πικρή» αλήθεια της ζωής είναι ότι κανένας δεν είναι υπεύθυνος για τη δική σου ευτυχία, παρά μόνον εσύ ο ίδιος. Όσο γρηγορότερα το συνειδητοποιήσεις, τόσο το καλύτερο.

Ζυγός
Το ότι «στον έρωτα όλα επιτρέπονται» μπορεί βασικά να είναι και μια πλάνη που καμουφλάρει το «βόλεμα». Άσ' το, μεγάλη ιστορία.

Σκορπιός
Η Παρασκευή μπορεί να έχει ένα ερωτικό ενδιαφέρον προς το βραδάκι, επομένως σχέδια για να βγεις δείπνο με το αμόρε ή το άτομο που σε ενδιαφέρει είναι «καλοδεχούμενα».

Τοξότης
Η προσωπική ανάπτυξη απαιτεί χρόνο και «δουλειά» για να καταφέρεις να κάνεις embrace τις ανασφάλειές σου, ώστε να μην σε υπονομεύουν άλλο στο σήμερα.

Αιγόκερως
Είναι σημαντικό να «εκπαιδεύσεις» τον εαυτό σου να δημιουργεί όμορφες στιγμές μέσα στην καθημερινότητα και να τις απολαμβάνει «ακόμα» και ελλείψει συντρόφου. Ξέρεις, δεν είναι πια και το παν.

Υδροχόος
Ο «αγώνας» για μια καλή φυσική κατάσταση και ένα σώμα που σε ικανοποιεί όταν το βλέπεις στον καθρέφτη είναι συνεχής και χρειάζεσαι νέα ερεθίσματα για να μένεις «on track».

Ιχθύες
Μην «κουράζεις» το μυαλό σου για κάποιον που σε θέλει μεν διαθέσιμο, χωρίς όμως να θέλει κάτι άλλο πέρα απ’ αυτό για τους χ, ψ δικούς του λόγους. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ