Ποιος είναι ο συγγραφέας της αυτοβιογραφίας «Ρεζέρβα» του Πρίγκιπα Χάρι
Τις συστάσεις φέρεται να έκανε ο Τζορτζ Κλούνεϊ
Πρίγκιπας Χάρι: Ποιος είναι ο συγγραφέας της αυτοβιογραφίας του;
Η εκρηκτική και πολυαναμενόμενη αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Χάρι φέρει την υπογραφή του Τζον Τζόζεφ Μέρινγκερ.. Έχει επαινεθεί ως «καλά γραμμένο… ειλικρινές και πειστικό» από την πηγή που μίλησε στους Times. Σε αντίθεση με το «επαναλαμβανόμενο και μονοδιάστατο», όπως ανέφερε, ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ για το Netflix.
Η αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Χάρι ξεκινά με μια σύντομη περιγραφή της κηδείας της μητέρας του πριγκίπισσας Νταϊάνα, πίσω στο 1997. Ο πρίγκιπας Χάρι περιγράφει ότι αισθάνεται να μεγάλωσε σε έναν κλειστό και δυσλειτουργικό θεσμό. Θεωρεί ότι κατά ένα μέρος ευθύνεται για τον θάνατο της μητέρας του.
Το πολυαναμενόμενο βιβλίο του «Spare» («Εφεδρικός») έχει προκαλέσει αντιδράσεις σε όλο τον κόσμο. Οι εκρηκτικές αποκαλύψεις του πρίγκιπα Χάρι έχουν προκαλέσει πονοκέφαλο στο παλάτι. Θα έχει ολέθριες συνέπειες. Και όχι μόνο για τις πολιτικές φιλοδοξίες της Μέγκαν Μαρκλ. Έχει καταφέρει να βρίσκεται απέναντι από την οικογένειά του.
Ο Αμερικανός συγγραφέας και συγγραφέας ο οποίος γράφει με το ψευδώνυμο Τζ. Ρ. Μέρινγκερ., ανέλαβε την ευθύνη να γράψει τα 416 σελίδων απομνημονεύματα του Χάρι «Spare», τα οποία κυκλοφορούν την Τρίτη, με το ζευγάρι να φαίνεται ότι δέθηκε για τις ταραγμένες παιδικές τους ηλικίες. Η αμοιβή του ήταν 1 εκατομμύριο δολάρια ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα για τους οικονομικούς όρους.
Τις συστάσεις μεταξύ του συγγραφέα και του Χάρι φέρεται να έκανε ο ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊπου έχει συνεργαστεί με τον πρώτο και διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον πρίγκιπα.
Σύμφωνα με την Daily Mail άρθρα του Μέρινγκερ έχουν δημοσιευτεί στους New York Times και τους Los Angeles Times, καθώς και σε πολλά άλλα αμερικανικά έντυπα. Είχε επίσης γράψει δύο άλλα απομνημονεύματα διασημοτήτων πριν ξεκινήσει το Spare. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στους Los Angeles Times, το 1998, ήταν φιναλίστ για το Βραβείο Πούλιτζερ στη συγγραφή ρεπορτάζ για το άρθρο του «Resurrecting the Champ» για τον Bob "Bombardier" Satterfield, έναν πυγμάχο βαρέων βαρών που αγωνίστηκε μεταξύ 1945 και 1957. Κέρδισε το βραβείο το 2000 για το άρθρο του «Crossing Over» σχετικά με τον διαχωρισμό στην Αλαμπάμα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το HBO επιστρέφει στο Γουέστερος με μια νέα σειρά βασισμένη στο βιβλίο του George R.R. Martin
Αφορμή το τέλειο βιβλίο «H τελειότητα», υποψήφιο για το Διεθνές Βραβείο Booker
«Δεν μπορείς να βελτιώσεις ένα εργαλείο του οποίου η μορφή ταυτίζεται απόλυτα με τη λειτουργία του»
Μια κλειστή κοινωνία που κρατά βαθιά θαμμένα μυστικά. Μια ντετέκτιβ που παλεύει με τον χρόνο. Κι ένας δολοφόνος που βρίσκεται πιο κοντά απ’ όσο όλοι πιστεύουν.
Με αφορμή τη δημοσιοποίηση 58 απόρρητων εγγράφων της ΚΥΠ, ο διακεκριμένος ιστορικός μιλά για τις κρίσιμες μέρες που σημάδεψαν την Κύπρο
Σήμερα Τετάρτη 28 Ιανουαρίου, στις 19.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Public Συντάγματος
Το μυθιστόρημα «Ο τέλειος γάμος» της Jeneva Rose (μετάφραση Χριστιάννα Σακελλαροπούλου, Εκδόσεις Διόπτρα) κυκλοφορεί στις 4 Φεβρουαρίου
Το χρονικό μιας φιλίας δεμένης με εκλέρ, πουράκια και ρεμπέτικα
Οι προσωπικότητες στη συζήτηση
Το βιβλίο, «Εμμηνόπαυση: Ένας αισιόδοξος οδηγός για τη δεύτερη άνοιξη της γυναίκας» της Davina McCall (μετάφραση Γιάννα Σκαρβέλη, Εκδόσεις Μίνωας), κυκλοφορεί στις 31 Ιανουαρίου
Οι λέσχες ανάγνωσης γίνονται η πιο όμορφη αφορμή για νέες γνωριμίες, συζητήσεις και έμπνευση στην πόλη
Θλίψη στον κόσμο των γραμμάτων για την απώλεια της σπουδαίας μεταφράστριας
Μια προσωπική συζήτηση μακριά από την επικαιρότητα για το οικονομικό-πολιτικό σκηνικό της μεταπολεμικής Ελλάδας και το αύριο της χώρας. Αφορμή το νέο του βιβλίο, «Ελλάδα 1953-2024 - Χρόνος και Πολιτική Οικονομία».
Οι σέκτες, οι αιρέσεις, οι απόκρυφες ομάδες ασκούν πάντα μια γοητεία στην ανθρώπινη φύση. Είναι το μυστήριο πίσω από την κλειστή πόρτα. Το απαγορευμένο.
Ένα βιβλίο που μας καλεί να ξανασκεφτούμε τι σημαίνει μάθηση
Η ελευθερία δεν είναι αφηρημένη ιδέα. Είναι η απουσία φόβου. Κι αυτό, τελικά, είναι το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο.
Το 3,5% στους δρόμους του Ιράν: Σχολιασμός με αφορμή το βιβλίο του Marcel Dirsus, «Πώς ανατρέπονται οι τύραννοι» (Εκδόσεις Μίνωας)
Όσα συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή και επ' ουδενί δεν περιορίζονται εκεί
Τα εκατό δωμάτια ενός βιβλίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.