- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Ρενέ Ζελβέγκερ αποκαλύπτει τον λόγο της εξαετούς αποχής της από το Χόλιγουντ
Όσα συζήτησε με τον Χιου Γκραντ λίγο πριν την επανένωσή τους στη νέα ταινία Μπρίτζετ Τζόουνς
Η Ρενέ Ζελβέγκερ αποκαλύπτει τον λόγο της αποχής της από το Χόλιγουντ - Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ενσαρκώνει ξανά τον χαρακτήρα της Bridget Jones
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Ρενέ Ζελβέγκερ, γνωστή για τους ρόλους της στις ταινίες «Bridget Jones's Diary» και «Cold Mountain» αποκάλυψε σε μια συνέντευξη για τη βρετανική Vogue τον λόγο που την οδήγησε να κάνει ένα διάλειμμα έξι ετών από την υποκριτική το 2010.
Σε συζήτηση με τον συμπρωταγωνιστή της από την ταινία «Bridget Jones», Χιου Γκραντ η Ρενέ Ζελβέγκερ αποκάλυψε ότι ο ήχος της φωνής της, την έκανε να αποφασίσει να αποσυρθεί από το προσκήνιο.
Παρά τις επιτυχίες της και την αναγνώριση της βιομηχανίας, μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες γυναίκες ηθοποιούς στο Χόλιγουντ εκείνο το διάστημα δεν μπορούσε να αντέξει τη φωνή της.
Ρενέ Ζελβέγκερ για την αποχή της: Είχα βαρεθεί τον ήχο της φωνής μου
«Επειδή το είχα ανάγκη. Είχα βαρεθεί τον ήχο της φωνής μου», είπε χαρακτηριστικά στην ερώτηση του Γκραντ για το εξαετές διάλειμμα. «Όταν δούλευα, έλεγα: «Ω, Θεέ μου, άκου εσένα. Είσαι πάλι λυπημένη, Ρενέ; Αυτή είναι η τρελή φωνή σου; Ήταν μια επανάληψη ίδιων συναισθηματικών εμπειριών».
Ωστόσο τόνισε ότι το διάστημα αυτό ασχολήθηκε «με τη μουσική και σπούδασε διεθνές δίκαιο».
«Έχτισα ένα σπίτι, έσωσα ένα ζευγάρι ηλικιωμένα σκυλάκια, έκανα μια συνεργασία που οδήγησε σε μια εταιρεία παραγωγής, υπερασπίστηκα έναν άρρωστο φίλο και έκανα έρανο μαζί του και πέρασα πολύ χρόνο με την οικογένεια και τα βαφτιστήρια, ταξιδεύοντας σε όλη τη χώρα με τα σκυλιά» συμπλήρωσε.
Όταν επέστρεψε, ήταν έτοιμη να επαναλάβει τον εμβληματικό χαρακτήρα της Bridget Jones στη ταινία «Bridget Jones's Baby» του 2016.
Η Ρενέ Ζελβέγκερ δεν διαβάζει κριτικές
Τρία χρόνια αργότερα, κέρδισε μερικές από τις καλύτερες κριτικές της καριέρας της ενσαρκώνοντας την Judy Garland στο «Judy». Η ταινία της χάρισε ένα δεύτερο Όσκαρ και το πρώτο της, στην κατηγορία Καλύτερης Ηθοποιού.
Στην ερώτηση του Γκραντ «αν διαβάζει τις κριτικές των ταινιών της», είπε: «Όχι. Γιατί να το κάνω αυτό; Σου ορκίζομαι ότι δεν έχω κοιτάξει ποτέ τα εισιτήρια ή το Rotten Tomatoes».
Οι δύο πρωταγωνιστές ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους στην ταινία «Bridget Jones: Mad About the Boy», η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 14 Φεβρουαρίου από την Universal Pictures.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η υπερπαραγωγή με τον Ματ Ντέιμον σημειώνει εισπρακτικό ρεκόρ, φτάνοντας το ορόσημο σε μόλις τρεις εβδομάδες
Εμπνευσμένος από τον Κλιντ Ίστγουντ, ο 89χρονος ηθοποιός είναι αποφασισμένος να μην αφήσει τα γηρατειά να τον καταβάλουν
Σκέψεις για την «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν, μία εβδομάδα μετά την πρεμιέρα της
«Ανοίγουμε το παράθυρο στην ιδιωτική της ζωή, τον γάμο της, την οικογένειά της», δήλωσε ο παραγωγός Μαρκ Μπέκμαν
Μια ταινία για τον αόρατο αγώνα της καθημερινότητας
Η ταινία κυκλοφόρησε μόλις στις 31 Ιουλίου
Δύο γυναίκες, ένα μυστικό και μια απόδραση - Δείτε το teaser τρέιλερ
Πρόβλημα για τη νέα διαφημιστική καμπάνια της Warner Bros.
Η φωτογραφία από το γυμναστήριο που έγινε viral
Ο Κρις Κάρτερ παρουσιάζει επιτέλους την εκδοχή που είχε αρχικά οραματιστεί
Για μια ακόμα φορά, η ζωή μοιάζει να αντιγράφει την Τέχνη
Το τολμηρό αντιπολεμικό αφήγημα του Κρίστοφερ Νόλαν – Από τις καλύτερες στιγμές του καλού κινηματογράφου
Είχε παίξει μαζί του στον Μπόρατ και μετά... πουθενά
Το CineFIX εγκαινιάζει την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου το αφιέρωμα HEAT
«Ήταν Αύγουστος του 1996. Δεν είχα μπάτζετ. Όλα έπρεπε να γίνουν γρήγορα και ξαφνικά».
«Όλα έπρεπε να γίνουν με απόλυτο επαγγελματισμό», δήλωσε ο 55χρονος ηθοποιός
Κάθε καλοκαίρι δίνουμε ραντεβού στα θερινά σινεμά της πόλης
Μια διαδρομή της πόλης από το ελληνικό σινεμά έως τις μεγάλες διεθνείς παραγωγές
5 λεπτά στην «Οδύσσεια» με αμοιβή 5 εκατ. δολάρια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.