Μουσικη

Bruce Springsteen: Η σύλληψή του «κατέβασε» τη διαφήμιση της Jeep

Η αυτοκινητοβιομηχανία απέσυρε τη διαφήμιση του δημοφιλούς τραγουδιστή μετά τη γνωστοποίηση της σύλληψής του τον Νοέμβριο.

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μπρους Σπρίνγκστιν κυκλοφόρησε το άλμπουμ «Streets of Philadelphia»
Ο Μπρους Σπρίνγκστιν © EPA/STIAN LYSBERG SOLUM

Η Jeep απέσυρε τη διαφήμισή της με πρωταγωνιστή τον Bruce Springsteen μετά τη γνωστοποίηση της σύλληψής του τον Νοέμβριο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΤΜΖ, τον περασμένο Νοέμβριο, ο Bruce Springsteen είχε συλληφθεί με την κατηγορία της οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών, επικίνδυνης οδήγησης και κατανάλωσης αλκοόλ. 

Το περιστατικό συνέβη στο Εθνικό Κέντρο Αναψυχής του Νιού Τζέρσεϊ της Αμερικής. Μία υπάλληλος της υπηρεσίας του Εθνικού Πάρκου επιβεβαίωσε στους New York Times πως η σύλληψη πραγματοποιήθηκε στις 14 Νοεμβρίου και «ο Springsteen ήταν συνεργάσιμος κατά την διάρκεια της σύλληψης. 

Μία ακόμα πηγή ισχυρίστηκε ότι το ποσοστό αλκοόλης στο αίμα του καλλιτέχνη ήταν στο 0.02, στο 25% του νόμιμου ορίου του Νιού Τζέρσεϊ.

Μετά την είδηση για τη σύλληψη του καλλιτέχνη, η γνωστή εταιρία αυτοκινήτων Jeep απέσυρε από τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα διαφημιστικό μήνυμα, στο οποίο ο Springsteen φαίνεται να οδηγεί ένα όχημα της εταιρίας. Το εν λόγω διαφημιστικό προβλήθηκε στη διάρκεια της μετάδοσης -από το CBS- του «Super Bowl». Η διαφήμιση με τίτλο «The Middle» ήταν η πρώτη του εμφάνιση σε τέτοιου είδους υλικό. 

«Θα ήταν ακατάλληλο εκ μέρους μας να σχολιάσουμε τις λεπτομέρειες ενός γεγονότος που μόνο διαβάσαμε και δεν μπορούμε να διασταυρώσουμε», είπε εκπρόσωπος της Jeep και πρόσθεσε:

«Αλλά είναι και συνετό να σταματήσουμε την προβολή της διαφήμισης μέχρι να διασταυρωθούν τα πραγματικά γεγονότα. Το μήνυμα της διαφήμισης για την ενότητα και την κοινότητα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Όπως και το μήνυμα πως η κατανάλωση αλκοόλ και η οδήγηση δεν πάνε μαζί».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ