- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Γιώργος Χρανιώτης Live
Από το σανίδι στο Survivor και τώρα στη σκηνή του Faust με τη μπάντα του Imitate your Mother
Γιώργος Χρανιώτης: Συνέντευξη με τον ηθοποιό και μουσικό
Είναι νέος, ωραίος, καλός ηθοποιός και πολύ ενδιαφέρον άνθρωπος. Λάτρης των ταξιδιών, των extreme sports και της θάλασσας. Στον ελεύθερό του χρόνο ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και κάνει σερφ, αφού όπως άλλωστε και ο ίδιος λέει «τ’ απόνερα, διώχνουν τις έγνοιες». Εκφράζεται μέσω του θεάτρου και της μουσικής και όσοι έχουν ακούσει τη μπάντα του μιλάνε με τα καλύτερα λόγια.
Πολλά πράγματα κάνεις. Πάντα τόσο δραστήριος ήσουν;
Όχι πάντα. Πολλές φορές διανύω και περιόδους τεμπελιάς. Αυτόν τον καιρό όμως με έχει πιάσει το δημιουργικό μου και δεν ησυχάζω με τίποτα. Μου αρέσει να δουλεύω σε πράγματα που αγαπώ.
Ποιο είναι το χαρακτηριστικό σου που θέλεις να σε ξέρει ο κόσμος;
Νομίζω η ευγένεια και η ανησυχία που με διακατέχει. Δυο λέξεις που τελευταία έχω αρκετά στο μυαλό μου και που πολλές φορές με έχουν βοηθήσει πολύ στη ζωή μου. Έχω καταλάβει πόσο σημαντικές είναι αυτές οι δυο έννοιες για αυτό και φροντίζω να τις φέρω πάντα μαζί μου.
Λένε ότι η υποκριτική είναι δύσκολο επάγγελμα, κατάθεση ψυχής. Ισχύει;
Η ψυχή μου βρίσκεται διαρκώς υπό το κράτος του πειρασμού, παρόλο που αντιστέκεται. Δύσκολη η αντίσταση, αλλά όταν πραγματώνεται έχει πολύ ενδιαφέρον και πολύ πλάκα.
Σε έχουμε δει σε ταινίες, σίριαλ, θέατρα και στο Survivor. Θα έβλεπες τον εαυτό σου μελλοντικά να ασχολείται με κάτι διαφορετικό από την υποκριτική;
Θα ήθελα να είμαι χρήσιμος γενικά στη ζωή μου. Η υποκριτική και η μουσική με κάνουν αυτή τη περίοδο να αισθάνομαι έτσι. Είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε άλλη χρήσιμη και όχι απαραίτητα χρηστική ιδιότητα.
Το Survivor σε άλλαξε σαν άνθρωπο;
Έχω πειραματιστεί κυρίως με την επιβίωση και όχι με την διαβίωση στη ζωή μου. Βρίσκω περισσότερη αξία στη δυσκολία και όχι στην ευκολία.
Φοβάσαι;
Δεν παραδέχομαι ποτέ ότι φοβάμαι ακόμη και αν το κάνω. Κάποια στιγμή θα ωριμάσω και ίσως τότε το παραδεχτώ.
Ποιο είναι το πιο σημαντικό πράγμα που αποκόμισες από το παιχνίδι αυτό;
Ζωή.
Η μπάντα σου σκίζει. Πότε να περιμένουμε το επόμενο live;
Την Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου οι imitate your mother, η μπάντα μου θα κάνει live στο αγαπημένο μας αθηναϊκό μαγαζί Faust. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Σας περιμένουμε.
Info: Ο Γιώργος Χρανιώτης γράφει στίχους, τραγουδάει και παίζει με τις φυσαρμόνικες και το ντέφι του. O Πάνος Βελούζος στη σύνθεση, το στίχο, την κιθάρα και τα φωνητικά, ο Παύλος Ζήσου στην ενορχήστρωση, το μπάσο και τα φωνητικά και ο Άγγελος Τάνης στα drums και όλα τα υπόλοιπα κρουστά.
Είσοδος: 5 ευρώ (7 ευρώ με κράτηση – χωρίς ποτό)
Kαλαμιώτου 11 & Αθηναϊδος 12
Πληροφορίες – Κρατήσεις: FAUST, 210 3234095, www.faust.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το μουσικό σύνολο Les Arts Florissants ερμηνεύει Μπαχ με όργανα εποχής
Το ανδρόγυνο στιλ και οι πυρετικές κραυγές του ενσάρκωσαν το πνεύμα και τον ήχο της ροκ κοσμογονίας
Ο διαγωνισμός τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί στην Αυστρία τον Μάιο
Ο πρόεδρος Χέρτσογκ χαιρετίζει την απόφαση της EBU
Υπήρξε βασικό μέλος των Blues Brothers, του συγκροτήματος των Τζον Μπελούσι και Νταν Ακρόιντ
Η σπουδαία καλλιτέχνιδα επιστρέφει στη χώρα μας
Ποιες χώρες ανακοίνωσαν ότι θα απέχουν από τον διαγωνισμό
Με το νέο του άλμπουμ «Ανάμεσα» ανανεώνει το ελληνικό τραγούδι. Πριν βρεθεί «Ανάμεσα σε φίλους» στο Παλλάς, ταξιδέψαμε μαζί του ακούγοντας και μιλώντας
Ένα από τα σημαντικότερα ονόματα του σύγχρονου metal ήχου
Οι παραγωγοί του Voice 102.5 μιλούν για το ραδιόφωνο
Σχέδιο με το σύνθημα «Another Prick in the Wall» μετά τις προσβλητικές δηλώσεις
Το βίντεο φαινόταν να προωθεί τη καμπάνια του κατά της παράνομης μετανάστευσης
Το πρόγραμμα της εορταστικής μουσικής βραδιάς - Με έργα από την Αναγέννηση έως τον 20ό αιώνα
Η ποπ σταρ μοιράστηκε το επίσημο τρέιλερ του φιλμ «The Eras Tour: The Final Show»
Μια ονειρική βραδιά για τους νοσταλγούς του πανκ ροκ των 90s
Ο Ασάφ Αβιντάν μιλάει στην Athens Voice για τον νέο του δίσκο, τις δυσκολίες και όσα του έλειψαν από τις ζωντανές εμφανίσεις, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του Floyd
Η θέση των διαχειριστών των πνευματικών δικαιωμάτων του Μίκη με αφορμή το ζήτημα της περιοδείας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.