Μουσικη

Με καρκίνο στον προστάτη ο Τιμ Κόμερφορντ των Rage Against the Machine

«Με γονάτισε»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο μπασίστας των Rage Against the Machine Τιμ Κόμερφορντ έχει καρκίνο στον προστάτη
Ο μπασίστας των Rage Against the Machine Τιμ Κόμερφορντ έχει καρκίνο στον προστάτη © EPA/ANTHONY ANEX

Rage Αgainst the Machine - O μπασίστας Τιμ Κόμερφορντ έχει καρκίνο στον προστάτη

Ο Τιμ Κόμερφορντ, ο μπασίστας των Rage Against the Machine, ανακοίνωσε ότι έχει καρκίνο στον προστάτη. Ο Tim Commerford παραδέχτηκε ότι βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με ένα «σκληρό ψυχολογικό ταξίδι», επισημαίνοντας ότι έβγαλε τον προστάτη πριν από δύο μήνες.

«Δίνω μάχη και είναι δύσκολο. Μπορεί να μην φαίνεται, αλλά το να καταφέρω να κάνω μια συζήτηση και να μην με "πνίξει" το συναίσθημα είναι μια νίκη για μένα. Είναι μια μικρή νίκη» ανέφερε σε συνέντευξή του στο SPIN ο μουσικός των Rage Against the Machine.

O Τιμ Κόμερφορντ εξήγησε ότι έχει ξεκινήσει προσπάθεια να βρει ομάδες υποστήριξης, προκειμένου να τον βοηθήσουν συναισθηματικά.

Rage Against The Machine  -  Killing In The Name  -  1993

«Ο καρκίνος με γονάτισε» - Η μεγάλη δοκιμασία για τον μπασίστα των Rage Against the Machine

 «Η σωματική ταλαιπωρία μετά την εγχείρηση (σ.σ. για την αφαίρεση του προστάτη)... Δεν έχω ξανανιώσει ποτέ τέτοιον πόνο. Πάντα ένιωθα ότι είχα πολύ μεγάλη ανοχή στον πόνο και αυτό με γονάτισε» συνέχισε ο μπασίστας των Rage Against the Machine.

Και πρόσθεσε: «Ακόμα δεν έχω καταφέρει να σηκωθώ, παρόλο που γυμνάζομαι και κάνω διάφορα, ψυχολογικά, η ζημιά είναι σοβαρή. Μου είναι πολύ δύσκολο να μην καταρρεύσω και να μην γίνω συναισθηματικός».

Στην ερώτηση «πώς ανακάλυψες ότι έχεις καρκίνο», απάντησε ότι η διάγνωση έγινε όταν επιχείρησε να κάνει ασφάλεια ζωής. Τα αρχικά ευρήματα από τις εξετάσεις επιβεβαιώθηκαν από τη βιοψία, όπως είπε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ