Μουσικη

Ο Όζι Όσμπορν «δεν μπορεί να περπατήσει» μετά από επέμβαση στη σπονδυλική στήλη

Παρομοίασε την περίοδο αυτή με το όταν ήταν εξαρτημένος τοξικομανής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ozzy Osbourne
Ozzy Osbourne / © EPA/PAUL BUCK

Όζι Όσμπορν: Δεν μπορεί να περπατήσει μετά από επέμβαση

Ο Όζι Όσμπορν αποκαλύπτει ότι «δεν μπορεί να περπατήσει για πολύ» μετά από τη χειρουργική επέμβαση στη σπονδυλική στήλη του. Ο 73χρονος τραγουδιστής υποβλήθηκε στην επέμβαση τον Ιούνιο, αλλά παραδέχτηκε ότι ανησυχεί ότι δεν θα μπορέσει να εμφανιστεί στην επόμενη μεγάλη συναυλία του, η οποία είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στη Φινλανδία τον Μάιο του 2023.

«Είναι τόσο σκληρό γιατί θέλω να είμαι εκεί έξω. Θέλω να το κάνω. Αυτή η αναθεματισμένη χειρουργική επέμβαση που έκανε αυτός ο τύπος. Καταραμένη κόλαση, δεν έχετε ιδέα», είπε στο SiriusXM. «Το θέμα είναι ότι το κεφάλι μου είναι εντάξει, η δημιουργικότητά μου είναι εντάξει, η φωνή μου εντάξει, αλλά δεν μπορώ να περπατήσω πολύ τώρα», αποκάλυψε.

«Δεν μπορώ να σας πω πόσο απογοητευτική έχει γίνει η ζωή. Είναι απίστευτο πώς προχωράς στη ζωή και ένα ηλίθιο πράγμα μπορεί να τα χαλάσει όλα για πολύ καιρό», ανέφερε.
«Ποτέ δεν ήμουν τόσο καιρό άρρωστος στη ζωή μου. Όταν ήμουν ένας κακοδιάθετος μεθυσμένος τοξικομανής δεν έμενα έξω για τόσο πολύ. Είναι εξίσου απογοητευτικό», τόνισε.

Πριν μερικούς μήνες η σύζυγος του Σάρον Όσμπορν είχε πει στο νέο της σόου «The Talk» στην βρετανική τηλεόραση, «Ο Όζι θα προχωρήσει σε μια μεγάλη επέμβαση την Δευτέρα και θα πρέπει να είμαι εκεί. Πραγματικά, θα καθορίσει το υπόλοιπο της ζωής του». Η Σάρον Όσμπορν δεν είχε αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εγχείρηση του συζύγου της, πάντως, πέρυσι, ο ίδιος ο Όζι Όσμπορν είχε πει πως χρειάζεται μία ακόμα επέμβαση στον αυχένα, ύστερα από την πτώση που είχε το 2019 -δεν γνωρίζουμε, όμως, αν η Όσμπορν αναφερόταν σε αυτό. 

Επιπλέον, ο Όσμπορν έκανε γνωστό πίσω στο 2020 πως πάσχει από την νόσο του Πάρκινσον. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ