Βιβλιο

Ο ερωτευμένος «Φρόιντ»: Το νέο μυθιστόρημα της Μάρως Λεονάρδου

Ένα δυνατό και συναρπαστικό μυθιστόρημα, μια σύγχρονη ερωτική ιστορία γεμάτη στιγμές πάθους και υπαρξιακά αδιέξοδα που καθηλώνει

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο ερωτευμένος «Φρόιντ»: Το νέο μυθιστόρημα της Μάρως Λεονάρδου (εκδ. Αρμός)

Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μάρως Λεονάρδου με τίτλο «Ο ερωτευμένος "Φρόιντ"», που κυκλοφορεί από τις εκδ. Αρμός.

Ο Μύρων Βασιλειάδης, γνωστός  ψυχαναλυτικός ψυχοθεραπευτής, μετά από 26 χρόνια γάμουνιώθει ότι ο γάμος του έχει φτάσει σε τέλμα. Σε μια πτήση από Λονδίνο – Θεσσαλονίκη γνωρίζει τη Μπέλλα και την ερωτεύεται. Η Μπέλλα είναι αστρολόγος, ένας άνθρωπος γεμάτη ερωτισμό, πάθος και όρεξη για ζωή. Έχοντας περάσει δια πυρός και σιδήρου από τα παιδικά της χρόνια μέχρι σήμερα, μεγαλώνοντας μόνη το παιδί της, πιστεύει ακόμα στις ανθρώπινη σχέσεις και ψάχνει να βρει τον αληθινό έρωτα.

Τι είναι αυτό που θα καθορίσει την πορεία της σχέσης τους; Τα άστρα ή οι εσωτερικές σκοτεινές δυνάμεις του ασυνείδητου;

Δύο κοσμοθεωρίες, αυτή που θέλει τους ανθρώπους να αποφασίζουν για τη μοίρα με τις επιλογές τους, και αυτή που λέει ότι όλα είναι προδιαγεγραμμένα στον γενέθλιο χάρτη του κάθε ανθρώπου, κονταροχτυπιούνται.

Όλη η αγωνία μιας σχέσης που συναντά αμέτρητα εμπόδια αλλά ο έρωτας που παραμένει παράφορος. Μπορεί, άραγε, ο έρωτας να ξεπεράσει τις συμβάσεις της ζωής και να είναι μαζί οι δύο πρωταγωνιστές;

Ο ερωτευμένος «Φρόιντ» είναι ένα δυνατό και συναρπαστικό μυθιστόρημα! Μια σύγχρονη ερωτική ιστορία γεμάτη στιγμές πάθους και υπαρξιακά αδιέξοδα που καθηλώνει!


Κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία από τις Εκδόσεις Αρμός

www.armosbooks.gr
Με αγορές άνω των 20€ δωρεάν μεταφορικά!
Fb: armos.ekdoseis.ekdiloseis, Insta: armosbooks

εκδόσεις Αρμός

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ