Μουσικη

City Fest: To μεγάλο party της Αthens Voice και της Κlik Records

Baby Guru live και DJ sets από George Mouchtaridis & Head Handlers στην Πατησίων

4169-207182.JPG
Γιώργος Δημητρακόπουλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
116041-258463.JPG

City Fest. Party: To νέο μουσικό ραντεβού που δίνει η Αthens Voice και η Κlik Records λίγους μήνες μετά το Athens Spring Party στην Πλατεία Θεάτρου. Αυτή τη φορά στη Στοά της Πατησίων 99 & Κοδριγκτώνος. Live από τους Baby Guru με την πρόσφατη κυκλοφορία τους στην Klik Records [με παγκόσμια διανομή από τη Γερμανική Word and Sound] "Sunshine Special" με ελληνικό στίχο και αναφορές στην ελληνική ποπ σκηνή των seventies.  Μια έκπληξη που ξεκίνησε με το πρώτο ελληνόφωνο κομμάτι τους στο άλμπουμ Μarginalia.

image

Οι Prins Obi, King Elephant, Sir Kosmiche έξι χρόνια μετά το πρώτο start στα τέλη του 2009 θα παίξουν ζωντανά μαζί με το νέο μέλος τους Kon Kon [δημιουργού και του προσωπικού του πρότζεκτ Banquettes and the Tennis Shoes] στη σκηνή που θα στηθεί στη Πατησίων. Επιλογές από την psych rock-pop πορεία τους με τη φωνή του Prins Obi και την kraut ρυθμολογία του Κing Elephant. 

Το party θα συνεχιστεί με DJ Set από τον συντονιστή και mastemind του Pepper, Γιώργο Μουχταρίδη και την ομάδα των Head Handlers.

image

>>Στοά Πατησίων, Πατησίων 99 και Κοδριγκτώνος, Έναρξη: 21.30, Eίσοδος 5 ευρώ. Στις 18/12.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ