- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τομ Κρουζ: Η αμήχανη απάντηση για την Ημέρα του Πατέρα
H νέα του ταινία «Mission: Impossible - The Final Reckoning» κάνει πρεμιέρα στις 15 Ιουνίου
Ο Τομ Κρουζ με τη δεύτερη σύζυγό του Νικόλ Κίντμαν έχουν υιοθετήσει την Ιζαμπέλα και τον Κόνορ, το 1992 και το 1995 αντίστοιχα
Ο Τομ Κρουζ φάνηκε να αιφνιδιάστηκε και έδωσε μια αμήχανη απάντηση σε ερώτηση δημοσιογράφου για την Ημέρα του Πατέρα στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Mission: Impossible - The Final Reckoning», στη Νέα Υόρκη στις 15 Ιουνίου.
Σημειώνεται ότι ο Τομ Κρουζ με τη δεύτερη σύζυγό του Νικόλ Κίντμαν έχουν υιοθετήσει την Ιζαμπέλα και τον Κόνορ, το 1992 και το 1995 αντίστοιχα. Επίσης, απέκτησε τη βιολογική του κόρη Σούρι, με την τρίτη του σύζυγο, Κέιτι Χολμς το 2006. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για έξι χρόνια μέχρι το 2012, όταν η ηθοποιός που έγινε γνωστή από τη σειρά «Dawson's Creek» κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και μετακόμισε στην Ανατολική Ακτή για να μεγαλώσει τη Σούρι στη Νέα Υόρκη.
Σε ερώτηση του E! News πώς θα ήταν μια ιδανική Ημέρα του Πατέρα ο Κρουζ απάντησε: «Ξέρετε... Απλά να διασκεδάζω, φίλε. Να κάνω ταινίες, μεγάλες περιπέτειες, να περνάω υπέροχα».
Η 19χρονη Σούρι, πλέον φοιτά στο Πανεπιστήμιο Carnegie Mellon στην Πενσυλβάνια και διατηρεί στενή σχέση με τη μητέρα της την οποία επισκέπτεται αρκετά συχνά στη Νέα Υόρκη. Μάλιστα στην αποφοίτησή της από το λύκειο το 2024, επέλεξε να μην χρησιμοποιήσει το επώνυμο του πατέρα της και να υιοθετήσει το μεσαίο όνομα της μητέρας της, «Noelle», σύμφωνα με το βρετανικό ΗELLO.
Η απουσία του Κρουζ από τη γιορτή αποφοίτησης της Σούρι στο Λύκειο LaGuardia, σε συνδυασμό με την εμφάνισή του σε συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ στο Λονδίνο την επομένη, ενίσχυσε τις φήμες για την αποξένωσή τους και δημιούργησε σχόλια σχετικά με την αδιαφορία του για αυτή τη τόσο σημαντική στιγμή της κόρης του.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρόβλημα για τη νέα διαφημιστική καμπάνια της Warner Bros.
Η φωτογραφία από το γυμναστήριο που έγινε viral
Ο Κρις Κάρτερ παρουσιάζει επιτέλους την εκδοχή που είχε αρχικά οραματιστεί
Για μια ακόμα φορά, η ζωή μοιάζει να αντιγράφει την Τέχνη
Το τολμηρό αντιπολεμικό αφήγημα του Κρίστοφερ Νόλαν – Από τις καλύτερες στιγμές του καλού κινηματογράφου
Είχε παίξει μαζί του στον Μπόρατ και μετά... πουθενά
Το CineFIX εγκαινιάζει την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου το αφιέρωμα HEAT
«Ήταν Αύγουστος του 1996. Δεν είχα μπάτζετ. Όλα έπρεπε να γίνουν γρήγορα και ξαφνικά».
«Όλα έπρεπε να γίνουν με απόλυτο επαγγελματισμό», δήλωσε ο 55χρονος ηθοποιός
Κάθε καλοκαίρι δίνουμε ραντεβού στα θερινά σινεμά της πόλης
Μια διαδρομή της πόλης από το ελληνικό σινεμά έως τις μεγάλες διεθνείς παραγωγές
5 λεπτά στην «Οδύσσεια» με αμοιβή 5 εκατ. δολάρια
Η κινηματογραφική μεταφορά του ομηρικού έπους συνεχίζει τη σαρωτική πορεία της καταγράφοντας ιλιγγιώδεις εισπράξεις
Ο Αλμπέρτο Μπαρμπέρα απαντά στις επικρίσεις για το φετινό πρόγραμμα
Ο διάσημος ηθοποιός πρωταγωνιστεί, σκηνοθετεί και δίνει νέο ύφος στην κλασική ταινία με τον Στιβ ΜακΚουίν
Η ζεστή ματιά του σκηνοθέτη και η στάση των «φυσιολογικών» ανθρώπων
Στη δεύτερη θέση ακολουθεί το Toy Story 5, με 252.640 εισιτήρια
Ντακότα Τζόνσον και Έλεν Μπέρστιν υποδύονται τη θρυλική ηθοποιό όπως την ξέρουμε αλλά και όπως δεν τη γνωρίσαμε ποτέ
Η τεράστια επιτυχία της «Οδύσσειας» ανοίγει τον δρόμο, αλλά το υπέρογκο κόστος παραμένει εμπόδιο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.