- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Μάθιου ΜακΚόναχι και Γούντι Χάρελσον είναι πρόθυμοι να επιστρέψουν στο «True Detective»
Ο δημιουργός της σειράς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο
Ο Μάθιου ΜακΚόναχι και ο Γούντι Χάρελσον είναι πρόθυμοι να επιστρέψουν στο «True Detective»
Κάνοντας πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2014, το «True Detective» έμελλε να γίνει μία από τις πιο επιδραστικές και δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές της δεκαετίας του 2010.
Με πρωταγωνιστές τους Μάθιου ΜακΚόναχι και Γούντι Χάρελσον, η πρώτη σεζόν του «True Detective» ήταν ένα από τα πρώτα σύγχρονα δείγματα «prestige» αμερικάνικης τηλεόρασης - και κατάφερε να ξεχωρίσει χάρη στην ατμοσφαιρική κινηματογράφηση, τα ηχηρά πρωταγωνιστικά ονόματα και το καλογραμμένο, πολυεπίπεδο σενάριο.
Ακολουθώντας ένα ζευγάρι αστυνομικών που καλούνται να λύσουν ένα σκοτεινό μυστήριο, η πρώτη σεζόν της σειράς εξερεύνησε δύσκολα θέματα, «ανέστησε» την καριέρα του Μάθιου ΜακΚόναχι, και γοήτευσε εκατομμύρια θεατές ανά τον κόσμο, οι οποίοι λάτρεψαν τις περιπέτειες των αστυνομικών Ραστ Κόουλ και Μάρτι Χαρτ.
Οι επόμενες σεζόν του «True Detective» έμελλε να εστιάσουν σε διαφορετικούς χαρακτήρες και ιστορίες – και παρ’όλο που το καστ της σειράς παρέμεινε εντυπωσιακό (με εμφανίσεις από τους Βινς Βον, Τέιλορ Κιτς, Τζόντι Φόστερ, Μαχέρσαλα Αλί και Ρέιτσελ ΜακΆνταμς), καμία από τις νέες ιστορίες δεν κατάφερε να ενθουσιάσει το κοινό όσο η αξέχαστη πρώτη σεζόν με τους Γούντι Χάρελσον και Μάθιου ΜακΚόναχι.
Σήμερα, μιλώντας στο podcast «Nothing Left Unsaid», ο δημιουργός της σειράς, Νικ Πιζολάτο, δηλώνει πως το ενδεχόμενο για τους Μάθιου ΜακΚόναχι και Γούντι Χάρελσον να επιστρέψουν στους αξέχαστους ρόλους τους είναι ακόμη ανοιχτό: «Έχω στο μυαλό μου μία νέα ιστορία για τους χαρακτήρες των Κόουλ και Χαρτ» δήλωσε ο δημιουργός. «Ποιός ξέρει, ίσως κάποια μέρα να το κάνουμε. Έχουμε ήδη κάνει συζητήσεις. Ο Χάρελσον και ο ΜακΚόναχι είναι ανοιχτοί στην ιδέα».
Πιζολάτο, ΜακΚόναχι και Χάρελσον συνεργάστηκαν ξανά προσφάτως σε ένα διαφημιστικό σποτ-παρωδία, με τους δύο ηθοποιούς να επιστρέφουν στους ρόλους των αστυνομικών Ραστ Κόουλ και Μάρτι Χαρτ.
Texas stories deserve a Texas backdrop. That’s why I teamed up with Dennis Quaid, Woody Harrelson, Billy Bob Thornton, and Renée Zellweger for True to Texas. It’s time to bring film and TV productions home! pic.twitter.com/iMpRMRx2Hj
— Matthew McConaughey (@McConaughey) January 29, 2025
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το «εξωφρενικό crowd pleaser» στο Artbox Fargani
Γεννημένη στη Χίο το 1945 με καταγωγή από το Αϊβαλί είχε μακρά καριέρα στο θέατρο και τον κινηματογράφο
Η πρώτη ταινία «Saw» έκανε πρεμιέρα το 2004 στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance
Το χολιγουντιανό πρωταγωνιστικό δίδυμο ενώνει τις δυνάμεις του για τέταρτη φορά
Ανακοινώθηκε ο φετινός προγραμματισμός στο Γαλλικό Ινστιτούτο
Η νέα ταινία του Αλεχάντρο Γκ. Ινιάριτου προκαλεί αντικρουόμενες αντιδράσεις
Ο συγγραφέας του τελευταίου μυθιστορήματος σχολιάζει τα ονόματα που ακούγονται για τον ρόλο
Ένα συναρπαστικό ταξίδι στην άβυσσο μιας αινιγματικής κακοποιού
Καθαρόαιμη περιπέτεια κλιμακούμενου σασπένς και αμείωτης δράσης, που απευθύνεται τόσο στους φαν του Μπραντ Πιτ όσο και στους ζωόφιλους.
Χειμαρρώδης περιπέτεια που ποντάρει στην ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα η οποία σχηματίζεται από τα υπαρξιακά άγχη των ηρώων
Παρότι το υλικό για κάτι πιο καινοτόμο είναι εκεί, η σκηνοθέτρια Τζόρτζια Όκλεϊ προτιμά να βασιστεί μόνο στις αψεγάδιαστες ερμηνείες και το υψηλό επίπεδο της καλλιτεχνικής διεύθυνσης.
Το φιλμ απέσπασε τρεις υποψηφιότητες στα βραβεία Goya
Στήριξη του Ελληνικoύ σινεμά, των νέων δημιουργών και της σύγχρονης κινηματογραφικής δημιουργίας
Έντονες επικρίσεις δέχεται ο σκηνοθέτης Βέρνερ Χέρτζογκ για την αμφιλεγόμενη επιλογή του
Ένα προσωπικό ταξίδι στην οπτικοακουστική μνήμη του Λιβάνου, φτιαγμένο εξολοκλήρου από αρχειακό υλικό
Ο σταρ του Χόλιγουντ δηλώνει πως η ΑΙ δεν θα φέρει το τέλος του κινηματογράφου
Πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 13 Νοεμβρίου
Μια 13χρονη και μια υποψήφια Playmate
H βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός θα παραλάβει το Womenlands Excellence Award
«Μετακομίζει» στο Eurimages του Συμβουλίου της Ευρώπης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.