- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Depeche Mode: Στη Μονεμβασιά ο Dave Gahan με την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του, Jennifer Eleni Sklias
Για μια ακόμη χρονιά απολαμβάνει τις χαρές του ελληνικού καλοκαιριού
Depeche Mode: Το story της συζύγου του Dave Gahan, Jennifer Eleni Sklias, στο Instagram, από την επίσκεψή τους στη Μονεμβασιά.
Για μια ακόμη χρονιά, ο τραγουδιστής των Depeche Mode, Dave Gahan, απολαμβάνει τις χαρές του ελληνικού καλοκαιριού. Μαζί με την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του, Jennifer Eleni Sklias, βρέθηκαν στον τόπο καταγωγής της, τη Λακωνία και συγκεκριμένα στο Κάστρο της Μονεμβασιάς. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που το ζευγάρι επισκέπτεται τη χώρα μας, ύστερα από τις περσινές διακοπές τους στην Ύδρα. Η Sklias ξενάγησε τον σύζυγο της στο Κάστρο, το οποίο και συγκεντρώνει πλήθος αμερικανών τουριστών κάθε χρόνο. Δείτε τη φωτογραφία που ανέβηκε στον λογαριασμό “Depeche Mode Europe” του Instagram, ύστερα από σχετικό story της Sklias.
Dave Gahan: Στη Μονεμβασιά ο τραγουδιστής των Depeche Mode, μαζί με τη σύζυγό του Jennifer Eleni Sklias
H Jennifer Eleni Sklias γεννήθηκε στις 21 Νοεμβρίου του 1969 στη Νέα Υόρκη και είναι ηθοποιός, συγγραφέας και παραγωγός. Μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη, ωστόσο η καταγωγή της είναι ελληνική καθώς η μητέρα της ήταν μετανάστρια από την περιοχή της Σπάρτης. Μία από τις πιο γνωστές εμφανίσεις της ήταν αυτή στο video του τραγουδιού των Depeche Mode “Suffer Well”, το οποίο και έγραψε ο Dave Gahan για τους εθισμούς του αλλά και το πως κατάφερε να ξεφύγει από αυτούς. Μαζί με τον γιο της James έχουν ιδρύσει την εταιρεία παραγωγής ταινιών “18 Bleecker Films”, της οποίας το πιο πρόσφατο δημιούργημα είναι το “Data Management”, ταινία επιστημονικής φαντασίας μικρούς μήκους η οποία εκτυλίσσεται σε σκηνικό της δεκαετίας του 1970, με ρετρό και φουτουριστική αισθητική. Μπορείτε να δείτε το teaser του film παρακάτω:
Η δεκαετία του 1990 δεν ήταν και η πιο εύκολη για τον Dave Gahan, καθώς ύστερα και από τη μετακόμιση του στο Λος Άντζελες το 1991, τα προβλήματα από τη συχνή χρήση ουσιών είχαν πολλαπλασιαστεί. Στις 28 Μαΐου του 1996 θα είναι ουσιαστικά νεκρός για δύο λεπτά, με τον ίδιο να θυμάται αργότερα στο περιοδικό Arena πως τα ναρκωτικά στον οργανισμό του θα μπορούσαν, σύμφωνα με τους γιατρούς, «να σκοτώσουν ένα άλογο». Ένα από τα άτομα τα οποία στάθηκαν στον Gahan, στη μεγαλύτερη δοκιμασία της ζωής του, υπήρξε η φίλη του μέχρι τότε Jennifer, με την οποία ήρθαν πολύ κοντά όταν και ο Dave ξεκίνησε το μακρύ ταξίδι προς την ανάρρωση και ανάκαμψη του. Παντρεύτηκαν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το 1999 και είναι μαζί έκτοτε. Ήταν ο τρίτος γάμος του Gahan, με τον αμέσως προηγούμενο να είναι με την εκδότρια και εκπρόσωπο των Depeche Mode στην Αμερική, Teresa Conroy, ο οποίος και κράτησε για τέσσερα μόλις χρόνια. Με την Jennifer Sklias έχουν δύο παιδιά, την κόρη του Stella Rose, καθώς και τον James Rogers-Gahan, γιο της Sklias από προηγούμενη σχέση τον οποίο και υιοθέτησε ο Dave.
Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Jennifer Sklias τιμάει συχνά την ελληνική της καταγωγή, μιλώντας για συγγενικά της πρόσωπα και τις αναμνήσεις της με αυτά, αλλά και ανεβάζοντας φωτογραφίες από διάφορα μέρη της χώρας μας τα οποία έχει επισκεφτεί. Στο παρακάτω post μιλάει για τη γιαγιά της, η οποία απεβίωσε πέρυσι και καταγόταν από τη Συκιά Λακωνίας.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μιχάλης Εμμανουηλίδης, Μαριάννα Βασιλείου και Αυρήλιος Καρακώστας μιλάνε για το σημείο συνάντησης του γκρουπ με τον σκηνοθέτη και μοιράζονται αγαπημένα τραγούδια τους
Μια playlist με τα αγαπημένα του τραγούδια
Το «The Boys of Dungeon Lane» κυκλοφορεί στις 29 Μαΐου - Ακούστε το πρώτο δείγμα γραφής
Πώς δημιουργήθηκε ένα από τα σημαντικότερα σύμβολα του ροκ;
Μία από τις σημαντικότερες μπάντες των τελευταίων 25 ετών στην Πλατεία Νερού
Κλασική, τζαζ και ορχηστρική μουσική στην Αθήνα
Το νέο της επαγγελματικό βήμα και η συνεργασία με την Δήμητρα Κούστα
Θυμόμαστε το ντεμπούτο του γκρουπ εν αναμονή της εμφάνισής τους στο Release Athens x SNF Nostos
«Κυριά Χαρά με λέει», αποκάλυψε η σπουδαία ερμηνεύτρια
Το επιδραστικό σχήμα ανακοίνωσε καινούργια σειρά μηνιαίων κυκλοφοριών
Ένα φεστιβάλ, 16 διαφορετικές συναυλίες - Τι θα ακούσουμε και θα δούμε στο Θέατρο «Δόρα Στράτου»
Θυμόμαστε το εμβληματικό άλμπουμ, εν αναμονή της εμφάνισης του γκρουπ στο Release Athens 2026
Η αντιπαράθεση με αφορμή το τραγούδι «Lola»
Το μεγάλο ερώτημα παραμένει ωστόσο η κατάσταση της υγείας της
Γνωστές επιτυχίες «φωτίστηκαν» αλλιώς
Με στοιχεία από την blues και τη soul μουσική και στίχους που αντλούν υλικό από τις προσωπικές του ιστορίες, προσπαθεί να δημιουργήσει έναν διαφορετικό κόσμο
Μια πνευματική ανάταση με το Πασχαλινό Ορατόριο του Μπαχ
Συνεχίζει την περιοδεία του στο εξωτερικό
Μια συνειδητή απομάκρυνση από την ποπ ευκολία
Πολίτες ταξίδεψαν από όλο τον κόσμο για το μεγάλο μουσικό γεγονός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.