- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Προς sold out οδεύει η συναυλία των Gorillaz στο Release Athens x SNF Nostos 2026
Το 70% των εισιτηρίων για τη συναυλία του συγκροτήματος έχει ήδη διατεθεί
Με εξαιρετικά γρήγορους ρυθμούς η προπώληση των εισιτηρίων για τη συναυλία των Gorillaz στο Release Athens x SNF Nostos 2026
Την Πέμπτη 25 Ιουνίου, οι Gorillaz έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Το πρωτοποριακό project του Ντέιμον Άλμπαρν των Blur αναμένεται να μας προσφέρει μια εκρηκτική οπτικοακουστική εμπειρία στην Πλατεία Νερού, στο πλαίσιο του Release Athens x SNF Nostos 2026. Με ανακοίνωση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το φεστιβάλ ενημερώνει τους οπαδούς του σχήματος πως τα εισιτήρια εξαντλούνται με ταχύτατους ρυθμούς! Πιο συγκεκριμένα, το 70% αυτών έχει ήδη διατεθεί.
Δείτε εδώ την ανάρτηση του Release Athens Festival:
Οι Gorillaz θα επισκεφτούν τη χώρα μας την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2026. Λίγους μήνες νωρίτερα και συγκεκριμένα τον Μάρτιο, το συγκρότημα αναμένεται να κυκλοφορήσει το ένατο συνολικά στούντιο άλμπουμ του με τίτλο «The Mountain».
Δημιουργήθηκαν το 1998 από τον Ντέιμον Άλμπαρν και τον Βρετανό κομίστα Jamie Hewlett και αποτέλεσαν εξαρχής ένα καινοτόμο μουσικό εγχείρημα, το οποίο χάρισε κάποιες από τις πλέον αξιομνημόνευτες στιγμές της βρετανικής σκηνής, από το millenium κκι έπειτα. Με το ομώνυμο ντεμπούτο τους να πουλάει 7 εκατομμύρια αντίτυπα συνολικά, το project μπήκε τελικά στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες ως το πλέον επιτυχημένο εικονικό μουσικό συγκρότημα. Ιδιαίτερα επιτυχημένο ήταν και το «Plastic Beach» άλμπουμ του 2010, με τις συνολικές πωλήσεις να φτάνουν τα 8 εκατομμύρια.
Όλα αυτά τα χρόνια, οι Gorillaz έχουν πραγματοποιήσει συναυλίες σε όλο τον κόσμο, ενώ κομβική στιγμή στην καριέρα τους αποτέλεσαν οι εμφανίσεις τους στο Λονδίνο το περασμένο καλοκαίρι, όπου γιόρτασαν την 25η επέτειό τους, γνωρίζοντας την αποθέωση από κριτικούς και κοινό.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το μουσικό σύνολο Les Arts Florissants ερμηνεύει Μπαχ με όργανα εποχής
Το ανδρόγυνο στιλ και οι πυρετικές κραυγές του ενσάρκωσαν το πνεύμα και τον ήχο της ροκ κοσμογονίας
Ο διαγωνισμός τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί στην Αυστρία τον Μάιο
Ο πρόεδρος Χέρτσογκ χαιρετίζει την απόφαση της EBU
Υπήρξε βασικό μέλος των Blues Brothers, του συγκροτήματος των Τζον Μπελούσι και Νταν Ακρόιντ
Η σπουδαία καλλιτέχνιδα επιστρέφει στη χώρα μας
Ποιες χώρες ανακοίνωσαν ότι θα απέχουν από τον διαγωνισμό
Με το νέο του άλμπουμ «Ανάμεσα» ανανεώνει το ελληνικό τραγούδι. Πριν βρεθεί «Ανάμεσα σε φίλους» στο Παλλάς, ταξιδέψαμε μαζί του ακούγοντας και μιλώντας
Ένα από τα σημαντικότερα ονόματα του σύγχρονου metal ήχου
Οι παραγωγοί του Voice 102.5 μιλούν για το ραδιόφωνο
Σχέδιο με το σύνθημα «Another Prick in the Wall» μετά τις προσβλητικές δηλώσεις
Το βίντεο φαινόταν να προωθεί τη καμπάνια του κατά της παράνομης μετανάστευσης
Το πρόγραμμα της εορταστικής μουσικής βραδιάς - Με έργα από την Αναγέννηση έως τον 20ό αιώνα
Η ποπ σταρ μοιράστηκε το επίσημο τρέιλερ του φιλμ «The Eras Tour: The Final Show»
Μια ονειρική βραδιά για τους νοσταλγούς του πανκ ροκ των 90s
Ο Ασάφ Αβιντάν μιλάει στην Athens Voice για τον νέο του δίσκο, τις δυσκολίες και όσα του έλειψαν από τις ζωντανές εμφανίσεις, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του Floyd
Η θέση των διαχειριστών των πνευματικών δικαιωμάτων του Μίκη με αφορμή το ζήτημα της περιοδείας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.