- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Evanescence: Επετειακή έκδοση για το «Fallen», 20 χρόνια μετά την κυκλοφορία του
Περιέχει και ένα ακυκλοφόρητο demo της επιτυχίας «Bring Me to Life»
Evanescence: Επανακυκλοφορεί το επιτυχημένο άλμπουμ, το οποίο περιείχε τις επιτυχίες «Bring Me to Life», «Going Under» και «My Immortal»
Οι Evanescence γιορτάζουν φέτος την 20ή επέτειο κυκλοφορίας του πρώτου, εξαιρετικά επιτυχμένου άλμπουμ τους «Fallen».
Για τον όγο αυτό, ο ιστορικός αυτός δίσκος θα επανακυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου του 2023 στην αυθεντική, αλλά και σε Super Deluxe Edition, όπως επίσης και σε βινύλιο.
Κάθε εκδοχή θα περιλαμβάνει μια σειρά από demos, ακυκλοφόρητο υλικό, B-sides και ζωντανές ηχογραφήσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός ακυκλοφόρητου demo της μεγαλύτερης επιτυχίας του συγκροτήματος «Bring Me to Life».
Αλλα αντικείμενα που θα βρουν οι θαυμαστές των Evanescence μέσα στη συλλογή είναι ένα βιβλίο με σημειώσεις της τραγουδίστριας Εϊμι Λι (Amy Lee), ένα πικάπ με το λογότυπο της μπάντας, μία μεγάλη αφίσα και ένα σετ από καρφίτσες με σμάλτο.
«Είκοσι χρόνια αργότερα, αυτό το άλμπουμ δεν σήμαινε ποτέ τόσο πολλά», έγραψε η Λι στον πρόλογο του βιβλίου. «Το “Fallen” έγινε το σάουντρακ για τις πρώτες αγάπες, τους χωρισμούς, τους γάμους, των τελευταίων αντίων, των φιλιών και αμέτρητων άλλων στιγμών σε τόσες πολλές ζωές… για να μην αναφέρω τη δική μου. Είμαι για πάντα ευγνώμων που συμμετείχα σε αυτό το πρότζεκτ».
Μετά από κάποιες κυκλοφορίες που δεν είχαν μεγάλη απήχηση, το 2003 οι Evanescence έκαναν το ντεμπούτο τους στη μεγάλη αγορά με το «Fallen», το οποίο περιείχε τις μεγάλες επιτυχίες «Bring Me to Life», «Going Under» και «My Immortal».
Το άλμπουμ –και έκτο L.P. με τις περισσότερες πωλήσεις στον 21ο αιώνα– εκτόξευσε το συγκρότημα στη δόξα. Το «Bring Me to Life» ξεπέρασε το 1,2 δισ. views στο YouTube.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Μας άφησες θησαυρούς Μαίρη Λίντα»
Από τον Γιώργο Ζαμπέτα στο Happening, τους Magic De Spell και τη Rockarolla. Θυμάται το καλοκαίρι που ξεκίνησαν όλα και μιλά για μια ζωή που κύλησε ολόκληρη μέσα στη μουσική
«Το πιο δύσκολο είναι ότι δεν μπορώ να σε αγγίξω», έγραψε η κόρη του Πρίγκηπα του Σκότους
Η νέα τραγουδοποιός μιλά για το πρώτο της single, την άδεια Θεσσαλονίκη, το κρασί και τη νοσταλγία που, όταν βρίσκει ρυθμό, παύει να κοιτάζει πίσω.
2 ημέρες, 2 stages κάθε μέρα, 13 ώρες μουσικής ημερησίως, 18+ διεθνείς artists
Η βιρτουόζος βιολίστρια μιλά στην ATHENS VOICE για την εμφάνισή της στο 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου
«Επιβλήθηκε ως κορυφαία ερμηνεύτρια, χάρη στο μεγάλο ταλέντο της, το οποίο ποτέ δεν σπατάλησε»
Τραγούδησε για τον έρωτα και τον χωρισμό, σημαδεύοντας μια ολόκληρη εποχή
Η ζωή, οι συνεργασίες και η διαδρομή μιας γυναίκας που σημάδεψε το ελληνικό τραγούδι
Μερικές φορές η απόδραση έχει κύματα. Μερικές φορές έχει διπλή κάσα. Στα Χανιά έχει και τα δύο.
Eπισκέπτες και ντόπιοι, διαφορετικές ηλικίες αλλά κοινή αγάπη για τον χορό και την καλή μουσική
Στα highlights η Ενάτη του Μπετόβεν που θα παρουσιαστεί ακριβώς την επέτειο του θανάτου του μεγάλου συνθέτη, αλλά και η εμφάνιση της ΚΟΑ στο εμβληματικό Concertgebouw στο Άμστερνταμ
Η Φωτεινή Ζιώγα γράφει για το Rock in Athens του 1985 και το FOMO του 2026
Ξεκαθαρίζει τι ήταν το λευκό αντικείμενο που έπεσε στο μικρόφωνό του
«Θεσσαλονίκη, δεν ξεχνάμε, ήσουν η πρώτη πόλη της Ευρώπης που μας κάλεσε να παίξουμε λάιβ»
Η συγγραφέας Θεοδώρα Ιωαννίδου μας μιλά για τη βραδιά του φεστιβάλ που είναι αφιερωμένη στις γενοκτονίες Αρμενίων, Ποντίων και Ασσυρίων
Το πρώτο μουσικό βίντεο της K-pop που φτάνει σε αυτό το ορόσημο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.