Βιβλιο

Δεκαήμερο Βιβλιοθεραπείας στον Πολυχώρο Μεταίχμιο

Από 18-28/7 το καλύτερο "σπα" για βιβλιόφιλους

32823-103920.jpg
Κωνσταντίνος Τζήκας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
24159-56939.jpg

Ηλιοθεραπεία, λασποθεραπεία, όμως το καλοκαίρι σηκώνει και... βιβλιοθεραπεία. Αυτό είχαν κατά νου οι Εκδόσεις Μεταίχμιο και αποφάσισαν να διοργανώσουν Δεκαήμερο Βιβλιοθεραπείας.

Το περί ου ο λόγος θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο Μεταίχμιο από την Τετάρτη 18 ως το Σάββατο 28 Ιουλίου 2012. Στο δεκαήμερο παζάρι βιβλίου θα βρεις προσφορές από μια μεγάλη γκάμα βιβλίων για μικρούς και μεγάλους: ελληνική και μεταφρασμένη λογοτεχνία, βιογραφίες, δοκίμια, σύγχρονα και κλασικά εικονογραφημένα παραμύθια, βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων, παιδικές εγκυκλοπαίδειες και πολλά άλλα βιβλία για όλα τα γούστα σε τιμές έκπληξη από 3,33 € έως 9,99 €.

Οι αναγνώστες θα βρουν σε τιμές από -50% έως -75% αριστουργήματα του 20ού αιώνα, λογοτεχνικά βιβλία καταξιωμένων ελλήνων συγγραφέων αλλά και βραβευμένων σύγχρονων συγγραφέων απ’ όλο τον κόσμο, αστυνομικές περιπέτειες και θρίλερ από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του είδους, ενδιαφέρουσες βιογραφίες γραμμένες από έγκυρους μελετητές, δοκίμια και μελέτες από κορυφαίους διανοούμενους, χρονικά και μαρτυρίες, καθώς και άλλες εκδόσεις ποικίλης θεματολογίας που ικανοποιούν διαφορετικές προτιμήσεις αλλά και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις. Τέλος, οι μικροί αναγνώστες δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, αφού έχουν να επιλέξουν συναρπαστικά βιβλία ανάμεσα σε εγκυκλοπαίδειες της σειράς Larousse, σε βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων, σε εικονογραφημένα αλλά και εφηβικά βιβλία.

Επιπλέον, με αγορές άνω των 20 ευρώ θα κερδίσεις 2 ευρώ και με αγορές άνω των 30 ευρώ θα κερδίσεις 3 ευρώ.

Info: Πολυχώρος Μεταίχμιο, Ιπποκράτους 118

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή: 9.00-16.00

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

54ο Φεστιβάλ Βιβλίου 2026 στο Πεδίον του Άρεως
54ο Φεστιβάλ Βιβλίου 2026: 210 εκδοτικοί οίκοι και περισσότερες από 200 εκδηλώσεις στο Πεδίον του Άρεως

Από τις 4 έως τις 20 Σεπτεμβρίου, το μεγάλο ραντεβού του βιβλίου επιστρέφει στην Αθήνα, με 285 περίπτερα, παρουσιάσεις, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και δράσεις για μικρούς και μεγάλους

Η Κατερίνα Αγυιώτη μιλάει για το βιβλίο της «Η τσουλήθρα και άλλες ιστορίες» (εκδόσεις τεχνοδόμιον), για τη ζωή της, τη γραφή, την έμπνευση και το παράδοξο.
Κατερίνα Αγυιώτη: «Το χιούμορ κάνει πιο ανεκτή την ειλικρίνεια πάνω σε θέματα που πονάνε»

Η Κατερίνα Αγυιώτη μιλάει για το βιβλίο της «Η τσουλήθρα και άλλες ιστορίες» (εκδόσεις Τεχνοδόμιον), για τη ζωή της, τη γραφή, την έμπνευση και το παράδοξο

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY