- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Charli XCX εξομολογείται τη μάχη της με την ψυχική υγεία και το άγχος
Η ποπ σταρ μιλά ανοιχτά για τη δημοσιότητα, τα social media και την πίεση μετά την τεράστια επιτυχία του «Brat»
Η Charli XCX αποκαλύπτει ότι περνά τη δυσκολότερη ψυχική φάση της ζωής της, μιλά για την πίεση των social media και το νέο της άλμπουμ, Music, Fashion, Film
Η Βρετανίδα μουσικός Charli XCX αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά και με απόλυτη ειλικρίνεια για τις έντονες δυσκολίες που αντιμετωπίζει με την ψυχική της υγεία.
Καθώς προετοιμάζεται για την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ με τίτλο «Music, Fashion, Film» στις 24 Ιουλίου, η Charli XCX φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του περιοδικού Rolling Stone και προχωρά σε μια βαθιά εξομολόγηση για το πώς βιώνει τη ζωή κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας.
Η πίεση των social media και η αποστασιοποίηση
Αν και στο παρελθόν η Charli XCX ήταν μια καλλιτέχνιδα με έντονη ψηφιακή παρουσία, αποκαλύπτει ότι πλέον έχει επιλέξει να μένει offline, καθώς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιδεινώνουν το άγχος της.
«Ο δημόσιος διάλογος γύρω από μένα είναι πολύ έντονος και μερικές φορές γίνεται εξαιρετικά ανυπόφορος», δήλωσε. «Ξέρω ότι ο κόσμος ίσως δεν με πιστεύει, αλλά πρόσφατα παλεύω τόσο πολύ με την ψυχική μου υγεία που, αν θέλω να είμαι ειλικρινής, βρίσκομαι στη χειρότερη ψυχολογική κατάσταση που έχω υπάρξει ποτέ στη ζωή μου. Τα συναισθήματά μου είναι απίστευτα ασταθή αυτή τη στιγμή».
Σε αυτή τη δύσκολη φάση, η ίδια αποκάλυψε ότι βρίσκει στήριξη στον Μάτι Χίλι, τον frontman του συγκροτήματος The 1975, ο οποίος τη βοηθά να διαχειριστεί την κατάσταση με τον δικό του τρόπο.
Οι διευκρινίσεις για το νέο άλμπουμ και η Madonna
Πέρα από τα προσωπικά της, η Charli XCX ξεκαθάρισε ότι το νέο της άλμπουμ δεν θα είναι ροκ, παρά τις φήμες που πυροδότησε ο τίτλος του lead single «Rock Music». Η ίδια εξήγησε ότι προσπαθεί να απομακρυνθεί από τον ήχο του προηγούμενου άλμπουμ της, «Brat», το οποίο είχε γίνει παγκόσμιο φαινόμενο.
Οι στίχοι της μάλιστα προκάλεσαν την αντίδραση της Madonna (η οποία ετοιμάζει το «Confessions II»), η οποία σχολίασε: «Αν η πίστα σου φαίνεται νεκρή, ίσως παίζεις λάθος μουσική».
Η Charli XCX απάντησε ότι οι στίχοι της αφορούν αποκλειστικά τη δική της σχέση με το «Brat» και αποθέωσε τη σύγχρονη dance/electronic σκηνή.
Παράλληλα, αναφέρθηκε στο ιδιαίτερο εξώφυλλο του δίσκου της, όπου ποζάρουν εμβληματικές προσωπικότητες όπως ο Τζον Κέιλ των Velvet Underground, ο σχεδιαστής Μαρκ Τζέικομπς και ο θρυλικός σκηνοθέτης Μάρτιν Σκορσέζε, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι η μουσική του δίσκου δεν θα έχει αναφορές στη ροκ των Velvet Underground, καθώς προτιμά να δημιουργεί απομονωμένη στον δικό της κόσμο.
Μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει δύο κομμάτια: το κιθαριστικό Rock Music και το SS26. Η Charli XCX θα επιστρέψει στη σκηνή τον Αύγουστο, κάνοντας το πρώτο της headline στο φεστιβάλ Reading & Leeds, μαζί με Fontaines D.C., Raye, Florence + The Machine, Dave και Chase & Status.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ποπ σταρ μιλά ανοιχτά για τη δημοσιότητα, τα social media και την πίεση μετά την τεράστια επιτυχία του «Brat»
Την Κυριακή 21 Ιουνίου δίνουμε ραντεβού από τις 20:00 έως τις 22:00
Λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου δίσκου, το θρυλικό συγκρότημα προσφέρει μια σπάνια ματιά στα παρασκήνια
Η βασίλισσα της ποπ προσκαλεί τους θαυμαστές της για μια αποκλειστική ακρόαση του πολυαναμενόμενου Confessions II
«Δεν θα σταματήσω ποτέ να δίνω την καρδιά μου και τον εαυτό μου», δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής
Από τη Μαρία Φαραντούρη και τον Νίκο Ξυδάκη έως τη Μαρία Κάλλας και τη σύγχρονη τέχνη
Μεγάλα ονόματα της dance, techno και house σκηνής έρχονται στην Αθήνα
Ελπίζει να δώσουν μερικές «συναυλίες τον επόμενο χρόνο»
Η ευρωπαϊκή περιοδεία ξεκίνησε με διθυράμβους και την Τετάρτη 24/6 θα είναι ξανά στο Release Athens
«Δεν χάθηκε ποτέ η πίστη μας», δήλωσε ο 64χρονος τραγουδιστής από το Νιου Τζέρσεϊ
Το έργο του Ορέστη Καραμανλή ήταν ένα καθαρά συμμετοχικό έργο που δεν μπορούσε να ολοκληρωθεί δίχως τον κόσμο
Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του, το «Brat» όχι μόνο δεν έχει χάσει τη λάμψη του, αλλά μοιάζει πιο επίκαιρο από ποτέ
Ο νέος κύκλος που ξεκίνησε φέτος στο Φεστιβάλ εστιάζει στη σύγχρονη μουσική ως ολιστική εμπειρία
Το «The Age Of Everything» θα είναι διαθέσιμο από τις 2 Οκτωβρίου
Μια ζωή γεμάτη ταξίδια, μουσική και περιπέτειες. Από ένα υπόγειο στο Αμβούργο και την ορχήστρα του Πολεμικού Ναυτικού μέχρι την Τζαμάικα και τα μεγαλύτερα καλοκαιρινά stages
Ο πρωτοπόρος της ελληνικής ροκ, που έφερε τον «ηλεκτρισμό» στα μουσικά πράγματα της χώρας, μιλάει στην ATHENS VOICE
«Ο Γιάννης μου το χάρισε, μαζί με τη φιλία του και τον ευχαριστώ» δήλωσε ο δημοσιογράφος
Με την μεγάλη τους περιοδεία, με τίτλο Celebrating 50 years, έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα
Το αφιέρωμα απέδειξε τη διαχρονικότητα των δύο μεγάλων καλλιτεχνών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.