Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της εβδομάδας | 7 - 13 Μαρτίου 2022

Ιχθύ, η υγεία και η φυσική σου κατάσταση γίνονται η απόλυτη προτεραιότητα

zarastro.jpg
Zarastro
ΤΕΥΧΟΣ 818
10’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ixthyes.jpg

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 7 - 13 Μαρτίου 2022.

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Μπορεί ο καιρός να «άνοιξε» και η φύση να καλωσορίζει την άνοιξη, εσύ όμως με τόση συγκέντρωση πλανητών στον 12ο οίκο σου φαίνεται πως βρίσκεσαι σε «άλλη φάση». Κι αυτό γιατί από την Πέμπτη στην παρέα του Ήλιου, του Δία και του Ποσειδώνα που βρίσκονται ήδη στους Ιχθείς έρχεται να προστεθεί και ο Ερμής μέχρι τις 27/3, επομένως η πραγματικότητα αποκτά ένα πιο «θολό αποτύπωμα». Η λογική δίνει τη θέση της στη φαντασία και το να ασχοληθείς με τα πρακτικά καθημερινότητας και δουλειάς σου φαίνεται τώρα λίγο παραπάνω κούραση. Ίσως αυτό να οφείλεται στο ότι ο οργανισμός σου χρειάζεται μια ανάπαυλα από την πίεση του προηγούμενου διαστήματος, τόσο σωματικά, όσο και νοητικά. Φυσικά, επειδή οι υποχρεώσεις δεν σταματάνε, μπορεί να διαπιστώσεις ότι το μυαλό σου σου κάνει «νερά», παιδεύοντάς σε περισσότερο στο θέμα της συγκέντρωσης και της λήψης σημαντικών αποφάσεων, που ιδανικά θα πρέπει να περιμένουν ως το τέλος του μήνα, όταν και θα περάσει στο ζώδιό σου, «ζωντανεύοντάς» σε ξανά. Είναι σημαντικό αυτή την περίοδο να χαλαρώνεις και να ξεκουράζεσαι ουσιαστικά μέσα στη μέρα, αποφεύγοντας ευλαβικά «εστίες» τοξικότητας στη ζωή σου. Το Σ/Κ έχει «σπιτίσιο άρωμα», βγάζοντας ανάγκη ενασχόλησης με τα του οίκου σου, ανανεώνοντας τον χώρο, κατεβάζοντας τα ανοιξιάτικα κ.λπ., με την σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα την Κυριακή να οξύνει τη διαίσθηση, αλλά και τις τάσεις φυγής.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Με την Αφροδίτη και τον Άρη να κινούνται ήδη από την Κυριακή στον Υδροχόο και τον τομέα της καριέρας σου, μέχρι τα μέσα Απριλίου, τα επαγγελματικά θα σε απορροφήσουν all the way, αυξάνοντας τις απαιτήσεις, δρομολογώντας όμως και εξελίξεις που μπορούν να σε πάνε ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σου. Βοηθητική ως προς αυτό θα είναι η είσοδος του Ερμή στους Ιχθείς την Πέμπτη, όπου και θα παραμείνει ως τις 27/3, στέλνοντάς σου το μήνυμα πως πρέπει τώρα να κινηθείς περισσότερο σαν team player για να τα καταφέρεις. Και πράγματι, η συλλογική δουλειά και η καλή συνεργασία με συναδέλφους, προϊσταμένους, πελάτες κ.λπ. μπορεί να λειτουργήσει θετικά για τα πρότζεκτς σου, ενώ το περιβάλλον θα είναι ευνοϊκό για τη δημιουργία νέων σχέσεων και συμμαχιών, ευνοώντας τώρα την κοινωνική δικτύωση. Καιρός να εξασκήσεις λοιπόν το ταλέντο σου στις δημόσιες σχέσεις, ενώ θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου και το πώς μπορείς να αξιοποιήσεις την τεχνολογία για να προωθήσεις τη δουλειά σου, σε περίπτωση που έχεις μείνει πίσω σ’ αυτό το κομμάτι. Καλή περίοδος ακόμα για την αγορά εξοπλισμού, υπολογιστών και γενικότερα tech προϊόντων. Η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα στους Ιχθείς την Κυριακή μολονότι μπορεί να βγάλει συναίσθημα στα ερωτικά, ίσως σε παραπλανήσει εντούτοις για το ποιόν και τα κίνητρα ενός ατόμου, συντρόφου, φίλου, συνεργάτη, ρίχνοντάς σου «στάχτη στα μάτια», οπότε έχε το νου σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης βρίσκονται στον φιλικό Υδροχόο από την Κυριακή, οι συνθήκες στην επικοινωνία βελτιώνονται, λειτουργώντας προς όφελός σου σε επαφές, πρώτες προσεγγίσεις, συζητήσεις, εμπορικές διαπραγματεύσεις, υπογραφές συμβολαίων, συνεντεύξεις για δουλειά, διαμόρφωση πλάνου για τις σπουδές κ.λπ. μέχρι τα μέσα Απριλίου. Αυτή η συνθήκη θα λειτουργήσει «συνεργατικά» και με την πλειάδα πλανητών στους Ιχθείς και τον 10ο οίκο της καριέρας σου, ιδιαίτερα καθώς την Πέμπτη στο ίδιο ζώδιο θα περάσει και ο κυβερνήτης σου Ερμής μέχρι τις 27/3. Αυτή είναι μια περίοδος με μεγάλες φιλοδοξίες αλλά φυσικά και ανταγωνισμό, όπου τα πάντα εξαρτώνται από το πόσο καλά μπορείς να κάνεις manage τον εαυτό σου, δρώντας με ηρεμία και ψυχρή λογική, εστιάζοντας όλη την ενέργεια σου στην εξέλιξή σου. Βέβαια doing that, δεν θα πρέπει να αμελείς και την προσωπική φροντίδα, με χρόνο για ξεκούραση και happy moments με φίλους και σύντροφο, αφού στην τελική από κάπου πρέπει να «αντλείς» και εσύ για να έχεις να «δώσεις». Πάντως η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα στους Ιχθείς την Κυριακή, που επηρεάζει ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, δεν προσφέρεται για σημαντικές αποφάσεις, οπότε αν βρίσκεσαι στη φάση που «ζυγίζεις» μια πρόταση συνεργασίας ή σκέφτεσαι πιθανές αλλαγές στα επαγγελματικά, πρέπει να είσαι επιφυλακτικός με τα μηνύματα που λαμβάνεις αλλά και με τον τρόπο που επεξεργάζεσαι τις επιλογές σου, αφού η ορθή κρίση δεν θα είναι στα «φόρτε» της.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Βρισκόμαστε στην αρχή της άνοιξης, σχεδόν δύο χρόνια ακριβώς από την έναρξη της πανδημίας, που έφερε τα πάνω κάτω εκτός των άλλων και στα θέματα των μετακινήσεων και των ταξιδιών. Με την παρουσία όμως των πλανητών στους Ιχθείς η ανάγκη να «ταξιδέψεις», κυριολεκτικά και μεταφορικά βρίσκεται σε έξαρση, ακόμη περισσότερο μάλιστα από την Πέμπτη που θα εισέλθει και ο Ερμής σε αυτό το ζώδιο, δίνοντας στου ιδέες για να οργανώσεις την πολυπόθητη απόδραση, ιδίως σε κάποια χώρα του εξωτερικού μέσα στο επόμενο διάστημα. Θα παραμείνει μέχρι τις 27/3, βοηθώντας σε να «ψαχτείς» αναφορικά με προορισμούς, να δοκιμάσεις νέα χόμπι, να βγεις παραπάνω, να φλερτάρεις ξανά, να εξερευνήσεις γενικά τον κόσμο γύρω σου, ενώ μπορεί να σου ανοίξει και νέες προοπτικές σχετικά με τις σπουδές σου και σχέδια για μεταπτυχιακά, σεμινάρια, μετεκπαιδεύσεις κ.λπ., αν βρίσκεσαι σ’ αυτή την ηλικία. Μέσα σ’ όλο αυτό δεν αποκλείεται να υπάρχει παράλληλα ένα παρασκήνιο στη δουλειά, με την έννοια των «προπαρασκευαστικών» συζητήσεων για κάποια πρότζεκτς που δεν είναι ακόμα η ώρα  τους να αποκαλυφθούν, ίσως όμως κουβαλάς το άγχος για τα επαγγελματικά και εκτός εργασιακού ωραρίου, επηρεάζοντας τον ψυχισμό σου και κατ’ επέκταση την υγεία σου, οπότε πρέπει να κάνεις άμεσα κάτι γι’ αυτό. Η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα την Κυριακή αυξάνει τις τάσεις φυγής, δίνοντας και μια μεγαλύτερη νότα ευαισθησίας και «χασίματος» σε όλο το ΣΚ.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Η μετακίνηση της Αφροδίτης και του Άρη απέναντί σου στον Υδροχόο από την Κυριακή ορίζει ένα διάστημα ενάμιση μήνα με πολύ τρέξιμο στην καθημερινότητα, με αρκετό «ζόρι» ειδικά στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, πράγμα που σημαίνει πως πρέπει να «οπλιστείς» με υπομονή, αν και για τους ελεύθερους θα υπάρχουν σαφώς περισσότερες ευκαιρίες για φλερτ και νέες γνωριμίες. Την Πέμπτη ο Ερμής περνά στους Ιχθείς μέχρι τις 27/3 και το μυαλό σου αρχίζει τώρα να σκέφτεται με οικονομικούς «όρους», συμβαδίζοντας με τις επιταγές της εποχής. Εκεί βρίσκονται άλλωστε ο Ήλιος, ο Δίας και ο Ποσειδώνας, με την όλη κατάσταση που διαμορφώνεται λόγω των πρόσφατων πολεμικών εξελίξεων να σε αγχώνει ιδιαίτερα όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, αρχίζοντας έτσι τις «αλχημείες» σου προκειμένου να καταφέρεις να αντεπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Αυτό το διάστημα πρέπει να επαναξιολογήσεις τον προϋπολογισμό σου, κάνοντας μια αναλυτική «επισκόπηση» εσόδων-εξόδων, να σκεφτείς ιδέες για πιθανή αξιοποίηση περιουσιακών στοιχείων, π.χ. από μια κληρονομιά, μια μεταβίβαση ακινήτου κ.λπ, να προχωρήσεις σε έναν διακανονισμό χρεών. Παράλληλα, ο Ερμής από αυτή την θέση μπορεί να παίξει και «παιχνιδάκια» με τη διάθεσή σου, τόσο εξαιτίας της περιρρέουσας ατμόσφαιρας, όσο και λόγω των προσωπικών σου, με συναισθήματα ζήλιας, ανασφάλειας, ακόμα και με διακυμάνσεις στο σεξουαλικό κομμάτι, δίνοντας μερικές φορές μπερδεμένα μηνύματα στην άλλη πλευρά. Η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα την Κυριακή θα σε απασχολήσει σχετικά, πρόσεξε όμως τι και σε ποιόν «επενδύεις» ερωτικά και οικονομικά.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Η παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στον Υδροχόο μέχρι τα μέσα Απριλίου ανεβάζει αισθητά της απαιτήσεις στην καθημερινότητα και στη δουλειά, οπότε χρειάζεται σωστή οργάνωση χρόνου για να μπορείς να ανταπεξέρχεσαι σωστά στα καθήκοντά σου, κρατώντας δυνάμεις στο κομμάτι της υγείας σου, που σίγουρα πρέπει να φροντίσεις περισσότερο αυτή την εποχή, με σωστή διατροφή αλλά και πιθανώς λήψη κάποιων απαραίτητων βιταμινών, χωρίς να αμελείς checkups και επισκέψεις σε ειδικούς όταν το σώμα σου «φωνάζει». Παράλληλα, βέβαια, με τη συγκέντρωση των πλανητών απέναντι σου στους Ιχθείς χρειάζεται να δώσεις βάση και στον τομέα των προσωπικών σχέσεων και των επαγγελματικών συνεργασιών. Την Πέμπτη περνά και ο κυβερνήτης σου Ερμής σ’ αυτό το ζώδιο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 27/3, βοηθώντας σε συζητήσεις, επαφές και διαπραγματεύσεις για νέες συμφωνίες και προτάσεις συνεργασίας στα επαγγελματικά, δίνοντάς σου και μεγαλύτερο «αέρα» στο φλερτ αν είσαι ελεύθερος, οπότε ίσως η άνοιξη σου φέρει ένα καινούργιο ταίρι. Γενικά τα πράγματα στη ζωή δείχνουν να «κινούνται», be ready λοιπόν να ανέβεις στο τρένο «τώρα που γυρίζει», όντας παρών στις εξελίξεις στα προσωπικά και στα επαγγελματικά. Η σύνοδος πάντως Ήλιου-Ποσειδώνα την Κυριακή εξιδανικεύει αρκετά τις καταστάσεις, γι’ αυτό άσε καλύτερα σχετικές σημαντικές αποφάσεις σε αυτούς τους τομείς για αργότερα.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Καθώς ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, αλλά και ο Άρης έχουν πάρει θέση στον Υδροχόο και τον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σου μέχρι τα μέσα Απριλίου, η ψυχολογία σου κινείται σε καλύτερα επίπεδα, παρά τις τρέχουσες διεθνείς συγκυρίες, «κλείνοντάς σου το μάτι» στον έρωτα, θυμίζοντάς σου πως υπάρχει και το κομμάτι της σεξουαλικότητας και της χαράς σ’ αυτή τη ζωή. Η μετακίνηση του Ερμή στους Ιχθείς την Πέμπτη μέχρι τις 27/3 στρέφει παράλληλα το ενδιαφέρον σου στην οργάνωση της καθημερινότητας και της δουλειάς, αλλά και στη φροντίδα της υγείας σου. Καιρός είναι να δεις πού και πώς ξοδεύεις στον χρόνο σου, πόσο αποτελεσματικός είσαι με τα καθήκοντά σου, τι αλλαγές πρέπει να γίνουν για να αυξήσεις την παραγωγικότητά σου ώστε να τελειώνεις έγκαιρα με τις εκκρεμότητες σχεδιάζοντας πιο άνετα τη μέρα σου, κάνοντας χώρο για χόμπι και στιγμές ξεκούρασης. Παράλληλα είναι η εποχή για να ξεκινήσεις διατροφή και γυμναστική ενόψει του καλοκαιριού, ή να «ψαχτείς» με ένα spring detox που θα ωφελήσει σώμα και πνεύμα. Για κάποιους αυτό μπορεί απλά να σημαίνει ότι φέτος δοκιμάζουν να ακολουθήσουν τη νηστεία της Σαρακοστής, ενώ ίσως πρέπει να βάλεις στο πρόγραμμα και έναν γενικό έλεγχο υγείας που όλο αναβάλεις. Το Σ/Κ πάντως με την σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα σε θέλει πιο προσεκτικό με all things health, ιδανικά βρίσκοντας χρόνο για ένα relaxation ritual, αφήνοντας έγνοιες και αποφάσεις για τη δουλειά «εκτός».


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Με την Αφροδίτη και τον Άρη να κινούνται στον Υδροχόο και τον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σου για τον επόμενο ενάμιση μήνα, οι τομείς του σπιτιού, της οικογένειας και των επαγγελματικών βγάζουν ένα παραπάνω «ζόρι», επομένως ζητούνται επειγόντως «ανάσες» για το ψυχολογικό και συναισθηματικό κομμάτι, προκειμένου να διατηρηθεί μια κάποια ισορροπία που θα προστατέψει το προσωπικό σου sanity.  Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων την Πέμπτη, όπου και θα παραμείνει ως τις 27/3, λογίζεται σίγουρα ως τέτοια, βοηθώντας σε να παίρνεις που και που το μυαλό σου από τα δύσκολα της καθημερινότητας και των υποχρεώσεων, με ορίζοντα τα αισθηματικά και ό,τι μπορεί να δώσει χαρά στη ζωή σου, namely η ενασχόληση με τα χόμπι σου, οι βόλτες με το παρεάκι, η δημιουργική διασκέδαση με τα παιδιά, ένα μικρό ταξιδάκι, η «απόδραση» μέσω της τέχνης. Αν μάλιστα είσαι καλλιτέχνης θα έχεις πολλές φρέσκες ιδέες, ενώ σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι να αποκτήσεις ένα παιδί, αυτή η θέση του Ερμή μπορεί να σε βοηθήσει να «ψαχτείς» με τις δυνατότητες που προσφέρει στην εποχή μας η επιστήμη. Η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα στους Ιχθείς την Κυριακή υπερτονίζει την ανάγκη για ρομαντισμό και ιδανικές καταστάσεις στον έρωτα, που όμως μπορεί να αποδειχθεί «επικίνδυνη» εφόσον δεν υπάρξουν «δικλείδες ασφαλείας» και όρια που κοντρολάρουν τις εξιδανικεύσεις, ιδιαίτερα αναφορικά με νέες γνωριμίες.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Ενώ η παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στον Υδροχόο μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα «μιλά» για κοινωνικότητα, περισσότερες μετακινήσεις μέσα στην καθημερινότητα, αυξημένες επαφές, συζητήσεις, διαβουλεύσεις και συμφωνίες σχετικά με τα επαγγελματικά, σχέδια για το μέλλον των σπουδών σου, μικρές αποδράσεις με το παρεάκι και κινητικότητα στο κομμάτι του φλερτ, φαίνεται πως με την είσοδο του Ερμή στους Ιχθείς την Πέμπτη και την παραμονή του εκεί μέχρι τις 27/3 δημιουργείται ταυτόχρονα και μια πιο «εσωτερική επιρροή». Στο ίδιο ζώδιο βρίσκονται άλλωστε ο Ήλιος, ο Δίας και ο Ποσειδώνας, αποτελώντας έτσι τρόπον τινά το «αντίπαλο δέος» της εξωστρέφειας που διαμορφώνουν οι πλανήτες στην Υδροχόο. Με λίγα λόγια θα κινείσαι σε δυο κατευθύνσεις, έχοντας αρκετά σκαμπανεβάσματα στη διάθεση, καθώς τη μια η τάση θα είναι να βγεις, να «μυρίσεις», να γυρίσεις και την άλλη το «μέσα» σου θα ζητά πιο «ήρεμα» πράγματα, γυρνώντας στην ασφάλεια του σπιτιού σου. Το τελευταίο μπορεί να αποτελέσει το ψυχικό σου «καταφύγιο» φυσικά και λόγω της αναστάτωσης που δημιουργούν οι διεθνείς εξελίξεις, όμως δε χρειάζεται να «πέφτεις» εντελώς, αφού κάλλιστα μπορείς να βρεις εκεί δημιουργικές διεξόδους μέσω των χόμπι σου, καλώντας τους φίλους σου για μαραθώνιο Netflix συνοδεία home cooking κ.λπ. Η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα την Κυριακή βγάζει βέβαια μια πιο «κλειστή» ψυχολογία, φέρνοντας και αναμνήσεις από το παρελθόν, οπότε εστίασε σε ό,τι σε κάνει να νιώθεις ασφαλής.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Η έξοδος της Αφροδίτης και του Άρη από το ζώδιό σου και η μετακίνησή τους πλέον στον Υδροχόο μέχρι τα μέσα Απριλίου μειώνει αρκετά τις δυσκολίες στην καθημερινότητα και στις συναναστροφές με τους σημαντικούς άλλους στη ζωή σου, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως θα τρέχεις στους αγρούς «με ξέπλεκες κοτσίδες». Σε διαφορετικό παγκόσμιο time frame αυτό θα μπορούσε να είναι ένα «ρεαλιστικό» σενάριο, η πραγματικότητα που διαμορφώνεται όμως από τις πολεμικές εξελίξεις δεν αφήνει φυσικά κανέναν «ψυχολογικά ανέπαφο» ή ανεπηρέαστο. Το πρακτικό μάλιστα κομμάτι των οικονομικών και κυρίως του τι μέλλει γενέσθαι με τις αυξήσεις στις τιμές των προϊόντων, της ενέργειας κ.λπ. σε «καίει» άμεσα και πιθανόν ήδη «αναλύεις» πιο συγκεκριμένα την διαχείριση του μπάτζετ σου, βλέποντας πού πάνε τα χρήματα σου, από πού μπορείς να κόψεις, τι άλλο πρέπει να περιορίσεις, τι μπορείς πιθανόν να αξιοποιήσεις από την περιουσία σου κ.λπ. Η είσοδος πάντως του Ερμή στον Υδροχόο την Πέμπτη και η παραμονή του εκεί μέχρι τις 27/3 σε βοηθά να μη χάνεις την αισιοδοξία σου, σε «αβαντάρει» επικοινωνιακά στις συζητήσεις και τις διαπραγματεύσεις για νέες συμφωνίες στα επαγγελματικά, σε παρακινεί να «ψαχτείς» με επιλογές για το μέλλον των σπουδών σου, να οργανώσεις ένα ταξίδι αναψυχής, ακόμα και να προχωρήσεις στην αγορά ενός μεταφορικού μέσου. Η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα την Κυριακή «μπερδεύει» ωστόσο την κρίση σου, επομένως καλύτερα να μην προχωρήσεις τώρα με τυχόν δεσμευτικές αποφάσεις.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Κινείσαι πλέον με «άλλη» ενέργεια, αφού Αφροδίτη και Άρης έχουν περάσει ήδη από την Κυριακή στο ζώδιό σου, διαμορφώνοντας ένα διαφορετικό πλαίσιο στην καθημερινότητά σου μέχρι τα μέσα Απριλίου, που θα βγάλει πολλή πίεση αλλά συνάμα και ευκαιρίες να τελειώνεις με εκκρεμότητες που «σέρνονταν» εδώ και καιρό, κυνηγώντας τους νέους στόχους σου σε προσωπικά και επαγγελματικά. Την Πέμπτη ο Ερμής αποχωρεί από το ζώδιό σου και περνά στους Ιχθείς, κάνοντας τα οικονομικά το νέο «hot stuff» που ζητά την προσοχή σου. Τίποτα το περίεργο, βέβαια, αφού η ανησυχία για το «ράλι» των τιμών σε βασικούς τομείς προϊόντων, στην ενέργεια κ.λπ. είναι το φυσικό επακόλουθο της πολεμικής σύρραξης στην Ουκρανία, αναγκάζοντας τον καθένα να κάνει αλλιώς τα κουμάντα του. Έτσι μπαίνεις στη διαδικασία να ασχοληθείς πιο επισταμένα, τουλάχιστον για το επόμενο τρίμηνο, με το ισοζύγιο εσόδων-εξόδων, περικόπτοντας περιττές σπατάλες, να κάνεις διακανονισμούς χρεών προς εφορία, δημόσιο, ασφάλειες, να διαπραγματευτείς τους όρους σε συμβόλαια, σε δάνεια με τράπεζες, να δεις τι επιλογές έχεις για να «τσοντάρεις» το κάτι παραπάνω στο εισόδημα σου βρίσκοντας π.χ. μια δεύτερη δουλειά κ.λπ. That being said, η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα που γίνεται ακριβείας την Κυριακή δείχνει ότι αυτές οι μέρες δεν προσφέρονται για σχετικές αποφάσεις, οπότε δώσε χρόνο στα πράγματα, αποφεύγοντας βεβιασμένες δεσμεύσεις.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Με την παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στον Υδροχόο και τον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σου μέχρι τα μέσα Απριλίου, η υγεία και η φυσική σου κατάσταση γίνονται η απόλυτη προτεραιότητα. Αυτό το διάστημα, που εκτείνεται περίπου μέχρι το Πάσχα, πρέπει να εξετάσεις αν οι τρέχουσες ρουτίνες φροντίδας του εαυτού σου σε εξυπηρετούν στο εδώ και τώρα, ψάχνοντας νέες επιλογές για να ενισχύσεις την άμυνα του οργανισμού σου, δίνοντας ενδεχομένως ένα boost στο κομμάτι της διατροφής σου μέσω κάποιων φυσικών συμπληρωμάτων και βιταμινών που χρειάζεσαι καθώς αλλάζει η εποχή, υιοθετώντας περισσότερη κίνηση στην καθημερινότητά σου, με ένα ασκησιολόγιο που σου κάνει «κέφι», ώστε να υπάρχει και μια μακροπρόθεσμη προοπτική για την όλη σου προσπάθεια. Καθώς αυτή η πλανητική μετακίνηση συμπίπτει με την αρχή της Σαρακοστής, ίσως σκεφτείς να δοκιμάσεις και τα οφέλη της παραδοσιακής νηστείας this year. Την Πέμπτη ο Ερμής περνά στο ζώδιό σου μέχρι τις 27/3, για να συναντήσει τον Ήλιο, τον Δία και τον Ποσειδώνα που βρίσκονται ήδη εκεί, βοηθώντας σε να επικεντρωθείς περισσότερο στις ανάγκες σου, επικοινωνώντας τες και πιο αποτελεσματικά στο περιβάλλον σου. Οι συζητήσεις και οι συναντήσεις με φίλους, σύντροφο και αγαπημένα πρόσωπα δεν θα λείψουν, ωστόσο με τη σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα την Κυριακή να δημιουργεί ένα κλίμα σύγχυσης στο μυαλό και στην κρίση σου, καλύτερα να αποφύγεις τώρα σοβαρές αποφάσεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ