- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μάρτιν Σκορσέζε: Νέα ταινία με Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, Ντουέιν Τζόνσον και Έμιλι Μπλαντ
Το σενάριο του φιλμ ακολουθεί έναν αδίστακτο γκάνγκστερ στη Χαβάη του 1960
Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, Ντουέιν Τζόνσον και Έμιλι Μπλαντ θα συμμετάσχουν στη νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε - Βασισμένο σε πραγματική ιστορία το σενάριο
Ο Μάρτιν Σκορσέζε θέλει να επιστρέψει στον κόσμο του εγκλήματος, και αυτή τη φορά θα φέρει μαζί του τους Έμιλι Μπλαντ, Ντουέιν Τζόνσον και φυσικά, τον στενό συνεργάτη του, Λεονάρντο Ντι Κάπριο.
Σύμφωνα με αναφορές του Deadline, Ντούειν Τζόνσον και Έμιλι Μπλαντ πρότειναν την συγκεκριμένη ιδέα στους Μάρτιν Σκορσέζε και Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, οι οποίοι εξέφρασαν ενδιαφέρον και αναζητούν τώρα χρηματοδότη - πράγμα που έχει ήδη προκαλέσει ενθουσιώδεις αντιδράσεις από πολυάριθμα κινηματογραφικά στούντιο.
Το σενάριο του φιλμ είναι βασισμένο σε αληθινή ιστορία, και ακολουθεί έναν αδίστακτο γκάνγκστερ στη Χαβάη του 1960, ο οποίος πασχίζει να διατηρήσει την ισχύ του στο οργανωμένο έγκλημα της περιοχής.
Ο Ντουέιν Τζόνσον, ο οποίος έχει γίνει φυσικά γνωστός για τους ρόλους του σε εκρηκτικά μπλοκμπάστερ και πολυδάπανες ταινίες δράσης, εστιάζει τώρα σε παραγωγές χαμηλότερων τόνων και υψηλότερου κύρους – μεταξύ των οποίων το επερχόμενο «The Smashing Machine» του Μπένι Σάφντι, όπου ο Τζόνσον αναμένεται να ενσαρκώσει τον θρυλικό παλαιστή Μάρκ Κέρ.
Ο Σκορσέζε από την άλλη πλησιάζει τα 83 του, αλλά δεν πτοείται: ο Νεοϋορκέζος οτέρ έχει στα σκαριά πολυάριθμα πρότζεκτ, μεταξύ των οποίων ένα (ακόμη) φιλμ για τη ζωή του Ιησού, καθώς και μία ταινία για την πολυτάραχη ζωή του Φρανκ Σινάτρα.
Άλλα πιθανά μελλοντικά πρότζεκτ που φέρουν του όνομα του Σκορσέζε είναι ένα βιογραφικό φιλμ για το θρυλικό ροκ συγκρότημα Grateful Dead, μία μεταφορά του μυθιστορήματος «The Wager» από τον Ντέιβιντ Γκραν, μία ταινία βασισμένη στο «Home» της Μέριλιν Ρόμπινσιν, και ένα φιλμ βασισμένο στο «The Devil In The White City» του Έρικ Λάρσον.
«Όλος ο κόσμος ανοίγεται μπροστά μου, αλλά είναι πλέον πολύ αργά. Είμαι γέρος. Διαβάζω πράγματα και βλέπω πράγματα και θέλω να πω ιστορίες. Αλλά δεν υπάρχει άλλος χρόνος», είχε δηλώσει με πικρία ο 82χρονος δημιουργός στο Deadline το 2023.
«Όταν ο Κουροσάβα πήρε το πρώτο του Όσκαρ τo 1990, ήταν 83 ετών. Είχε δηλώσει πως "μόλις τώρα αρχίζω να βλέπω τις πραγματικές δυνατότητες του σινεμά". Και εγώ, στα 81 μου, επιτέλους καταλαβαίνω τι εννοούσε».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η σκηνή συνδεόταν με την επιστροφή του χαρακτήρα της Έμιλι Τσάρλτον
Η Βίλμα Μενίκη είναι σκηνοθέτρια με μακρύ αγώνα πίσω της στο φεμινιστικό κίνημα. Το νέο της ντοκιμαντέρ είναι μια ακόμα προσπάθειά της ώστε να γίνει ο κόσμος πιο ασφαλής για τις γυναίκες.
Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζεται για πρώτη φορά στη Ρώμη, έναν χρόνο μετά τον θάνατο του ποντίφικα
Το Διεθνές Φεστιβάλ Φιλοσοφικού Κινηματογράφου του Ηρακλείου επιστρέφει για δεύτερη χρονιά
Ο έμπειρος ηθοποιός αναμένεται να πλαισιώσει τους Ρόμπερτ Πάτινσον και Σεμπάστιαν Σταν
Το φινάλε του CineDoc προβλέπεται άχαστο
Ο ηθοποιός υπέστη καρδιακή προσβολή
Το θερινό σινεμά με θέα την Ακρόπολη επιστρέφει και φέτος με σούπερ πρόγραμμα ταινιών
Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Ιουλίου 2026
Επιστρέφει και ο παραγωγός Τζέρι Μπρουκχάιμερ
Συνέχεια του κινηματογραφικού franchise «Meet the Parents»
Eπιστρέψει, μαζί με τον παραγωγό Τζέρι Μπρουκχάιμερ
Ο Ντενί Βιλνέβ παρουσίασε νέο εντυπωσιακό υλικό με τον Τιμοτέ Σαλαμέ στον ρόλο του Πολ Ατρείδη
Εντυπωσιακό υλικό στο CinemaCon από τη φιλόδοξη κινηματογραφική μεταφορά του ομηρικού έπους
Mία πρώτη ματιά στην κινηματογραφική μεταφορά του θρυλικού franchise
Ο σκηνοθέτης παρουσίασε τη νέα του ταινία «Disclosure Day» στο φετινό CinemaCon
Ταινίες-έκπληξη, διεθνείς καλεσμένοι και άρωμα Γκαουντί στο επετειακό πρόγραμμα του Μαΐου
Ο σπουδαίος άνθρωπος του σελιλόιντ γεννήθηκε σαν σήμερα, στις 16 Απριλίου 1889
Μια ελεύθερη πτώση στο σύμπαν του σκηνοθέτη την Τρίτη 28 Απριλίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.