Αθλητισμος

Ο Ρονάλντο τρόλαρε τον κορωνοϊό και τις άδειες εξέδρες (video)

Δείτε το διπλό «χτύπημα» του Πορτογάλου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο Γιουβέντους-Ίντερ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τρόλαρε τον κορωνοϊό στο Γιουβέντους-Ίντερ ©EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τρόλαρε τις άδειες εξέδρες του γηπέδου της Γιουβέντους μετά την απόφαση να διεξαχθούν τα παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών λόγω κορωνοϊού.

Η πρώτη αγωνιστική  κεκλεισμένων των θυρών λόγω κορωνοϊού πραγματοποιήθηκε  στην Ιταλία το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Μαρτίου, με το μεγάλο ντέρμπι της Γιουβέντους με την Ίντερ να ξεχωρίζει. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να μην σκόραρε, βρήκε όμως το τρόπο να τραβήξει τα φώτα πάνω του. Ο κορωνοϊός έδωσε την αφορμή στον Πορτογάλο σταρ του ποδοσφαίρου να τρολάρει την κατάσταση που επικρατεί στα άδεια γήπεδα της χώρας.

Ο Ρονάλντο, κατεβαίνοντας από το πούλμαν της ομάδας, ξεκίνησε να χαιρετάει το «αόρατο» πλήθος που συνήθως περιμένει την αποστολή της Γιουβέντους. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε high five στον αέρα. Μάλιστα, ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους δεν σταμάτησε εκεί. Μετά την είσοδό του στο γήπεδο, χειροκρότησε προς τις άδειες εξέδρες του σταδίου. 

Η Γιουβέντους δεν επηρεάστηκε από την απουσία των οπαδών της και κατάφερε να κερδίσει 2-0, εκμηδενίζοντας τις ελπίδες της Ίντερ για πρωτάθλημα. Αντίθετα, η «Γηραιά Κυρία» ανέβηκε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας ως άμεσο αντίπαλο πλέον την Λάτσιο, που με 62 βαθμούς βρίσκεται στο -1 από την κορυφή.  

Να σημειωθεί ότι όποιος εργαζόμενος μπήκε στο γήπεδο της Γιουβέντους, πέρασε πρώτα από έλεγχο από τους γιατρούς που περίμεναν στις εισόδους των θυρών για να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάποιος με συμπτώματα κορωνοϊού.

 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ