Θεατρο - Οπερα

Τραβιάτα σε σκηνοθεσία Κ. Ρήγου: Ξεκινά η προπώληση εισιτηρίων

Για τις 27, 28, 30 και 31 Ιουλίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τραβιάτα
Τραβιάτα © N. Λούκα / ΕΛΣ

Ξεκινά η προπώληση εισιτηρίων για την Τραβιάτα σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου. Παρουσιάζεται στις 27, 28, 30, 31 Ιουλίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Την Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι ξεκινά στα Ταμεία της ΕΛΣ, στα Εκδοτήρια του Φεστιβάλ Αθηνών, στα Public και online στα ticketmaster.gr και greekfestival.gr η προπώληση εσιτηρίων για την Τραβιάτα.

Δεύτερη καλοκαιρινή παραγωγή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής για το 2019 είναι η δημοφιλέστατη Τραβιάτα του Τζουζέππε Βέρντι, η οποία παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο Ηρώδειο στις 27, 28, 30 και 31 Ιουλίου. Ο άτυχος έρωτας της «Κυρίας με τις καμέλιες» για τον Αλφρέντο Ζερμόν, όπως τον εμπνεύστηκε και τον μελοποίησε ο Τζουζέππε Βέρντι μέσα από μελωδίες οναδικής δύναμης, οι οποίες γράφονται ανεξίτηλα στο μυαλό και στην καρδιά, θα ζωντανέψει σε μια νέα παραγωγή σε μουσική διεύθυνση Λουκά Καρυτινού και σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου.

Η Τραβιάτα θα αποτελέσει το οπερατικό ντεμπούτο του σκηνοθέτη, χορογράφου και διευθυντή του Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Κωνσταντίνου Ρήγου, ο οποίος στην πολυετή πορεία του, εκτός από τη χορογραφική του δραστηριότητα, έχει σκηνοθετήσει με μεγάλη επιτυχία από θεατρικές παραστάσεις μεγάλης κλίμακας, όπως Bossa Nova, Τιτανικός, Τα κόκκινα φανάρια και Άνεμος (στο Εθνικό Θέατρο), Ρωμαίος και Ιουλιέττα, έως μεγάλες παραγωγές μιούζικαλ, όπως Καμπαρέ, Rocky Horror Show, Ερωτόκριτος κ.ά.

Περισσότερα για την παράσταση στο Athens Voice City Guide

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ