Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 22.03.2022

Δίδυμε, τα μηνίγγια σου «χορεύουν τσάρλεστον» με τις υποχρεώσεις σε δουλειά και καθημερινότητα

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Ζώδια της Τρίτης 22.03.2022
© Allef Vinicius / Unsplash

Τα Ζώδια της Τρίτης 22.03.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Καλύτερα να τηρήσεις μια αποστασιοποιημένη στάση σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις που βγάζουν εκνευρισμό σήμερα, ενώ «σε αλλά νέα» το άγχος για τα οικονομικά συνεχίζεται, ίσως και λόγω απρόοπτων εξόδων (2ο δεκαήμερο κυρίως). My God.

Ταύρος
Η πιο απαιτητική μέρα της βδομάδας είναι εδώ, με το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό από το ζώδιό σου να φέρνει απρόοπτα και εντάσεις στα επαγγελματικά (για μερικούς και στο σπίτι), ενώ γενικά πρέπει «να κάτσεις φρόνημα» γιατί είσαι και accident prone (2ο δεκαήμερο ιδιαίτερα).

Δίδυμοι
Τα μηνίγγια σου «χορεύουν τσάρλεστον» σήμερα με τις υποχρεώσεις σε δουλειά και καθημερινότητα και σίγουρα δεν θες και πολύ για να «ρίξεις» έναν καυγά (2ο δεκαήμερο κυρίως). Προσοχή επίσης στην οδήγηση αλλά και σε ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά, internet κ.λπ. που μπορεί να βγάλουν προβλήματα.

Καρκίνος
Οικονομικές συζητήσεις και κινήσεις καλύτερα όχι σήμερα για να αποφύγεις λάθη αλλά και καυγάδες με συνεταίρους και συντρόφους, αν και αυτοί μπορεί να προκύψουν και για άλλους λόγους, ενώ τα σχετικά «απρόοπτα» είναι μες στο πρόγραμμα (2ο δεκαήμερο κυρίως). Κλαψ.

Λέων
Πιεστική και «απρόβλεπτη» η Τρίτη, με το βιολογικό σου ρολόι να έχει «ξεχαρβαλωθεί» βγάζοντας ίσως θέματα και με τον ύπνο, ενώ το κλίμα σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις είναι πολύ «νευρικό» (2ο δεκαήμερο ιδιαίτερα). Όσο αντέχεις είπαμε.

Παρθένος
«Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη» σήμερα και όχι για «ερωτικό σκοπό», αλλά για να σου σπάσει τα νεύρα στη δουλειά, την καθημερινότητα και τις μετακινήσεις. Μην το παίρνεις πάντως προσωπικά, φρόντισε όμως παραπάνω την υγεία σου (2ο δεκαήμερο κυρίως).

Ζυγός
Αν υπάρχει κοινό πορτοφόλι με τον σύντροφό σου, καλύτερα να μην κάνεις κουβέντα για τα οικονομικά σας σήμερα, ενώ το ίδιο οφείλεις να πράξεις και σε σχέσεις με συνεταίρους για να ‘χεις «το κεφάλι σου ήσυχο» (2ο δεκαήμερο κυρίως). Σκοτούρες «άλλου είδους» δεν μπορούν να αποκλειστούν στα συναισθηματικά...

Σκορπιός
Απαιτητική η Τρίτη, θα χρειαστεί να δείξεις αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία σε τυχόν απρόοπτα στο σπίτι και στις σχέσεις σου, προσωπικές και επαγγελματικές, λειτουργώντας καλύτερα «πυροσβεστικά» και όχι «ρίχνοντας λάδι στη φωτιά» (2ο δεκαήμερο ιδιαίτερα). Εκτός κι αν γουστάρεις να τα κάνεις όλα «μπουρλότο».

Τοξότης
«Τον ύπνο δεν εχόρτασα» και «μη μου πρήζετε τα συκώτια» είσαι σήμερα, αφού οι υποχρεώσεις πιέζουν από παντού, όμως θα πρέπει να βάλεις την υγεία πρώτη στη «λίστα προτεραιοτήτων» σου (2ο δεκαήμερο κυρίως).

Αιγόκερως
Οικονομικές κινήσεις και αποφάσεις «παίρνουν άκυρο» σήμερα, το ίδιο και οι κάθε είδους σπατάλες for your own safety, αν και κάποια απρογραμμάτιστα έξοδα μπορεί να σε «προλάβουν» (2ο δεκαήμερο κυρίως).

Υδροχόος
Και ο Ρόκυ Μπαλμπόα να ήσουν -που δεν είσαι- θα λύγιζες υπό την πίεση του τετραγώνου που σχηματίζει ο Άρης από το ζώδιό σου με τον Ουρανό και τις «επιπτώσεις» του στα επαγγελματικά, τα προσωπικά ή τα οικογενειακά (2ο δεκαήμερο ιδιαίτερα). Κούλαρε με τα νεύρα, άσε τις διαφωνίες και αντιμετώπισε ψύχραιμα τις όποιες «επιθέσεις».

Ιχθύες
«Η γνώση είναι δύναμη» και στην περίπτωση που ξέρεις ποιος σου κάνει «τα νεύρα τσατάλια» στη δουλειά, στο φιλικό περιβάλλον, στο σόι σου κ.λπ., οπότε καλύτερα «μακριά κι αγαπημένοι» σήμερα προς αποφυγήν παρεξηγήσεων. Υπολογιστές, κινητά, συσκευές κ.λπ. θέλουν backup.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ