Μουσικη

Ο Keanu Reeves το έζησε rock με την μπάντα του, Dogstar, στο Λος Άντζελες

Ο John Wick παίζει και μπάσο

giannis-mpelesiotis.jpg
Γιάννης Μπελεσιώτης
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κιάνου Ριβς: Ροκάρει με τη μπάντα του Dogstar στο Λος Άντζελες.
© Miikka Skaffari / Getty Images

Κιάνου Ριβς: Ο αστέρας Χόλιγουντ τζαμάρει σε ένα ακόμα live του συγκροτήματός του Dogstar στο Λος Άντζελες. 

Πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό πως ο διάσημος αστέρας του Χόλιγουντ και το μεγαλύτερο ίντερνετ sensation της εποχής μας Κιάνου Ριβς, έπαιξε ξανά ζωντανά με την alternative ροκ μπάντα Dogstar στο πλαίσιο του Bottlerock Napa Valley Festival της Καλιφόρνια. Πριν λίγες ώρες ο φακός τον συνέλαβε σε μία ακόμα ζωντανή εμφάνιση στο Λος Άντζελες και όπως ήταν φυσικό συγκέντρωσε πάλι τα διθυραμβικά σχόλια των fans του ανά τον κόσμο.

Η ιστορία του συγκροτήματος Dogstar πηγαίνει αρκετά χρόνια πίσω και συγκεκριμένα το 1991. Ο κινηματογραφικός John Wick ήταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη της, ο μπασίστας και η backup φωνή της. Μέσα από μία συνέντευξη του στο Billboard αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να συναντήσει ξανά μουσικά τον frontman Μπρετ Ντόμροουζ και τον ντράμερ Ρομπ Μέιλχαουζ. «Μου έλειψε να παίζουμε μαζί, μου έλειψε να γράφουμε μαζί, μου έλειψε να παίζουμε μουσική ζωντανά μαζί. Είναι κάτι που μου πάντα μου έλειπε» είπε ο 58χρονος ηθοποιός. Αυτό το επιβεβαιώνουν και τα φλας των δημοσιογράφων, καθώς ο Ριβς σε κάθε εμφάνιση των Dogstar φαίνεται ολοκληρωμένος και τρισευτυχισμένος.

Κιάνου Ριβς: Ροκάρει με τη μπάντα του Dogstar στο Λος Άντζελες.
© Miikka Skaffari / Getty Images

Η τριάδα εμφανίστηκε ζωντανά για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια τον Οκτώβριο του 2022 σε ένα tour στην Ιαπωνία. Ξεκίνησαν να παίζουν τραγούδια από τα άλμπουμ τους «Our Little Visionary» και «Happy Ending», ενώ πρόσθεσαν και μερικά καινούργια μέλη που θα είναι μέρος του νέου δίσκου. Από την επιστροφή τους και σε συνδυασμό με τη δύναμη του διαδικτύου έγιναν γνωστές και λεπτομέρειες από τα πρώτα χρόνια του συγκροτήματος και τον περίεργο τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκαν ο Ριβς με τον Ντόμροουζ.

Dogstar: "32 Stories"

Οι δυο τους γνωρίστηκαν για πρώτη φορά σε ένα σουπερ μάρκετ και αμέσως κόλλησαν. Βρισκόντουσαν τότε στα χρόνια της νιότης και έτσι θέλησαν να φτιάξουν μία μπάντα με πολύ προκλητικό όνομα, έτσι προέκυψε το BFS (Big F@@cking Sound). Τελικά λίγο αργότερα κατέληξαν στο Dogstar. Το τρίτο μέλος του γκρουπ εκείνη την εποχή ήταν ο Κρεγκ Μίλερ και έπαιξαν για πρώτη φορά μαζί σε ένα φεστιβάλ Μέταλ στο Μιλγουόκι το 1992. Ο Μίλερ σύντομα απόχωρησε και ο Ντόμροουζ ανέλαβε τα φωνητικά.

Εξαιτίας της πολλά υποσχόμενης καριέρας του Κιάνου Ριβς στο Χόλιγουντ αλλά και την αποβολή της τότε συντρόφου Τζένιφερ Σάιμ το 1999 οι Dogstar διαλύθηκαν. Η πανδημία αποτέλεσε την αιτία τα μέλη να ξαναβρεθούν και να αρχίσουν να παίζουν μουσική σε πρώτο στάδιο στο σπίτι του Μέιλχαουζ.

Κιάνου Ριβς: Ροκάρει με τη μπάντα του Dogstar στο Λος Άντζελες.
© Kevin Winter / Getty Images

Από τότε το συγκρότημα είναι πολύ active και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Από τον Ιούλιο του 2022 έχουν τον λογαριασμό τους στο Instagram στον οποίο δημοσιεύουν και φωτογραφίες τους από τα θρυλικά 90s.  

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ