- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
ΗΠΑ: Ανάρπαστο το βιβλίο της Μισέλ Ομπάμα - Πούλησε πάνω από 2 εκατ. αντίτυπα
Σε διάστημα μόλις 2 εβδομάδων
Τα απομνημονεύματα της Μισέλ Ομπάμα έχουν ήδη πωληθεί σε περισσότερα από 2 εκατομμύρια αντίτυπα στις ΗΠΑ και τον Καναδά, σε διάστημα μόλις δύο εβδομάδων, ανακοίνωσε σήμερα ο εκδοτικός οίκος Penguin Random House.
Σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο, που επικαλείται την εταιρεία NPD BookScan, το «Becoming» είναι ήδη το βιβλίο με τις περισσότερες πωλήσεις στις ΗΠΑ για το 2018.
Την ημέρα της κυκλοφορίας του, την 13η Νοεμβρίου, η πρώην Πρώτη Κυρία ξεκίνησε μια περιοδεία προώθησης, στο πλαίσιο της οποίας έκανε εμφανίσεις σε πολλές πόλεις, παρουσία πολλών χιλιάδων ανθρώπων, ενώ τα εισιτήρια, παρά την τσουχτερή τιμή τους ύψους εκατοντάδων δολαρίων, έγιναν ανάρπαστα.
Την επόμενη εβδομάδα, η Μισέλ Ομπάμα επισκέπτεται την Ευρώπη, όπου μεταξύ άλλων θα μεταβεί στο Παρίσι, την προσεχή Τετάρτη.
Σύμφωνα με τον οίκο Penguin Random House (PRH), στην βορειοαμερικανική αγορά έχουν ήδη εκδοθεί 3,4 εκατομμύρια αντίτυπα του «Becoming».
Το βιβλίο έχει ήδη μεταφραστεί σε 31 γλώσσες. Βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων στη Βρετανία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ολλανδία, την Ισπανία και τη Γαλλία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όσα είπαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς στοχαστές της εποχής μας
Ο τόμος προς τιμήν του σε επιμέλεια των πανεπιστημιακών καθηγητών Burkhard Fehr και Παναγιώτη Ροϊλού
Ποτέ δεν με απογοήτευσε αυτός ο Εβραίος συγγραφέας από την Πολωνία, που το 1978 πήρε το Νόμπελ Λογοτεχνίας
Δεν πρόκειται για μια αυστηρή πραγματεία, αλλά για ένα βιβλίο που μετατρέπει τη σύνθετη διαδικασία της αγοράς κατοικίας σε ανθρώπινη κουβέντα.
Από τις Εκδόσεις Βακχικόν, σε μετάφραση Σωτήρη Μηνά
Ένα μυθιστόρημα για όλους όσοι ζουν «σημαδεμένοι» — από την εμφάνιση, από το παρελθόν, από τις συνθήκες
Το Βιβλίο της Ημέρας, από τις Εκδόσεις Gutenberg
Με αφορμή το βιβλίο «Με τη δική σου ματιά μονάχα», η συγγραφέας μιλά αποκλειστικά στην Athens Voice για την πρόκληση να μετατρέψει την κρυφή ζωή της Μάιερ σε μια δυνατή μυθοπλαστική αφήγηση
Το δοκίμιο της συγγραφέα και ιστορικού που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη
Το Βιβλίο της Ημέρας, από τις Εκδόσεις Bell
H συλλογή διηγημάτων «Ουμπίκικους» του Γιώργου Τσακνιά (192 σελίδες, Εκδόσεις Κίχλη), κυκλοφορεί στις 5 Δεκεμβρίου
Η τιμητική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου 2025
Η συλλογή διηγημάτων «Οι Αόρατοι της Γης» είναι το αποτέλεσμα του δημιουργικού διαλόγου των συγγραφέων με ένα έργο της ομότιτλης έκθεσης της Σμαρώς Τζενανίδου
Ο συγγραφέας και μεταφραστής μιλά για το νέο του μεταφραστικό έργο, τη συλλογή του Γεωργιανού συγγραφέα Έρλομ Αχβλεντιάνι «Ο άντρας που έχασε τα λογικά του», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Βακχικόν.
Το «Last Rites» είναι το βιβλίο που έγραψε ο Όζι λίγο πριν φύγει από τη ζωή
Από ένα δάνειο 70.000 λιρών σε πέντε Νόμπελ Λογοτεχνίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.