Αθλητισμος

Ρούμπεν Σεμέδο: Απολογείται σήμερα για τον ομαδικό βιασμό

Αρνείται τις κατηγορίες - Τι κατέθεσε η φίλη της 17χρονης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ρούμπεν Σεμέδο
Ο Ρούμπεν Σεμέδο © Eurokinissi

Απολογείται σήμερα ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο, για την κατηγορία του ομαδικού βιασμού.

Απολογείται σήμερα ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο, ενώπιον της ανακρίτριας για τις κατηγορίες του ομαδικού βιασμού 17χρονης στο σπίτι του στη Γλυφάδα.

Ο Σεμέδο κατηγορείται μαζί με έναν 40χρονο Νιγηριανό άνδρα για τον ομαδικό βιασμό 17χρονης στο σπίτι του. Ο ίδιος επιμένει στην αθωότητά του ενώ οι δικηγόροι του υπογραμμίζουν πως δεν υπάρχει κανένα σημάδι κακοποίησης από την ιατροδικαστική εξέταση.

Να σημειωθεί πως κατά την έξοδό του από την Ευελπίδων την Τρίτη απευθύνθηκε στους δημοσιογράφους λέγοντας:

«Είμαι αθώος. Θα το δείτε. Θέλω να έρθετε ξανά όταν θα είμαι αθώος. Όλα γίνονται για τα χρήματα. Αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής, δεν θα γινόταν τίποτα».

Τι κατέθεσε η φίλη της 17χρονης στις αρχές

Στην ανακρίτρια κατέθεσε η 16χρονη φίλη της 17χρονης που κατήγγειλε τον ποδοσφαιριστή Ρούμπεν Σεμέδο και έναν ακόμη άνδρα για ομαδικό βιασμό

Η 16χρονη φέρεται να υποστήριξε ότι η 17χρονη φίλη της, η οποία, όπως και η ίδια έχει πει στη δική της κατάθεση είχε πιει πολύ εκείνο το βράδυ, όταν συνήλθε της είπε ότι «δεν θυμόταν ακριβώς τι είχε συμβεί με τους δύο κατηγορουμένους, αλλά για τον Νιγηριανό θυμόταν ότι σίγουρα δεν το ήθελε». Μάλιστα, υποστηρίζει ότι η καταγγέλλουσα της είπε ότι «ο ποδοσφαιριστής ήταν ωραίος, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν ήθελε αυτό που έγινε».

Η 16χρονη ισχυρίστηκε ότι έγινε μήνυση στο αστυνομικό τμήμα το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, μετά από παρότρυνση της μητέρας της 17χρονης. Μάλιστα, η φίλη της καταγγέλουσας φέρεται να είπε, επίσης, πως «εάν πίστευε ότι είχε βιάσει την καταγγέλλουσα δε θα κανόνιζε να βγει την επόμενη μέρα μαζί του. Αλλά ούτε και η καταγγέλλουσα της είπε πώς θα πας εσύ να συναντηθείς με τον ποδοσφαιριστή μετά από όλα αυτά που έγιναν». 

Ρούμπεν Σεμέδο: Αύριο (2/9) απολογείται ο ποδοσφαιριστής

Ο Ρούμπεν Σεμέδο αναμένεται να απολογηθεί αύριο, Πέμπτη (2/9) ενώπιον της ανακρίτριας και θα αρνηθεί την κατηγορία του ομαδικού βιασμού ισχυριζόμενος ότι τον κατηγορούν για να αποσπάσουν χρήματα. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δήλωσε εχθές (31/8) πως «έγιναν όλα για τα λεφτά, είμαι αθώος, αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής τίποτα δεν θα γινόταν».

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του συνηγόρου του ποδοσφαιριστή, Σταύρου Γεωργόπουλου, δεν υφίσταται η πράξη που αποδίδεται στον εντολέα του, καθώς υπήρχε συναίνεση του θύματος. Μάλιστα, ο συνήγορος επικαλείται στοιχεία που -κατά την άποψη του- αίρουν τον εγκληματικό χαρακτήρα όσων καταγγέλλει η 17χρονη, η οποία εμφανίζεται από την πλευρά του ποδοσφαιριστή να ζητά συνάντηση μαζί του μετά το γεγονός. Κατά τον συνήγορο δεν στοιχειοθετείται η κατηγορία, καθώς το θύμα όχι μόνο δεν έφυγε μετά από τον καταγγελλόμενο βιασμό αλλά παρέμεινε στον χώρο και αν δεν υπήρχε η καταγγελία της «θα έκαναν ακόμη βόλτες μαζί».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ