Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 16.02.2022

Ζυγέ, λόγω της Πανσελήνου στον Λέοντα, είσαι ευάλωτος σε εντάσεις με συνεργάτες και οικογένεια

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα μάτια ενός κοριτσιού.
© Unsplash

Τα Ζώδια της Τετάρτης 16.02.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Zarastro

Κριός
Η Πανσέληνος στον Λέοντα κάνει την καρδιά σου να χτυπά δυνατά για έρωτα και personal self expression, αν όμως παίζει «απουσία» και στα δύο, τότε «σου βαράει στο παρασυμπαθητικό». Λίγη προσοχή στον τρόπο επικοινωνίας σε επαγγελματικές σχέσεις επίσης (2ο δεκαήμερο κυρίως).

Ταύρος
Είσαι λίγο ευαίσθητος συναισθηματικά λόγω της Πανσελήνου στο Λέοντα, μπορείς όμως να αξιοποιήσεις και ωφελιμιστικά την «κλάψα», γκρινιάζοντας ναζιάρικα για χάδια στο ταίρι σου. Χμμμ...

Δίδυμοι
Η Πανσέληνος στον Λέοντα σου «χαρίζει» αυξημένη νευρικότητα αλλά και εύνοια σε συζητήσεις, συμφωνίες, πλάνα για τα επαγγελματικά και τις σπουδές, ανοίγοντάς σου την όρεξη και για ταξίδια (αμήν και πότε).

Καρκίνος
Τα μυαλά σου στα οικονομικά με την Πανσέληνο στον Λέοντα, αφού όλο και κάποιο έξοδο, οφειλή, εκκρεμότητα σε προβληματίζει. Η ψυχή σου όμως νιώθει και ερωτικό «αναχουχούλιασμα», οπότε αξίζει να «ψαχτείς» για να βρεις ένα πολυπόθητο ταίρι.

Λέων
Πανσέληνος στο ζώδιό σου σήμερα και πραγματικά θέλεις να φωνάξεις «me first» μπας και το ακούσεις και το κάνεις πράξη μέσα σε προσωπικές σχέσεις, αν και οι επαγγελματικές μπορεί επίσης να σε εκνευρίσουν λιγάκι (2ο δεκαήμερο).

Παρθένος
Υγεία και επαγγελματικά θέλουν πιο προσεκτικούς «χειρισμούς» με την Πανσέληνο στον Λέοντα, στα ερωτικά όμως μπορείς να «ξεδώσεις» άνετα, βγάζοντας ασυνήθιστα φλογερό ταμπεραμέντο. Νιαου...

Ζυγός
Όλοι έχουν ανάγκη από έναν υποστηρικτικό κύκλο ατόμων που μπορεί να πιστέψει στα όνειρά τους και να τους βοηθήσει να τα κάνουν πραγματικότητα και εκεί βρίσκεται το «ζουμί» της σημερινής Πανσελήνου στον Λέοντα. Έλα όμως που ταυτόχρονα είσαι ευάλωτος σε εντάσεις με συνεργάτες και οικογένεια (2ο δεκαήμερο κυρίως).

Σκορπιός
Τα επαγγελματικά είναι το «κύριο μενού» της δυναμικής συναισθηματικά Πανσέληνου στον Λέοντα, που ωστόσο μπορεί να έχει και «επιδόρπιο» τα οικογενειακά και το σπίτι. Εσύ καλύτερα «νηστεία» σήμερα.

Τοξότης
Όρεξη για ταξίδια, καινούργιες γνώσεις και νέες εμπειρίες φέρνει η Πανσέληνος στον Λέοντα -ακριβώς στο στοιχείο σου δηλαδή!-, ταυτόχρονα όμως υπάρχει και διάθεση για big spending. Better not.

Αιγόκερως
Από τη μια η Πανσέληνος στον Λέοντα, που σου βγάζει οικονομικές ανασφάλειες, και από την άλλη η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στο ζώδιό σου που σε κάνει sexy as f@£k. «Δούλεψε» καλύτερα με το δεύτερο.

Υδροχόος
«Φουντώνεις» εύκολα με την Πανσέληνο απέναντί σου και μάλλον χρειάζονται κάποια compromises σε επαγγελματικές σχέσεις για να αποφύγεις τις εντάσεις. Και στα προσωπικά παίζουν σχετικές «αναλογίες».

Ιχθύες 
«Την υγειά μας να 'χουμε» διαμηνύει η Πανσέληνος στον Λέοντα, αλλά για να συμβαίνει αυτό πρέπει να τρώμε και καμιά σαλάτα, να περπατάμε και λιγάκι, να κάνουμε και κάνα ετήσιο τσεκ απ. Ναι;

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ