Μουσικη

Οι Deep Purple στην Ιαπωνία, με την πρωθυπουργό Σανάε Τακαΐτσι τους υποδέχεται ως φαν

Η Τακαΐτσι συνάντησε το συγκρότημα στο Τόκιο και δήλωσε στον Ίαν Πέις «είσαι θεός»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι Deep Purple στην Ιαπωνία, με την πρωθυπουργό Σανάε Τακαΐτσι τους υποδέχεται ως φαν
©Facebook/Rock Documented

Oι Deep Purple σε περιοδεία στην Ιαπωνία, συνάντησαν την Τακαϊστσι στο Τόκιο που εξέφρασε τον θαυμασμό της και προσέφερε δώρο στον Πέις

Η θρυλική μπάντα των Deep Purple έτυχε θερμής υποδοχής στο Τόκιο, καθώς η πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, Σανάε Τακαΐτσι, συναντήθηκε μαζί τους σε μια ιδιαίτερα προσωπική και συμβολική στιγμή για την ίδια.

Δηλωμένη θαυμάστρια του συγκροτήματος εδώ και δεκαετίες, η πρωθυπουργός της Ιαπωνίας δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της, φτάνοντας στο σημείο να πει στον ντράμερ Ίαν Πέις «είσαι ο θεός μου», σε μια χαρακτηριστική στιγμή αυθεντικής λατρείας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, μοιράστηκε αναμνήσεις από τη συμμετοχή της σε tribute band των Deep Purple, ενώ του προσέφερε και ένα ιδιαίτερο δώρο: ένα σετ ιαπωνικών drumsticks με την υπογραφή της.


Η επιστροφή στην Ιαπωνία, μια χώρα-σύμβολο για το συγκρότημα

Η επίσκεψη των Deep Purple στην Ιαπωνία συνδέεται με τη βαθιά ιστορική σχέση του συγκροτήματος με τη χώρα, ήδη από την εποχή του εμβληματικού live άλμπουμ Made in Japan.

Το συγκρότημα ξεκινά την περιοδεία του στην Ιαπωνία αυτό το Σαββατοκύριακο, με πρώτη στάση το Nippon Budokan, έναν χώρο-ορόσημο για την παγκόσμια ροκ σκηνή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σανάε Τακαΐτσι, πέρα από τη μουσική της αγάπη για το hard rock και τα ντραμς, έχει ασχοληθεί και με δραστηριότητες όπως το καράτε, η κατάδυση και η οδήγηση μοτοσικλέτας, στοιχεία που συνθέτουν μια πολυσχιδή προσωπικότητα με έντονο δυναμισμό.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY