- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Drake ανακοίνωσε την απόσυρση των υποψηφιοτήτων του στις κατηγορίες Καλύτερο Ραπ Άλμπουμ και Καλύτερη Ραπ Ερμηνεία των βραβείων Grammy.
Την απόφασή του να αποσύρει τις υποψηφιότητές του από δύο κατηγορίες των βραβείων Grammy γνωστοποίησε ο Drake.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το Variety, η Εθνική Ακαδημία Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης των ΗΠΑ επιβεβαίωσε ότι ο Καναδός καλλιτέχνης απέσυρε τις υποψηφιότητές του στις κατηγορίες Καλύτερο Ραπ Άλμπουμ για το «Certified Lover Boy» και την Καλύτερη Ραπ Ερμηνεία για το «Way 2 Sexy» με τους Future και Young Thug.
Το κίνητρο του Drake δεν είναι ξεκάθαρο, αλλά η Ακαδημία θα διατηρήσει και τις δύο κατηγορίες με τέσσερις υποψηφίους.
Στο παρελθόν, ο Drake είχε μια περίπλοκη σχέση με τα Grammy, ζητώντας το 2020 να αντικατασταθούν τα βραβεία με «κάτι νέο που μπορούμε να δημιουργήσουμε με την πάροδο του χρόνου και να το μεταδώσουμε στις επόμενες γενιές» μετά την αποτυχία του συναδέλφου του Καναδού καλλιτέχνη The Weeknd να είναι υποψήφιος.
Ο Drake έχει επίσης εκφράσει την απογοήτευσή του για τις δικές του προηγούμενες υποψηφιότητες και νίκες. Ο καλλιτέχνης φέρεται να αρνήθηκε να υποβάλει το mixtape του «More Life» για υποψηφιότητα για Grammy το 2018 και παραπονέθηκε για το γεγονός ότι η Ακαδημία Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης τον αναγνώρισε ως καλλιτέχνη ραπ μόνο όταν οι επιτυχίες του εκείνη την εποχή ήταν στο είδος της ποπ. Το single του «Hotline Bling» προτάθηκε και κέρδισε το βραβείο Καλύτερου Ραπ Τραγουδιού και Καλύτερης Ραπ Συνεργασίας στην τελετή απονομής των βραβείων το 2017.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Μας άφησες θησαυρούς Μαίρη Λίντα»
Από τον Γιώργο Ζαμπέτα στο Happening, τους Magic De Spell και τη Rockarolla. Θυμάται το καλοκαίρι που ξεκίνησαν όλα και μιλά για μια ζωή που κύλησε ολόκληρη μέσα στη μουσική
«Το πιο δύσκολο είναι ότι δεν μπορώ να σε αγγίξω», έγραψε η κόρη του Πρίγκηπα του Σκότους
Η νέα τραγουδοποιός μιλά για το πρώτο της single, την άδεια Θεσσαλονίκη, το κρασί και τη νοσταλγία που, όταν βρίσκει ρυθμό, παύει να κοιτάζει πίσω.
2 ημέρες, 2 stages κάθε μέρα, 13 ώρες μουσικής ημερησίως, 18+ διεθνείς artists
Η βιρτουόζος βιολίστρια μιλά στην ATHENS VOICE για την εμφάνισή της στο 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου
«Επιβλήθηκε ως κορυφαία ερμηνεύτρια, χάρη στο μεγάλο ταλέντο της, το οποίο ποτέ δεν σπατάλησε»
Τραγούδησε για τον έρωτα και τον χωρισμό, σημαδεύοντας μια ολόκληρη εποχή
Η ζωή, οι συνεργασίες και η διαδρομή μιας γυναίκας που σημάδεψε το ελληνικό τραγούδι
Μερικές φορές η απόδραση έχει κύματα. Μερικές φορές έχει διπλή κάσα. Στα Χανιά έχει και τα δύο.
Eπισκέπτες και ντόπιοι, διαφορετικές ηλικίες αλλά κοινή αγάπη για τον χορό και την καλή μουσική
Στα highlights η Ενάτη του Μπετόβεν που θα παρουσιαστεί ακριβώς την επέτειο του θανάτου του μεγάλου συνθέτη, αλλά και η εμφάνιση της ΚΟΑ στο εμβληματικό Concertgebouw στο Άμστερνταμ
Η Φωτεινή Ζιώγα γράφει για το Rock in Athens του 1985 και το FOMO του 2026
Ξεκαθαρίζει τι ήταν το λευκό αντικείμενο που έπεσε στο μικρόφωνό του
«Θεσσαλονίκη, δεν ξεχνάμε, ήσουν η πρώτη πόλη της Ευρώπης που μας κάλεσε να παίξουμε λάιβ»
Η συγγραφέας Θεοδώρα Ιωαννίδου μας μιλά για τη βραδιά του φεστιβάλ που είναι αφιερωμένη στις γενοκτονίες Αρμενίων, Ποντίων και Ασσυρίων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.