Ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ βρίσκεται σε συζητήσεις για να ενσαρκώσει τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ στο «Social Network 2»
Η Μάικι Μάντισον του «Anora» επίσης φέρεται να συμμετάσχει στο φιλμ
Ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ βρίσκεται σε συζητήσεις για να ενσαρκώσει τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ στο «Social Network 2» - Η Μάικι Μάντισον του «Anora» επίσης φέρεται να συμμετάσχει στο φιλμ.
Δύο από τους πιο ραγδαία ανερχόμενους σταρ της γενιάς μας, η Μάικι Μάντισον (Anora) και ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ (The Bear), βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσουν στην ταινία «The Social Network Part II».
Σύμφωνα με πληροφορίες του The Hollywood Reporter, οι Μάικι Μάντισον και Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ «γυροφέρνουν» του πρωταγωνιστικούς ρόλους στο φιλμ, αλλά δεν τους έχει γίνει ακόμη κάποια επίσημη οικονομική προσφορά. Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης του φιλμ, Άαρον Σόρκιν, έχει ήδη συναντηθεί και με τους δύο σταρ.
Το «The Social Network Part II» ανακοινώθηκε μόλις πρίν από μερικές εβδομάδες και έρχεται 15 χρόνια μετά την κυκλοφορία του «The Social Network» τον Νοέμβριο του 2010. Η βραβευμένη με Όσκαρ βιογραφική ταινία του 2010 ακολούθησε τα πρώτα χρόνια της καριέρας του Μαρκ Ζούκερμπεργκ και την δημιουργία του Facebook, καθώς και τις διαπλεκόμενες δικαστικές υποθέσεις που ακολούθησαν την εκρηκτική επιτυχία της πλατφόρμας. Τον ρόλο του Μάρκ Ζούκερμπεργκ στο πρώτο φιλμ είχε ενσαρκώσει ο Τζέσι Άιζενμπεργκ (A Real Pain).
Βασισμένο στα περίφημα «The Facebook Files» του Τζεφ Χόροβιτζ, που δημοσιεύθηκαν το 2021 στο Wall Street Journal, το «The Social Network Part II» αναμένεται να εξερευνήσει περαιτέρω τα παρασκήνια του Facebook και των υπόλοιπων επιχειρήσεων του Ζούκερμπεργκ, καθώς και τις γενικότερες επιπτώσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην πολιτική και κοινωνική ζωή του πλανήτη. Τη σκηνοθεσία αυτή τη φορά αναμένεται να αναλάβει ο σεναριογράφος του φιλμ, Άαρον Σόρκιν.
Πέρα από τον Μάρκ Ζούκερμπεργκ, ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ αναμένεται προσεχώς να ενσαρκώσει ακόμη ένα παγκοσμίου φήμης αληθινό πρόσωπο, μιας και έχει αναλάβει τον ρόλο του θρυλικού Μπρους Σμπρίνγκστιν στο επερχόμενο βιογραφικό φιλμ «Bruce Springsteen: Deliver me from Nowhere».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο σκηνοθέτης του Avatar μετακομίζει επικαλούμενος την πόλωση της Αμερικής του Τραμπ
Από το Παγκράτι στο παγκόσμιο σινεμά και τη διεθνή αναγνώριση
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Είχε προταθεί για τελευταία φορά το 1985, για το «Twice in a Lifetime»
Διπλή υποψηφιότητα και ιστορικά επιτεύγματα
Σύμφωνα με την ανάλυση του «Variety»
Σάρωσε ο Γιώργος Λάνθιμος με τέσσερις υποψηφιότητες
Πρωταγωνιστούν οι Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Ρόζαμουντ Πάικ και Άντονι Χόπκινς
Ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ που μοιράζονταν οι ταινίες All About Eve (1950), Τιτανικός (1997) και La La Land (2016)
Ανακοινώθηκαν οι λίστες για τα 98α βραβεία - Η ταινία του Έλληνα δημιουργού διεκδικεί το χρυσό αγαλματίδιο σε κορυφαίες κατηγορίες
Στις 24 Ιανουαρίου 2026 θα πραγματοποιηθεί η προβολή του ντοκιμαντέρ στα Εξάρχεια
Σήμερα η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων
Πήρε βραβείο καλύτερης ταινίας από την Πανελλήνια Ένωση Κριτικών Κινηματογράφου στο 27ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Το Όσκαρ για την ερμηνεία του στο «Dark Knight» και η παγκόσμια αναγνώριση
Πολλά στοιχεία στο σενάριο δίνονται χωρίς ειρμό, σε μια προκάτ αστυνομική πλοκή
Ίσως η καλύτερη σαιξπηρική ταινία που έχουμε δει τα τελευταία 20-30 χρόνια.
Η ψυχραιμία και η αξιοπρέπεια της νεαρής Κάρλα είναι τα στοιχεία του φιλμ που σου εντυπώνονται εντονότερα.
Αυτές είναι οι καλύτερες φετινές ταινίες και οι 20 καλύτερες σειρές που μπορείς να δεις στην πλατφόρμα του
Η «Χιονάτη» της Disney και το «War of the Worlds» με Ice Cube συγκεντρώνουν τις περισσότερες υποψηφιότητες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.