- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κυρίδου και Μπούρμπου πρώτες στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα U23
Στην κούρσα τα δυο κορίτσια πήραν από την αρχή κεφάλι
Πρώτες στον κόσμο στην κατηγορία κάτω των 23 οι κωπηλάτριες Χριστίνα Μπούρμπου και Μαρία Κυρίδου.
Παγκόσμιες πρωταθλήτριες για πρώτη φορά στην κατηγορία κάτω των 23 αναδείχθηκαν οι Χριστίνα Μπούρμπου και Μαρία Κυρίδου.
Οι δυο Θεσσαλονικιές κωπηλάτριες κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στον τελικό της δικώπου άνευ κι έφτασαν πλέον τα τέσσερα χρυσά μέσα σε σχεδόν ένα χρόνο αφού ήταν πρώτες στο παγκόσμιο εφήβων του 2018, πρώτες στο Ευρωπαϊκό κάτω των 23 του 2018 και πρώτες στους Ολυμπιακούς αγώνες Νέων πέρυσι στο Μπουένος Άϊρες έχοντας νικήσει σε όλους τους αγώνες που έχουν π[άρει μέρος ως πλήρωμα. Πλέον τις περιμένει και το ευρωπαϊκό κάτω των 23 που θα διεξαχθεί στα Γιάννενα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.
Στην κούρσα τα δυο κορίτσια πήραν από την αρχή κεφάλι και έμειναν πρώτες ως το τέλος των 2000μ. και τερματίζοντας σε 7.11.67 αφήνοντας στη δεύτερη θέση τη Ν. Αφρική με 7.16.24 και στη τρίτη τη Ρωσία με 7.18.35.
Συγχαρητήρια Αυγενάκη
Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, συνεχάρη τις Παγκόσμιες πρωταθλήτριες Χριστίνα Μπούρμπου, Μαρία Κυρίδου, όπως και τους «χάλκινους» Γιάννη Καλανδαρίδη, Θανάση Παλαιοπάνο, που διέπρεψαν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας U23.
«Συγχαίρω τις "χρυσές" Χριστίνα Μπούρμπου-Μαρία Κυρίδου και τους "χάλκινους" Γιάννη Καλανδαρίδη-Θανάση Παλαιοπάνο, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας U23! "Αργοναύτες" στη Φλόριδα, τα πληρώματα των δικώπων, τίμησαν την παράδοση της Ελλάδας με το νερό, έχοντας πυξίδα στην πρόοδο» ανέφερε ο υφυπουργός στο λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο άσος της Βαλένθια επιβεβαίωσε την εξαιρετική του κατάσταση και στο ισπανικό πρωτάθλημα
Mετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια
Μία από τις σημαντικότερες μορφές στην ιστορία τoυ βρετανικού ποδοσφαίρου
O ποδοσφαιριστής πέθανε σε ηλικία 33 ετών
Mίλησε σε έντονο ύφος στους παίκτες
Το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στην κλήρωση του δεύτερου προκριματικού γύρου
Ο Έλληνας σούπερ σταρ συνάντησε την Σελίν Ντέπτ και τον σύντροφό της, Μισέλ Καλεμπό
Το παράδοξο του Τζέρεμι Σόχαν
Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι 57 αστυνομικοί τραυματίστηκαν
Σε έναν συγκλονιστικό τελικό
Η βάση αυτής της σχέσης χτίστηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1990
Παρελθόν ο Ολλανδός τεχνικός μετά την απογοητευτική πέμπτη θέση - Το φαβορί για τον πάγκο
Ένας αναλυτικός οδηγός για τη σπουδαία μάχη στη Βουδαπέστη - Προϊστορία, τακτική και τα πρόσωπα-κλειδιά
Πρόκειται για την 20η φορά που σημειώνει τέτοιο ρεκόρ
Η ανάρτηση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ
Ξεπέρασε το δικό του άλμα στα 8.46μ. που είχε κάνει στο Diamond League της Σιάμεν
Η ανακοίνωση της πράσινης ΚΑΕ
Η ανάρτηση του Greek Freak
Η φωτογραφία που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.