- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Οι Aerosmith ανακοίνωσαν την αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους μετά από 50 χρόνια στη σκηνή
Τζο Πέρι: «Νομίζω ότι ήρθε η ώρα»
Οι Aerosmith ανακοίνωσαν την αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους - «Peace Out Farewell Tour» έπειτα από 50 χρόνια σκηνικής παρουσίας.
Mετά από τη συμπλήρωση 50 και πλέον χρόνων στη ροκ σκηνή, οι Aerosmith ανακοίνωσαν ότι θα αποχαιρετήσουν το κοινό τους με μία περιοδεία που θα ξεκινήσει το φθινόπωρο.
Η αποχαιρετιστήρια περιοδεία θα έχει τίτλο «Peace Out» και θα ξεκινήσει στις 2 Σεπτεμβρίου από τη Φιλαδέλφεια.
Η σειρά των 40 ημερομηνιών, η οποία περιλαμβάνει μια στάση στη γενέτειρα του συγκροτήματος, τη Βοστώνη, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, θα ολοκληρωθεί στις 26 Ιανουαρίου στο Μόντρεαλ.
«Peace Out – μετά από 50 χρόνια, 10 παγκόσμιες περιοδείες και πάνω από 100 εκατομμύρια κοινού, ήρθε η στιγμή για μια τελευταία φορά», αναφέρει η ανακοίνωση του συγκροτήματος στο Instagram.
«Νομίζω ότι ήρθε η ώρα», είπε ο κιθαρίστας Τζο Πέρι στο Associated Press.
«Είναι μια ευκαιρία να γιορτάσουμε τα 50 χρόνια παρουσίας», πρόσθεσε ο Πέρι. «Ποτέ δεν ξέρεις πόσο ακόμη θα είναι όλοι υγιείς για να το κάνουμε αυτό… Έχει περάσει καιρός από τότε που κάναμε μια πραγματική περιοδεία. Κάναμε τις εμφανίσεις στο Βέγκας, που ήταν κάτι το υπέροχο. Ήταν διασκεδαστικό, αλλά (είμαστε) κάπως ανυπόμονοι να επιστρέψουμε στο δρόμο».
View this post on Instagram
Ο ντράμερ του συγκροτήματος Τζόι Κρέιμερ, όπως ανακοίνωσε το συγκρότημα δεν θα συμμετάσχει στην περιοδεία.
«Ενώ ο Τζόι Κρέιμερ παραμένει ένα αγαπημένο ιδρυτικό μέλος των Aerosmith, δυστυχώς πήρε την απόφαση να μην ακολουθήσει τις προγραμματισμένες ημερομηνίες της περιοδείας για να εστιάσει την πλήρη προσοχή του στην οικογένεια και την υγεία του», ανέφερε η δήλωση.
«Η αδιαμφισβήτητη και θρυλική παρουσία του Τζόι πίσω από το drum kit θα μας λείψει πολύ».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο βιρτουόζος πιανίστας Ντένις Κοζούχιν ερμηνεύει όλα τα Κοντσέρτα του συνθέτη σε δύο συναυλίες
Από το ΧΙΠ ΧΟΠ CON 2026 μέχρι το «Μπλουζ του Μικρού Πρίγκιπα» του Γιάννη Αγγελάκα
Το δυναμικά ανερχόμενο αθηναϊκό dj duo μιλάει στην ATHENS VOICE
Η τελετή απονομής έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 23 Μαΐου
«Στον κατεξοχήν ανδροκρατούμενο κόσμο της τζαζ, οι χώροι για συζήτηση μεταξύ γυναικών είναι ελάχιστοι»
Δείτε το video clip που κάνει πρεμιέρα στο athensvoice.gr - Ο Βαγγέλης Ορφανίδης μιλά για το νέο single και την Αθήνα ως «σπίτι»
Κατά τη διάρκεια συναυλίας στην Πράγα
«Αυτό μας προκαλεί ναυτία και μας κάνει έξαλλους», δήλωσε ο Άλεξ Καπράνος
Η συζήτηση που είχε με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ
Ο δημιουργός της μεγάλης επιτυχίας «Karma Chameleon» αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη στη μουσική του
Από φανατικός θαυμαστής έγινε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος
Μιλήσαμε με τον Ολλανδό πιανίστα και συνθέτη με αφορμή την πρώτη του εμφάνιση στην Αθήνα, στον Φιλολογικό Σύλλος Παρνασσός
Το συγκρότημα του Ντέιμον Άλμπαρντ παρουσίασε το νέο άλμπουμ με καλεσμένους-έκπληξη και οικοδεσπότη τον Ράιαν Γκόσλινγκ
Οι νύχτες της Πλατείας Νερού όπως αποθανατίστηκαν από πέντε γυναίκες φωτογράφους
Ο front-man της θρυλικής μπάντας των 80’s «Culture Club» θα βρεθεί στη μουσική σκηνή του διαγωνισμού
Kαθώς για περίπου τρία χρόνια ζούσε σε ένα μικρό τροχόσπιτο
Ο Νόαμ Μπετάν θα ερμηνεύσει το «Michelle»
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εντυπωσιάζει στο πρώτο single Burial από τη νέα ταινία της A24
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.