Θεατρο - Οπερα

Κοραλία Καράντη: Υπάρχει προκατάληψη για την ομορφιά

Η συνέντευξη της γνωστής ηθοποιού

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κοραλία Καράντη
Κοραλία Καράντη © YouTube

Η ηθοποιός, Κοραλία Καράντη, μίλησε για την προκατάληψη απέναντι στην ομορφιά, την απώλεια της μητέρας της και την περίοδο του lockdown.

Η Κοραλία Καράντη βρέθηκε στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ και μίλησε για τη δουλειά της και τον ρόλο που έχει η εικόνα σε αυτή. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην περίοδο του lockdown, καθώς και στον πρόσφατο χαμό της μητέρας της, της ηθοποιού Αφροδίτης Γρηγοριάδη, αναφέροντας πώς βίωσε το διάστημα εκείνο.

«Είμαι ένας άνθρωπος που δεν σκορπίζομαι πολύ έτσι κι αλλιώς. Μου αρέσει το σπίτι και μένω μέσα και διαβάζω και βλέπω τηλεόραση. Είχα πάρα πολλά πράγματα να σκεφτώ στη συγκεκριμένη φάση της ζωής μου, να κάνω απολογισμούς. Έχασα πρόσφατα και τη μητέρα μου, η ασθένεια της με απορρόφησε πολύ από το πρώτο κομμάτι της καραντίνας, γιατί κυρίως είχαν την αγωνία να τη συναντώ και να της συμπαραστέκομαι, γιατί δεν ήμασταν στο ίδιο σπίτι. Μετά μετακόμισα, οπότε αναλώθηκα σε τέτοια πράγματα», δήλωσε η γνωστή ηθοποιός.

Η προκατάληψη της ομορφιάς

Μίλησε ακόμα για την προκατάληψη της ομορφιάς και πώς η ίδια έπαιξε με την εικόνα της. «Υπάρχει προκατάληψη, πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι μόνο όμορφος. Να αποδείξεις ότι έχεις μυαλό και ικανότητες. Ένας άσχημος άνθρωπος πείθει ότι κάτι τρέχει μαζί του. Όταν είσαι όμορφος κάνει τους άλλους καχύποπτους, ότι μπορεί μέσα να είναι ακατοίκητο. Εγώ έφτασα στο άλλο άκρο να μην με νοιάζει».

Μάλιστα, αποκαλύπτει πως δεν την πείραξε να πάρει κάποια κιλά ούτε την επηρέασε στο θέατρο. «Μέσα μου θεωρούσα ότι είναι ένας τρόπος να πας κόντρα στην εποχή του φαίνεσθαι», είπε.

Όσο για το τι την τραβάει σε έναν άνθρωπο, όταν τον γνωρίσει, είπε: «Η καλή προαίρεση. Δεν το καταλαβαίνεις αμέσως, αλλά το διαισθάνεσαι. Και η ευγένεια επίσης. Δεν μπορώ τους κακούς ανθρώπους, δεν το αντέχω πια».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νίκο Μιούλι: Ο Αμερικανός συνθέτης μιλά για την ενορχήστρωση του «Ορφέα» του Μοντεβέρντι στην ΕΛΣ
Νίκο Μιούλι: Μοντεβέρντι, μια παλιά συνταγή με απρόσμενη γεύση

Ο Αμερικανός συνθέτης μιλά για την ενορχήστρωση του «Ορφέα» με σύγχρονα όργανα και για τη δύναμη της μουσικής ενός έργου που 419 χρόνια μετά εξακολουθεί να ακούγεται τολμηρό

«Η μάνα μου με πέταξε στη θάλασσα» στην Πειραιώς 260
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η μάνα μου με πέταξε στη θάλασσα» στην Πειραιώς 260

Η παράσταση των Θέμη Πάνου και Βίλιας Χατζοπούλου επιστρέφει στη σκηνή στο πλαίσιο της φθινοπωρινής δέσμης δράσεων «Απόηχοι» του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY