- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αύξηση παίρνει η Σίντνεϊ Σουίνι - Πόσο θα πληρωθεί για την επόμενη ταινία της
Μετά από τη μεγάλη επιτυχία της ρομαντικής κομεντί, «Anyone But You»
Πριν γυρίσει το «Anyone But You» και το «Madame Web», η Σίντνεϊ Σουίνι γύρισε τη βιογραφική ταινία «Reality»
Η Σίντνεϊ Σουίνι θα λάβει μια τεράστια μισθολογική αύξηση μετά τη μεγάλη επιτυχία της ρομαντικής κωμωδίας της «Anyone But You» του 2023.
Ενώ η αμοιβή της Σίντνεϊ Σουίνι για την ταινία ήταν 2 εκατομμύρια δολάρια, τώρα απαιτεί πολλά περισσότερα εκατομμύρια για την επόμενη ταινία της, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Hollywood Reporter».
Η 27χρονη θα αμειφθεί με 7,5 εκατομμύρια δολάρια για το «Housemaid», τη νέα της ταινία με πρωταγωνίστρια την Αμάντα Σέιφριντ και σκηνοθέτη τον Πολ Φέιγκ.
Η αύξηση του μισθού της έρχεται λιγότερο από έναν χρόνο μετά την κυκλοφορία της ταινίας της «Anyone But You», στην οποία συμπρωταγωνιστεί ο Γκλεν Πάουελ. Η ταινία γυρίστηκε με προϋπολογισμό 25 εκατομμυρίων δολαρίων και κατάφερε να συγκεντρώσει 220 εκατομμύρια δολάρια στο box office.
Το Hollywood Reporter αναφέρει ότι η πληρωμή της Σουίνι στο επερχόμενο έργο την καθιστά πλέον ως μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς της γενιάς της. Η συμπρωταγωνίστριά της στο «Euphoria», Ζεντάγια, φαίνεται να βρίσκεται στην κορυφή, αφού κέρδισε 10 εκατομμύρια δολάρια πρωταγωνιστώντας και αναλαμβάνοντας την παραγωγή της επιτυχημένης ταινίας «Challengers», που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο.
Σχετικά με την αύξηση της αμοιβής της Σίντνεϊ, το THR σημειώνει ότι είναι ασυνήθιστη για το Χόλιγουντ. Ωστόσο, η ηθοποιός έχει γίνει περιζήτητη και εν μέσω της επιτυχίας της έχει αναλάβει ρόλους σε δύο βιογραφικές ταινίες - η μία για τον Σάμι Ντέιβις Τζούνιορ για το ειδύλλιο του με την Κιμ Νόβακ και η άλλη για την επαγγελματία πυγμάχο Κρίστι Μάρτιν.
Το Hollywood Reporter σημειώνει ότι ένα μέρος της αύξησης του μισθού λαμβάνει υπόψη τα κέρδη που αποκόμισε η Σουίνι από την ταινία «Anyone But You», ένα ποσό που, όπως σημειώνει το πρακτορείο, πιστεύεται ότι ανέρχεται σε εκατομμύρια. Συγκεκριμένα, πηγές ανέφεραν επίσης ότι η ηθοποιός έλαβε 250.000 δολάρια για την παραγωγή της ταινίας.
Πριν γυρίσει το «Anyone But You» και το «Madame Web», η Σουίνι γύρισε τη βιογραφική ταινία «Reality», για την οποία φέρεται να έβγαλε 65.000 δολάρια. Επίσης, έβγαλε 250.000 δολάρια για την ταινία τρόμου «Immaculate» του 2024, για την οποία όμως ήταν και παραγωγός.
Η Σουίνι γυρνάει την επερχόμενη βιογραφική ταινία για την Κρίστι Μάρτιν και νωρίτερα αυτόν τον μήνα ανακοίνωσε ότι εντάχθηκε στο καστ για την ταινία «The Housemaid», μια κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου της Φρίντα ΜακΦάντεν. Θα πρωταγωνιστήσει στο πλευρό της Σέιφριντ, ενώ και οι δύο θα είναι επίσης εκτελεστικοί παραγωγοί της ταινίας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ανακοινώθηκαν οι προεγκρίσεις και εγκρίσεις για το πρόγραμμα «Πρώτη Ταινία»
Ο διάσημος σκηνοθέτης επιστρέφει στο αγαπημένο του θέμα με τη νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας «Disclosure Day»
Ο κορυφαίος σκηνοθέτης εκφράζει την απογοήτευσή του για το επίπεδο των νέων ταινιών
«100 χρόνια μπροστά», από ένα παιδί της «Αλλαγής». Ο ηθοποιός και σεναριογράφος μιλάει στην ATHENS VOICE με αφορμή τη νέα ταινία
Ο σκηνοθέτης ζητά συγγνώμη από την ηθοποιό που επί χρόνια ζητούσε την αφαίρεση της σκηνής
Η συμπερίληψη, όταν λειτουργεί σωστά, δεν είναι εμπόδιο στη δημιουργία. Το αντίθετο μάλιστα.
Σφοδρή κριτική από καλλιτέχνες μετά την επένδυση του σκηνοθέτη σε εταιρεία AI
Η βρετανική εφημερίδα σχολιάζει τη νέα υπερπαραγωγή του Κρίστοφερ Νόλαν
«Ο Άγγελος Αντωνόπουλος ήταν και θα παραμείνει πάντα παιδί της Finos Film»
Η σκηνοθέτρια μιλάει για το πρώτο της μεγάλου μήκους φιλμ «Μικρές ανάσες»
Ένα κλειστοφοβικό θεατρικό δράμα
Ο σκηνοθέτης συγκινεί, χάρη στην απολαυστική και ευρηματική μείξη σκηνοθεσίας-σεναρίου.
Περιλαμβάνει ξεκαρδιστικές σκηνές στις οποίες ο Τσιοτσιόπουλος δίνει ένα ανεπανάληπτο σόου
Μετά τη βραβευμένη παρουσία της στο 66ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, η ταινία διεκδικεί 5 βραβεία Ίρις.
Τα κινηματογραφικά στούντιο πλέον βρίσκονται αντιμέτωπα με ένα πρωτόγνωρο πρόβλημα
Η νέα του ταινία «Obsession» εξελίχθηκε σε εμπορική επιτυχία
Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 14 Αυγούστου
Ο σκηνοθέτης του Justice League φέρνει ξανά στη μεγάλη οθόνη την κλασική ταινία του Τζον Κάρπεντερ
Η πρωταγωνίστρια του Euphoria κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα ως παραγωγός του Χόλιγουντ
Θερινό στον 7ο όροφο του εμβληματικού ξενοδοχείου της Αθήνας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.