Αθλητισμος

Στις 6 Αυγούστου η ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Γουλβς

Σύμφωνα με διεθνή ρεπορτάζ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ολυμπιακός
Τον Αύγουστο η ρεβάνς Ολυμπιακού και Γουλβς © EPA/PANAGIOTIS MOSCHANDREOU

Με βάση ρεπορτάζ του ιταλικού Τύπου, η ρεβάνς μεταξύ Ολυμπιακού και Γουλβς στην Αγγλία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020.

Το εκτεταμένο πρόγραμμα του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ που θα πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων της UEFA στις προσεχείς συνεδριάσεις της, το οποίο και περιλαμβάνει τον Ολυμπιακό, δημοσίευσε το Sky Italia.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα εν λόγω ρεπορτάζ, οι δύο διοργανώσεις θα επανεκκινήσουν στις αρχές Αυγούστου, εφόσον έχουν ολοκληρωθεί τα πρωταθλήματα.

Το πλάνο είναι να επιστρέψει η δράση στο Europa League στις 2-3 Αυγούστου και να γίνει με τα μοναδικά πρώτα ματς που δεν διεξήχησαν (Σεβίλλη - Ρόμα και Ίντερ - Χετάφε).

Οι ρεβάνς - μεταξύ αυτών κι αυτή του Ολυμπιακού με τη Γουλβς στην Αγγλία (1-1 το πρώτο ματς στο Γ. Καραϊσκάκης) - σύμφωνα με το ιταλικό ρεπορτάζ τοποθετείται για τις 6 Αυγούστου.

Ακολούθως, με διάστημα τριών ημερών μόλις μεταξύ των δύο παιχνιδιών θα συνεχιστούν οι προημιτελικοί (10-13 Αυγούστου), οι ημιτελικοί (17-20 Αυγούστου) και ο τελικός στις 27 Αυγούστου.

Όσον αφορά τώρα το Τσάμπιονς Λιγκ, αυτή θα γίνει στις 7-8 Αυγούστου. 
Το πλάνο είναι να διεξαχθούν εκείνες τις δυο ημέρες οι εναπομείνασες ρεβάνς της φάσης των 16. Οι αναμετρήσεις δηλαδή Μπαρτσελόνα - Νάπολι, Γιουβέντους - Λιόν, Μπάγερν - Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχουν διεξαχθεί οι τέσσερις ρεβάνς και έχουν προκριθεί στα προημιτελικά οι Παρί Σεν-Ζερμέν (απέκλεισε την Ντόρτμουντ), Αταλάντα (απέκλεισε τη Βαλένθια), Ατλέτικο (απέκλεισε τη Λίβερπουλ) και Λειψία (απέκλεισε την Τότεναμ).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ