- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Sonic 3 Η Ταινία: Δείτε το μεταγλωττισμένο τρέιλερ του φιλμ
Ο υπερηχητικός σκαντζόχοιρος επιστρέφει δριμύτερος!
Sonic 3 Η Ταινία: Δείτε το μεταγλωττισμένο τρέιλερ του φιλμ - Ο υπερηχητικός σκαντζόχοιρος επιστρέφει δριμύτερος!
Στην τρίτη και τελευταία του περιπέτεια ετοιμάζεται να μπαρκάρει ο αξιαγάπητος Sonic, και αυτή τη φορά έχει μαζί του σύσσωμη την τρελοπαρέα του!
Με τους Knuckles και Tails στο πλευρό του, ο Sonic καλείται αυτή τη φορά να αντιμετωπίσει τον μοχθηρό Shadow, καθώς και τον σαρδόνιο Dr. Eggman, ο οποίος διψάει για εκδίκηση.
Όπως και οι προηγούμενες ταινίες της σειράς, το «Sonic 3» έχει ένα εντυπωσιακό κάστ ηθοποιών, από τον Μπεν Σβάρτς στον ρόλο του Sonic και τον Ίντρις Έλμπα στο ρόλο του Knuckles, μέχρι τον νεοφερμένο Κιάνου Ριβς στο ρόλο του Shadow αλλά και τον Τζιμ Κάρεϊ, ο οποίος επιστρέφει αυτή τη φορά σε... διπλό ρόλο!
Ο Κάρεϊ έχει δηλώσει επανειλημμένα τα τελευταία χρόνια πως σκοπεύει να πάρει σύνταξη από την υποκριτική: «Θα πάρω σύνταξη, κατά πάσα πιθανότητα» είχε δηλώσει στο Access Hollywood το 2022, λίγο μετά την κυκλοφορία της ταινίας «Sonic 2». «Σοβαρολογώ. Εξαρτάται. Αν οι άγγελοι μου φέρουν ένα σενάριο από τον παράδεισο γραμμένο με χρυσό μελάνι το οποίο νοιώθω πως είναι εξαιρετικά σημαντικό για το παγκόσμιο κοινό, τότε ίσως να το ξανασκεφτώ. Αλλά προς το παρόν, σταματάω». Στο «Sonic 3», ο Κάρει ενσαρκώνει τον Doctor Robotnik, έναν γκαφατζή μοχθηρό επιστήμονα με τεράστιο μουστάκι, ο οποίος τρέφει αστείρευτο μίσος για τον Sonic και θέλει να κατακτήσει τον κόσμο.
Στην ταινία ο Κάρεϊ ενσαρκώνει επίσης τον θεότρελο πατέρα του Robotnik, ονόματι Gerald, ο οποίος προσφέρει στον αγαπημένο του γιο τις καταχθόνιες γνώσεις του.
Στην ελληνική μεταγλώττιση αναμένεται να ακουστούν οι φωνές των Παναγιώτη Αποστολόπουλου, Στεφανίας Φιλιάδη, Γιάννη Στεφόπουλου, Κωνσταντίνου Λάγκου, Χρήστου Πλαΐνη, Ντένη Μακρή, Γιάννη Τσούτσια, Τζωρτζίνας Λιώση, Σταύρου Σιούλη, Τάσου Κωστή και Βίνας Παπαδοπούλου.
Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Ιανουαρίου από την Feelgood.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το φαινόμενο δεν αφορά μόνο τον Μάικλ Τζάκσον
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός απέδειξε πως εκτελεί μόνη τις επικίνδυνες σκηνές των ταινιών της
Τι αναφέρει δημοσίευμα του Hollywood Reporter
Η απορρόφηση της WBD από την PSKY αναμένεται να αλλάξει το τοπίο των μέσων ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας
Πρεμιέρα στις αίθουσες στις 19 Ιουνίου 2026
Οι δύο σταρ θα ενσαρκώσουν τους εμβληματικούς ντετέκτιβ Κρόκετ και Ταμπς στη νέα ταινία του Τζόζεφ Κοσίνσκι
Μέσα από το πορτραίτο του Λευτέρη Ηλιάκη, ξυπνούν τα φαντάσματα αυτού του εμφυλίου πολέμου
Μια συζήτηση για τους πρόσφυγες και το πώς το σινεμά μπορεί να σε κάνει να δεις αλλιώς τον «ξένο»
Συνεργάστηκε με τον Φράνσις Φορντ Κόπολα σε 13 ταινίες
Πρεμιέρα στις 28 Αυγούστου στους κινηματογράφους
Θυμίζει το ιδεολογικά δυνατό και χιουμοριστικά λυτρωτικό σινεμά των Μονιτσέλι και Φερέρι
Παρότι η γραφή του Μπραντ Άντερσεν διαθέτει τη συνέπεια και την ειλικρίνεια που απαιτεί η διαχείριση ενός τόσο λεπτού ζητήματος, οριακά αποφεύγει τη μετατροπή του σε μελό
Μια γυναίκα πειραματίζεται συνεχώς –όχι απαραίτητα από δική της βούληση– και πασχίζει να βρει νόημα στη σκληρή ζωή της
Η βιογραφία για τον Μάικλ Τζάκσον εστιάζει κυρίως στα πρώτα χρόνια της ζωής του και ρίχνει τίτλους τέλους στο 1988
Η ζωή του μοιάζει με σενάριο. Έχτισε μια πορεία χωρίς shortcuts, γεμάτη δουλειά και ρίσκο. Σήμερα, με ρόλους που «δαγκώνουν», δηλώνει παρών.
Ο Άγγλος ηθοποιός «δεν δίνει ιδιαίτερη προσοχή» στην ΑΙ
Παγκόσμια πρεμιέρα της πρώτης μεγάλου μήκους ταινίας
Η ίδια το έχει χαρακτηρίσει «πρότζεκτ ζωής»
Στο Rotten Tomatoes, η ταινία συγκεντρώνει μέχρι στιγμής βαθμολογία περίπου 31%
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.