Μουσικη

Ποιος είναι ο Jack Harlow και γιατί μας έχει τρελάνει

Νέος, με ιδιαίτερη προσωπικότητα, επιτυχημένες συνεργασίες και singles που γίνονται επιτυχίες

img_0163.jpg
Αθηνά Κλήμη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Jack Harlow

Jack Harlow: Ο νεαρός αμερικανός rapper, η συνεργασία του με Eminem και Lil Nas X και οι μουσικές επιτυχίες του.

Είναι 24 ετών, γοητευτικός, με σγουρό μαλλί, εμφανίστηκε ως εκκολαπτόμενος rapper το 2020 (καραντινάτος rapper, θα έλεγε κανείς) και μας έχει κάνει να μιλάμε για αυτόν και να δείχνουμε ένα respect. Απίστευτο... Τόσο σύντομα, τόσο μικρός και τόσο γρήγορα.

Jack Harlow - WHATS POPPIN feat. Dababy, Tory Lanez, & Lil Wayne [Official Video]

Ήταν Ιανουάριος του 2020, όταν ο νεαρός αμερικανός artist Jack Harlow έκανε το ντεμπούτο του με το single «What’s Poppin». Στη αρχή οι περισσότεροι σκέφτηκαν ότι έχει την τύχη του πρωτάρη. To single έφτασε στο #1 του Billboard, έγινε TikTok Viral και έγινε ξεκάθαρα το summer hit του 2020, ειδικά μετά το remix του που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2020.

 

 

Τα ντουέτα πήγαν και ήρθαν με το ντουέτο του με το Lil Nas X και τον Eminem να κάνουν θραύση και να τον απογειώνουν.

Lil Nas X, Jack Harlow - INDUSTRY BABY (Official Video)

Ο ίδιος μάλιστα φαίνεται πως έκανε ένα όνειρο πραγματικότητα αφού, όπως έχει πει σε γνωστό μουσικό περιοδικό, ο Eminem ήταν η μουσική επιρροή του. Και όχι μόνο... Έχει και πολλές γυναικείες μουσικές επιρροές. «Αγαπούσα τη Fergie. Αγαπώ την Gwen Stefani. Αλλά νομίζω ότι πολλοί άντρες δυσκολεύονται να βρουν τον εαυτό τους στη μουσική των γυναικών». Κρατήστε το αυτό!

Eminem - Killer (Remix) [Official Audio] ft. Jack Harlow, Cordae

Νέος, με ιδιαίτερη προσωπικότητα o Jack, ο οποίος είναι γαλλικής και ιρλανδικής καταγωγής, μεγάλωσε στο Λούισβιλ με τον μικρότερο του αδερφό και κάπου εκεί ανακάλυψε τη «φάση» του.

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ