Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 02.03.2022

Σκορπιέ, très romantic η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς για τα ερωτικά σου

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα κορίτσι κοιτάζει έξω από το παράθυρο.
© Unsplash

Τα Ζώδια της Τετάρτης 02.03.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
«Νους υγιής εν σώματι υγιεί» προστάζει η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς και καλά θα κάνεις να «υπακούσεις», ξεκινώντας την άνοιξη με μια νέα προσέγγιση στην φροντίδα της υγείας σου. 

Ταύρος 
Με «καλλιτεχνικό flair» έρχεται η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς, απευθυνόμενη όχι μόνο σε όσους είναι, αλλά και σε όσους αισθάνονται καλλιτέχνες. Μια έξοδος για σινεμά, θέατρο ή όπερα είναι επίσης fitting.

Δίδυμοι
Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς φέρνει θετικές προοπτικές στα επαγγελματικά, όπως βοήθειες και ευκαιρίες στην εξεύρεση δουλειάς, προαγωγές, αλλαγές πόστου και καθηκόντων κ.λπ.

Καρκίνος 
Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς ανοίγει ο «δρόμος» για την πραγματοποίηση ενός long awaited ταξιδιού, ενώ εύνοια θα υπάρξει σε σπουδές και νέα επαγγελματικά σχέδια.

Λέων
Καιρός να έρθεις σε επαφή με την πραγματικότητα των συναισθημάτων σου στα προσωπικά με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς, αφήνοντας στην άκρη άχρηστα «δεκανίκια» που σε αποπροσανατολίζουν.

Παρθένος
Η Νέα Σελήνη απέναντι σου στους Ιχθείς σε βοηθά να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή και στον τομέα των συνεργασιών σου μέσα στο επόμενο διάστημα.

Ζυγός
Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς σε βοηθά να βάλεις σώμα και καθημερινότητα «σε τάξη» στο κατώφλι της άνοιξης, ξεκινώντας διατροφή/ ασκηση, οργανώνοντας καλύτερα τα daily chores σου.

Σκορπιός
Très romantic η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς για τα ερωτικά σου, προσφέρεται για εξοδους και ραντεβουδάκια, φέρνοντας ίσως και χαρμόσυνα νέα στον τομέα των παιδιών για μερικούς μέσα στις επόμενες βδομάδες.

Τοξότης 
Ώρα να φτιάξεις ντουλάπες, να κάνεις ολική φασίνα, να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι in general ή να προχωρήσεις σε μια μετακόμιση με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς.

Αιγόκερως
Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς σου προσδίδει επικοινωνιακό ατού που μπορεί να βοηθήσει σε διαπραγματεύσεις και κλείσιμο συμφωνιών στα επαγγελματικά μέσα στις επόμενες βδομάδες.

Υδροχόος
Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς σε βοηθά να «ψαχτείς» αναφορικά με κινήσεις που αυξάνουν το εισόδημα σου, ευνοώντας αγοραπωλησίες ακινήτων και νέες ευκαιρίες συνεργασίας στα επαγγελματικά.

Ιχθύες
«Το κοκκαλάκι της τύχης» είναι μαζί σου με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου πάνω στα γενέθλια σου, «επιτρέποντας» σου να ονειρευτείς πως θα ήθελες να εξελιχθούν τα πράγματα σε έναν τομέα της ζωης σου, με τις πιθανότητες να είναι με το μέρος σου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ