- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Πρώτη εμφάνιση του Χένρι Καβίλ μετά το ατύχημα στα γυρίσματα του «Highlander»
Ο ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφία με το πόδι του σε νάρθηκα
Η νέα εκδοχή του «Highlander» φιλοδοξεί να αναβιώσει την κλασική ταινία του 1986, όπου πρωταγωνιστούσαν οι Κρίστοφερ Λαμπέρ και Σον Κόνερι
Ο Χένρι Καβίλ δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες μετά τις αναφορές για τραυματισμό καθώς προετοιμαζόταν για τον ρόλο του στην επερχόμενη ταινία «Highlander», γεγονός που αναγκάζει την παραγωγή να καθυστερήσει έως το 2026, σύμφωνα με το Deadline.
Αν και δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες για τη φύση του τραυματισμού του Καβίλ, η κατάσταση θεωρείται αρκετά σοβαρή ώστε να ανασταλεί προσωρινά το γύρισμα της πολυαναμενόμενης ταινίας.
Ο ηθοποιός ωστόσο εμφανίστηκε πριν από μερικές ώρες δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου στη μια τον βλέπουμε με νάρθηκα. Οι φωτογραφίες συνοδεύονταν και από το ποίημα «Invictus» του William Ernest Henley, γραμμένο το 1875 και δημοσιευμένο το 1888. Είναι ένα από τα πιο γνωστά αγγλικά ποιήματα για την αντοχή και την αποφασιστικότητα μπροστά στις δυσκολίες.
Η νέα εκδοχή του Highlander φιλοδοξεί να αναβιώσει την κλασική ταινία του 1986, όπου πρωταγωνιστούσαν οι Κρίστοφερ Λαμπέρ και Σον Κόνερι. Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Τσαντ Σταχέλσκι, δημιουργός της σειράς John Wick, ενώ το καστ περιλαμβάνει σπουδαία ονόματα, όπως οι Ράσελ Κρόου, Ντέιβ Μπαουτίστα και Τζίμον Χούνσου. Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από έναν αθάνατο Σκωτσέζο ξιφομάχο που αναμετράται με άλλους αθάνατους πολεμιστές, με στόχο να κερδίσει μια μοναδική και πανίσχυρη δύναμη.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ανακοινώθηκε ο φετινός προγραμματισμός στο Γαλλικό Ινστιτούτο
Η νέα ταινία του Αλεχάντρο Γκ. Ινιάριτου προκαλεί αντικρουόμενες αντιδράσεις
Ο συγγραφέας του τελευταίου μυθιστορήματος σχολιάζει τα ονόματα που ακούγονται για τον ρόλο
Ένα συναρπαστικό ταξίδι στην άβυσσο μιας αινιγματικής κακοποιού
Καθαρόαιμη περιπέτεια κλιμακούμενου σασπένς και αμείωτης δράσης, που απευθύνεται τόσο στους φαν του Μπραντ Πιτ όσο και στους ζωόφιλους.
Χειμαρρώδης περιπέτεια που ποντάρει στην ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα η οποία σχηματίζεται από τα υπαρξιακά άγχη των ηρώων
Παρότι το υλικό για κάτι πιο καινοτόμο είναι εκεί, η σκηνοθέτρια Τζόρτζια Όκλεϊ προτιμά να βασιστεί μόνο στις αψεγάδιαστες ερμηνείες και το υψηλό επίπεδο της καλλιτεχνικής διεύθυνσης.
Το φιλμ απέσπασε τρεις υποψηφιότητες στα βραβεία Goya
Στήριξη του Ελληνικoύ σινεμά, των νέων δημιουργών και της σύγχρονης κινηματογραφικής δημιουργίας
Έντονες επικρίσεις δέχεται ο σκηνοθέτης Βέρνερ Χέρτζογκ για την αμφιλεγόμενη επιλογή του
Ένα προσωπικό ταξίδι στην οπτικοακουστική μνήμη του Λιβάνου, φτιαγμένο εξολοκλήρου από αρχειακό υλικό
Ο σταρ του Χόλιγουντ δηλώνει πως η ΑΙ δεν θα φέρει το τέλος του κινηματογράφου
Πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 13 Νοεμβρίου
Μια 13χρονη και μια υποψήφια Playmate
H βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός θα παραλάβει το Womenlands Excellence Award
«Μετακομίζει» στο Eurimages του Συμβουλίου της Ευρώπης
To φιλμ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 25 Νοεμβρίου
Οι κριτικές ήταν συντριπτικά θετικές, με την ταινία να συγκεντρώνει ποσοστό 95% στο Rotten Tomatoes
Πότε θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες
Πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη την ερχόμενη Πέμπτη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.