- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Star Wars: Starfighter - Πρώτη ματιά στη νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Ράιαν Γκόσλινγκ
Ο σκηνοθέτης Σον Λέβι μοιράστηκε την πρώτη εικόνα από το φιλμ που θα κυκλοφορήσει το 2027
Ο σκηνοθέτης Σον Λέβι αποκάλυψε την πρώτη εικόνα από το Star Wars: Starfighter με πρωταγωνιστή τον Ράιαν Γκόσλινγκ - Η πρεμιέρα ορίστηκε για το 2027.
Ο Σον Λέβι, σκηνοθέτης της επερχόμενης ταινίας Star Wars: Starfighter, μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία από το πολυαναμενόμενο πρότζεκτ, στην οποία εμφανίζεται ο Ράιαν Γκόσλινγκ μαζί με τον συμπρωταγωνιστή του Φλιν Γκρέι.
Ο Γκόσλινγκ είχε παρουσιαστεί επίσημα ως ο πρωταγωνιστής της ταινίας τον περασμένο χρόνο, στο πλαίσιο του ετήσιου Star Wars Celebration στο Τόκιο.
Η ιστορία τοποθετείται πέντε χρόνια μετά το The Rise of Skywalker (2019), ενώ τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον περασμένο μήνα.
Ο Λέβι δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα, στην οποία εμφανίζεται ο Γκόσλινγκ μαζί με τον συμπρωταγωνιστή του, Φλιν Γκρέι. «Κάπου στη Μεσόγειο Θάλασσα #Starfighter», έγραψε ο σκηνοθέτης στη λεζάντα της εικόνας.
Σύμφωνα με το επίσημο δελτίο Τύπου της Lucasfilm, η ταινία αποτελεί «μια ολοκαίνουργια αυτόνομη περιπέτεια» και «μια αυθεντική ιστορία σε χρονική περίοδο που δεν έχει εξερευνηθεί ξανά στο σύμπαν του Star Wars». Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 28 Μαΐου 2027.
Στο καστ συμμετέχουν επίσης οι Μία Γκοθ, Ματ Σμιθ, Άαρον Πιερ, Έιμι Άνταμς και Σάιμον Μπερντ. Ο Λέβι δήλωσε ότι η εμπειρία του να δημιουργήσει μια νέα ιστορία στο σύμπαν του Star Wars είναι «όνειρο ζωής».
Η τελευταία ταινία του, Deadpool & Wolverine, έγινε η πιο εμπορικά επιτυχημένη ταινία με σήμανση R στην ιστορία, με έσοδα 1,33 δισ. δολάρια παγκοσμίως.
Το επόμενο κεφάλαιο του franchise που θα δούμε στη μεγάλη οθόνη είναι το The Mandalorian and Grogu, το οποίο έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 22 Μαΐου 2026.
(Με πληροφορίες του ΝΜΕ)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η βιογραφική ταινία σπάει ταμεία παγκοσμίως - Κατακόρυφη αύξηση στο streaming επιτυχιών του «βασιλιά της ποπ»
Πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 2 Οκτωβρίου
Δύο μήνες μετά τη μεγάλη του νίκη για το «Sinners, ο ηθοποιός παραδέχεται πως δεν έχει βρει ακόμη την κατάλληλη θέση
Το βιογραφικό φιλμ για τον βασιλιά της ποπ ξεπερνά το Oppenheimer και το Bohemian Rhapsody, παρά τις κακές κριτικές
Η συμφωνία χρειάζεται πλέον μόνο την έγκριση του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ
Το φαινόμενο δεν αφορά μόνο τον Μάικλ Τζάκσον
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός απέδειξε πως εκτελεί μόνη τις επικίνδυνες σκηνές των ταινιών της
Τι αναφέρει δημοσίευμα του Hollywood Reporter
Η απορρόφηση της WBD από την PSKY αναμένεται να αλλάξει το τοπίο των μέσων ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας
Πρεμιέρα στις αίθουσες στις 19 Ιουνίου 2026
Οι δύο σταρ θα ενσαρκώσουν τους εμβληματικούς ντετέκτιβ Κρόκετ και Ταμπς στη νέα ταινία του Τζόζεφ Κοσίνσκι
Μέσα από το πορτραίτο του Λευτέρη Ηλιάκη, ξυπνούν τα φαντάσματα αυτού του εμφυλίου πολέμου
Μια συζήτηση για τους πρόσφυγες και το πώς το σινεμά μπορεί να σε κάνει να δεις αλλιώς τον «ξένο»
Συνεργάστηκε με τον Φράνσις Φορντ Κόπολα σε 13 ταινίες
Πρεμιέρα στις 28 Αυγούστου στους κινηματογράφους
Θυμίζει το ιδεολογικά δυνατό και χιουμοριστικά λυτρωτικό σινεμά των Μονιτσέλι και Φερέρι
Παρότι η γραφή του Μπραντ Άντερσεν διαθέτει τη συνέπεια και την ειλικρίνεια που απαιτεί η διαχείριση ενός τόσο λεπτού ζητήματος, οριακά αποφεύγει τη μετατροπή του σε μελό
Μια γυναίκα πειραματίζεται συνεχώς –όχι απαραίτητα από δική της βούληση– και πασχίζει να βρει νόημα στη σκληρή ζωή της
Η βιογραφία για τον Μάικλ Τζάκσον εστιάζει κυρίως στα πρώτα χρόνια της ζωής του και ρίχνει τίτλους τέλους στο 1988
Η ζωή του μοιάζει με σενάριο. Έχτισε μια πορεία χωρίς shortcuts, γεμάτη δουλειά και ρίσκο. Σήμερα, με ρόλους που «δαγκώνουν», δηλώνει παρών.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.